Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

«Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Σάλπι»

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και την απορία για τα... πυρά που δέχεται, εξέφρασε ο Γιώργος Κούδας.
«Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Σάλπι»
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ κατέκρινε όσους συνεχίζουν να έχουν στο στόχαστρο τον διεθνή φορ, για τον οποίο τόνισε ότι έχει αποδείξει την αγάπη του για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Ίσως φανεί υπερβολικό ή ότι θέλω να υποστηρίξω το παιδιά, γιατί τέτοιο το θεωρώ Για να εκφραστώ έτσι δεν το κάνω ελαφρά τη καρδία Τον ξέρω από δέκα χρονών ήταν στην ακαδημία μου. Στα 15 τον πήγα στον ΠΑΟΚ, ενώ τον είχε ζητήσει ο Ηρακλής. Τους είχα ότι θα μιλήσω με τους δικούς του, η ακαδημία δεν θέλει χρήματα, μόνο κάποιες μπάλες και στολές. Εν τω μεταξύ ειδοποίησα τον ΠΑΟΚ και για να μην τα πολυλογώ κατέληξε εκεί. Εγώ ήμουν ο δάσκαλος σ’ αυτόν τον χώρο. Τους δίδασκα ήθος και πώς να συμπεριφέρονται. Εκτός από το ταλέντο του Δημήτρη εκτίμησα ότι εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος.
Στην πολύχρονη πορεία μου και εμένα έτυχε να με κυνηγήσουν. Οι ύβρεις δεν επιτρέπονται και όσα γίνονται εκτός αγωνιστικού χώρου. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Στο γήπεδο έχεις το δικαίωμα να επιδοκιμάσεις ή να αποδοκιμάσεις. Έχουμε δει γίγαντες να χάνουν, όπως η Γιουνάιτεντ 6-1 αλλά δεν συνέβη τίποτα. Δεν έχουμε την παιδεία να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις, δεν ξέρουμε ότι υπάρχει νίκη-ισοπαλία και ήττα.
Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ τον έστειλαν στην Λάρισα. Ήρθε με κλάματα και του είπα ‘μην στενοχωριέσαι, θα δω τι θα γίνει’. Τυχαίνει να πάρει στην Καβάλα ο Ιωσηφίδης και του λέω 'πρόσεχέ τον' και βγάζει μάτια. Μετά πάει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ και τολμώ να του πω 'πίστεψέ τον' και είδαμε τα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Το απέδειξε. Δεν ξέρω ποια μερίδα είναι που δεν αντιλαμβάνεται απ’ όταν γύρισε στον ΠΑΟΚ. Έχει κάποια στοιχεία που πρέπει να τα αναγνωρίζει ο φίλαθλος.
Όσο για τον ΠΑΟΚ με εξέπληξε χθες στο πρώτο ημίχρονο με την Σάμροκ. Με ενθουσίασε με την εμφάνισή του. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, αλλά οι παίκτες του δεν είναι γκαρσόνια ή ξυλοκόποι ούτε ξαφνικά έγιναν μικρή ομάδα μετά από μια ήττα (με τον Παναθηναϊκό)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: