Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

«Δεν υπάρχει θέμα, περιμένω τη Γ.Σ.»

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-3 από τον ΟΦΗ τόνισε οτι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τον πάγκο του Πανιωνίου, λέγοντας οτι "αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη Γ.Σ. για το πώς θα κρατηθεί».
«Δεν υπάρχει θέμα, περιμένω τη Γ.Σ.»
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη Γ.Σ. για το πώς θα κρατηθεί», ανέφερε.
Για το ματς, αρχικά, είπε: «Προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι δεν μπόρεσε να παλέψει και να αντιδράσει στη δύσκολη στιγμή. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς τους δύο παίκτες».
Όσο για τον Εστογιανόφ, σημείωσε: «Ο Εστογιανόφ έχει κάνει κάποια κουβέντα με τη διοίκηση και θα δούμε την εξέλιξή τις επόμενες μέρες. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη γενική συνέλευση για το πώς θα κρατηθεί. Αυτό που δείχνει η ομάδα είναι πως δεν έχει ηρεμία και ψυχολογία. Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: