Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ανησυχίες, απορίες και υποψίες στην Τούμπα!!

Προκαλούν πολλές ανησυχίες και συνάμα πολλές απορίες οι περίεργοι τραυματισμοί παικτών του ΠΑΟΚ. Γράφει ο Άρης Νικολάκης.
Ανησυχίες, απορίες και υποψίες στην Τούμπα!
Κατ αρχήν να εξηγηθούμε, για να μην παρεξηγηθούμε. Οποιαδήποτε από τις ακόλουθες αναφορές μας ουδόλως υπέχει θέση υπονοούμενων περί οποιασδήποτε άλλης σχέσης των παικτών του ΠΑΟΚ με την διοίκηση της ΠΑΕ.
Οι εξηγήσεις για να προλάβουμε τις παρεξηγήσεις είναι άνευ φόβου και πάθους και χωρίς καν υποψία σκέψης συνηγορίας υπέρ της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καθαρές κουβέντες!
Πάμε τώρα στο «ψητό». Προκαλούν πολλές ανησυχίες και συνάμα πολλές απορίες οι περίεργοι τραυματισμοί παικτών του ΠΑΟΚ. Θέλετε ένα πρόσφατο παράδειγμα; Να σας αναφέρουμε δύο…
1ον . Ο Λίνο Άλβες προερχόμενος μετά την αποθεραπεία του από τον τελευταία τραυματισμό του έπαιξε στο Δουβλίνο, την Τετάρτη. Δεν θα παίξει όμως, την Κυριακή στην Τρίπολη. Αιτία; Νιώθει ενοχλήσεις στο … αποθεραπευμένο πόδι του!
2ον . Ο Αραούχο Έτο έχαιρε άκρας υγείας ταξιδεύοντας για το Δουβλίνο. Αλλιώς γιατί να ταξιδεύσει; Τελικά όμως, δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων την ημέρα του αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Δεν θα παίξει και στην Τρίπολη για τον ίδιο λόγο!
Όπως και να το κάνουμε δεν είναι συνηθισμένα γεγονότα αυτά. Όχι μόνον στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι συνηθισμένα σε κάθε ομάδα. Εύλογα λοιπόν, προκαλούν κι απορίες κι ανησυχίες στους φίλους του «δικέφαλου». Εάν δε, προσθέσετε την ασυνήθιστη πυκνότητα θλάσεων στον ΠΑΟΚ; Ε, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο μεγάλες είναι τόσο οι απορίες όσο κι οι ανησυχίες των ΠΑΟΚτσήδων.
Λάδι πάντως, στη φωτιά των αποριών και των ανησυχιών ρίχνει και η ουδετερότητα της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παρακολουθεί με πολλή προσοχή τα τεκταινόμενα αλλά πολύ διακριτικά. Δε παίρνει θέση. Δεν επεμβαίνει ως έχει και δικαίωμα κι υποχρέωση. Σε τέτοιο σημείο όμως, μέχρι που εύκολα παρεξηγείται! Για να ακριβολογούμε …
Μη λησμονείτε φυσικά, τη μακρά διάρκειας αποθεραπεία του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος συμπληρώνει έναν ολόκληρο μήνα απουσίας την ερχόμενη εβδομάδα. Και το μερτικό του Λάζλο Μπόλονι από τις ευθύνες για τις θλάσεις, το οποίο του απέδωσε ο γιατρός του ΠΑΟΚ Γιάννης Ράλλης. Ο Ρουμάνος προπονητής πάντως, τηρεί απόλυτο σιγή για το θέμα. Μετά την απόδοση όλων των ευθυνών για τις (ασυνήθιστα πολλές και πυκνές) θλάσεις στο πρόγραμμα της Σουπερλίγκα, ουδεμία σχετική αναφορά στο θέμα κάνει!
Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε επειδή «οι καιροί ο μαινετοί» στην Τούμπα, ότι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα επιτρέπει την διασπορά φημών. Καλόβουλων ή κακόβουλών; Ο χρόνος θα δείξει. Εμείς βέβαια, επιμένουμε ότι οι παραπάνω αναφορές μας ουδόλως υπέχουν θέση υπονοούμενων για οποιαδήποτε άλλη σχέση των παικτών - πέραν της αποκατάστασης της υγείας τους – με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: