Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός σήμερα!!

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά τμήματα της χώρας, με αρκετό κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011.
Ο καιρός σήμερα
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 19 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 16 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι.
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.
Λίγες νεφώσεις, με αρκετό κρύο και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: