Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο Ζιοβάνι τον ξεφτίλισε! (BINTEO)

Σαν σήμερα ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια σπουδαία νίκη στη Ριζούπολη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.
Ο Ζιοβάνι τον ξεφτίλισε! (BINTEO)
Στις 5 Νοεμβρίου του 2003 για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός νικά με 3-0 τη Γαλατάσαραϊ.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» και γενικά ελληνική ομάδα εκείνη τη σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μάλιστα με ευρύ σκορ, 3-0. Το «τρίποντο» αναπτέρωσε τις ελπίδες των Πειραιωτών για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.
Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του στους Τούρκους και ήταν αποτελεσματικός κάνοντας ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Ο Μαυρογενίδης άνοιξε το σκορ στο 6΄ με καταπληκτικό σουτ. Ο Βενετίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, οι αμυντικοί της Γαλατά δεν μπόρεσαν να διώξουν.
Έντεκα λεπτά αργότερα ο Καστίγιο έχασε μοναδική ευκαιρία, κάτι που δεν επανέλαβε όμως στο 34. Ύστερα από νέο τραγικό λάθος του Ντε Μπουρ, που δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα στον Μοντραγκόν, ο Καστίγιο, δεν είχε πρόβλημα να περάσει στο σπριντ τον Ολλανδό, να ντριπλάρει στην έξοδο τον Μοντραγκόν και με δεξί πλασέ να κάνει το 2-0.
Στο β΄ ημίχρονο οι Τούρκοι προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.μέσα από τα χέρια τους.Η αναμέτρηση έκλεισε για την ομάδα του Πρότάσοφ με τον καλύτερο τρόπο. Ο μάγος Ζιοβάνι έδειξε για μια ακόμη φορά το μοναδικό του ταλέντο. Στις καθυστερήσεις λοιπόν ο Βραζιλιάνος με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατεργιαννάκης, Βενετίδης, Καρεμπέ, Στολτίδης, Καστίγιο (65΄Καφές), Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Άντζας, Γεωργιάδης (89΄Νινιάδης), Ανατολάκης.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μοντραγκόν, Βουλέντ, Ορκάν, Ντε Μπουρ, Σουκούρ, Σας, Αχάν, Τσιχάν (40΄Μπάλιτς), Πέτρε, Σέζαρ Πράτες (81΄Σάμπρι), Εργκούν (66΄Λουνκούνκου). , Παρκ, Ρόμπεν, Κέσμαν.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: