Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ασταμάτητη η Νιούκαστλ!!

Η Νιούκαστλ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Ασταμάτητη η Νιούκαστλ!
Οι "καρακάξες" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 12ο λεπτό με αυτό γκολ του Χέιτινγκα. Ο Σίμπσον έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ολλανδός αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κατά λάθος.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο 2ο γκολ στο 29' με ένα φανταστικό γκολ. Ο Ράιαν Τέιλορ βρέθηκε στη γωνία της περιοχής, κατέβασε πανέμορφα την μπάλα και με απίστευτο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χάουαρντ. Τρία λεπτά αργότερα η Έβερτον βγήκε στην επίθεση και είχε δοκάρι με τον Σαχά, ενώ η Νιούκαστλ είχε κι αυτή δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ράιαν Τέιλορ λίγο αργότερα. Η Έβερτον κατάφερε να μειώσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με την κεφαλιά του Ρόντγουελ μετά από κόρνερ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Έβερτον προσπάθησε να βγει μπροστά και να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: