Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εύκολα η εξαιρετική Καβάλα!!

Το Μαρούσι παρατάχτηκε για πρώτη φορά πλήρες, αλλά αυτό και πάλι δεν ήταν αρκετό απέναντι στην εξαιρετική Καβάλα, που έκανε εύκολη τη ζωή της στον Άγιο Θωμά (59-70).
Εύκολα η εξαιρετική Καβάλα!
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει αρχίσει πολύ καλά τη νέα χρονιά κι αν δεν υπήρχε ο Νίκος Χατζής να της στερήσει την ήττα στην πρεμιέρα στα Ιλίσια θα είχε το απόλυτο και με πολύ καλές εμφανίσεις, που έπειτα την Καλαμίτσα και το νίκη επί του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στο κλειστό του Αμαρουσίου. Ο Πάτρικ Ο'Μπράιαν έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κι άφησε στους Πάσαλιτς και Γκάρισον τη συνέχεια, με το Μαρούσι, παρά την παρουσία των Κόμματου, Νικολαΐδη και Έλεγκαρ για πρώτη φορά φέτος, να παραδίνεται στις ορέξεις τους. Η Καβάλα «ανέβηκε» στο 2-1, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να αναζητούν το πρώτο ροζ φύλλο έπειτα από δύο αναμετρήσεις τους (σ.σ. ρεπό στην πρεμιέρα).
Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν από την αρχή να κυνηγούν στο σκορ, αφού η αστοχία τους κι η αδυναμία των Χαριτόπουλου, Έλεγκαρ και Τσόντζου να μαρκάρουν τον σέντερ των «Αργοναυτών» δεν επέτρεπε κάτι περισσότερο. Αρχίζοντας την αναμέτρηση με 0/7 τρίποντα, τα επόμενα 3/4 μέχρι το ημίχρονο απλώς τους έδωσαν τη δυνατότητα να μειώσουν σε 31-36. Την ίδια ώρα ο ύψους 2,13μ. Πάτρικ Ο'Μπράιαντ είχε 15 πόντους (5/7δίπ., 5/5β.) και 9 ριμπάουντ μόσο στο πρώτο μισό κι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάφερε να καλύψει την δική της αστοχία πίσω από τα 6,75μ. (1/9τρίπ.), φτάνοντας ακόμη και στο +14 (16-30 στο 16').
Ο Αμερικανός σέντερ δε χρειάστηκε να ιδρώσει στην τρίτη περίοδο, αφού όχι μόνο οι συμπαίκτες του, αλλά και... το Μαρούσι, έκαναν καλά τη δουλειά και χωρίς τη βοήθειά του. Οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου, αν κι αρχικά έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (41-42 στο 25'), έφτασαν να έχουν 2/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα και 5 λάθη από το 20' μέχρι το 30' κι η Καβάλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αύξησε εκ νέου τη διαφορά. Με το παιχνίδι των δύο ομάδων να συνεχίζεται αντιστρόφως ανάλογα, η «ψαλίδα» άνοιξε μέχρι και στο +18 (50-58 στο 36'), πριν η κόρνα της λήξης ακουστεί στο 59-70.
Τα δεκάλεπτα: 11-19, 31-36, 41-55, 59-70

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: