Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλες τιμές για Σερ Άλεξ!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συμπληρώνει 25 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" θέλησε να τιμήσει τον Σκωτσέζο τεχνικό, δίνοντας το όνομά του στην βόρεια εξέδρα του "Ολντ Τράφορντ"!
Μεγάλες τιμές για Σερ Άλεξ!
«Τα 25 χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είναι μεγάλο κατόρθωμα. Εκπροσωπώντας τη διοίκηση και τους οπαδούς της Μάντσεστερ, καθώς επίσης και τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, θέλω να συγχαρώ τον Αλεξ»,δήλωσε πριν το νικηφόρο αγώνα με την Σάντερλαντ (1-0) ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ και πρόσθεσε:

«Ο σύλλογος επιθυμούσε να γιορτάσει για την περίσταση και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η βόρεια εξέδρα, που είναι και η μεγαλύτερη στο Ολντ Τράφορντ, παίρνει το όνομα του Φέργκιουσον (Sir Alex Ferguson Stand)».

Eπίσης, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκοπεύουν να δώσουν το όνομα του Σκωτσέζου τεχνικού, στον δρόμο έξω από το γήπεδο, ενώ όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση των "μπέμπηδων", έξω από την είσοδο της θύρας που θα πάρει το όνομά του, θα υπάρχει από τον Αύγουστο του 2012 και το άγαλμα του Φέργκιουσον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: