Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Γελάνε και τα μουστάκια του!

Ο Πανιώνιος είναι το επόμενο θύμα του ΟΦΗ στη Superleague, με τους Κρητικούς να επικρατούν 3-1 των “κυανέρυθρων”στη Νέα Σμύρνη και τον Νίκο Αναστόπουλο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Γελάνε και τα μουστάκια του!
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του πραγματοποίησε ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του Πανιωνίου έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σίσιτς που σκόραρε δις (26', 80'), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βαγγέλης Μάντζιος (36')! Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 66' ο Σίσιτς.
Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν τον ΟΦΗ, ωστόσο οι Κρητικοί είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρόλ, με αποτέλεσμα οι “κυανέρυθροι” να ξεδιπλώνουν τις επιθετικές τους προσπάθειες με μακρινά σουτ τα οποία ήταν άστοχα.
Η ομάδα του Ηρακλείου, ήταν για μία ακόμη φορά άριστα οργανωμένη αμυντικά, είχε όμως και την τύχη με το μέρος της στο 26', όταν ο Σίσιτς έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Το γκολ έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι ευτήχησαν 10 λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν το σκορ με τον Μάντζιο, ο οποίος ξέφυγε από τον Τσότσαλιτς, σούταρε με το δεξί και νίκησε τον Ελευθερόπουλου για το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά κλείνοντας τους Κρητικούς στα καρέ τους. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ. Στο 66' όμως ο Κούτσι με προβολή ύστερα από την κεφαλιά του Σιόβα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ και μείωσε σε 1-2. Πλέον οι “κυανέρυθροι” είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ για να διεκδικήσουν την ανατροπή, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ήταν... άφαντος στο δεύτερο ημίχρονο.
Θα μπορούσε να το είχε καταφέρει μάλιστα αν είχε περισσότερη τύχη στα σουτ του Κούτσι (71') και Ρόκα (76'). Οι Κρητικοί όμως είχαν πλάνο και χτύπησαν στην κόντρα! Στο 80', ο Μάντζιος έβγαλε τον Σίσιτς τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο και το έγραψε το 1-3!
Ο ΟΦΗ πλέον έχει 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της κατάταξης.

90' Λήξη αγώνα.
83' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Βερόν αντί του Κάλαϊτζιτς
81' Κίτρινη κάρτα στον Σίσιτς
80' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάντζιος έβγαλε τον Σίσιτς τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, πλάσαρε και πέτυχε το 1-3.
78' Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Κολοβός παίρνει τη θέση του Γουνδουλάκη.
77' Κίτρινη στον Ρόβα
77' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Λόπεθ έξω, μέσα ο Κάταϊ
76' Καλό σουτ του Ρόκα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό "γάμα" του Κάρολ και κατέληξε άουτ.
73' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Ρόβας αντί του Σουμπίνιο.
71' Σουτ του Κούτσι μπλοκάρει ο Κάρολ.
67' Κίτρινη κάρτα στον Γουνδουλάκη.
66' Γκολ για τον Πανιώνιο: Ύστερα από την κεφαλιά του Σιόβα, ο Κούτσι έκανε την προβολή από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, μειώνοντας σε 1-2
63' Σουτ του Σάμαρη άουτ
54' Κακή εκτέλεση φάουλ του Μπουλούτ με την μπάλα να φεύγει στα περιστέρια.
53' Κίτρινη κάρτα στον Σιόβα
49' Κίτρινη Κάρτα στον Κάλαϊτζιτς
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
-Δύο αλλαγές για τον Πανιώνιο: Αυλωνίτης και Ρόκας αντί των Πετκάκη και Μιλοβάνοβιτς αντίστοιχα
45' Λήξη ημιχρόνου
39' Kίτρινη κάρτα στον Τσότσαλιτς
36' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάντζιος ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Ελευθερόπουλος έπεσε αλλά σε... slow motion και δεν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ.
36' Σουτ του Σίσιτς, μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος.
26' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Σίσιτς έπιασε ολομόναχος κεφαλιά στην περιοχή του Πανιωνίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
20' Καλό σουτ του Μιλοβάνοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κάρολ και έφυγε άουτ.
12' Σουτ του Κούτσι, μπλοκάρει ο Κάρολ
8' Άστοχο σουτ του Σάμαρη για τον Πανιώνιο.
6' Άστοχο σουτ του Κούτσι για τον Πανιώνιο με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κάρολ.
2' Σουτ του Σουμπίνιο μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος.
1' Έναρξη αγώνα
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Κουμοτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Καλάιτζιτς, Γεωργίου, Σίσιτς, Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: