Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

''Οι αγώνες σε i-phone και android μας μάραναν...''

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει απαξιωθεί εντελώς, μπάλα δεν βλέπουμε ούτε με κυάλια και στη Superleague ανακοίνωσαν ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να ενημερώνονται από το κινητό τους για το πρωτάθλημα...
''Οι αγώνες σε i-phone και android μας μάραναν...''
«H Super League προσφέρει δωρεάν σε όλους τους φιλάθλους μια εφαρμογή (app) για κινητά iPhone και Android, αξιοποιώντας τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης που παρέχει η τεχνολογία.
Η νέα εφαρμογή, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.superleaguegreece.net , έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο φίλαθλος για να έχει όλες τις πληροφορίες της αγωνιστικής δράσης: Ειδήσεις, ομάδες, βαθμολογία, πρόγραμμα αγώνων ΚΑΙ live αγώνες, είναι τα δεδομένα που βρίσκετε άμεσα και ζωντανά στο κινητό σας.
Σύντομα, οι υπηρεσίες θα εμπλουτιστούν και με στατιστικά στοιχεία, τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και ομαδικά, καθιστώντας την εφαρμογή ένα χρήσιμο εργαλείο.
Η εφαρμογή υλοποιήθηκε με την τεχνική υποστήριξη της GALANIS SPORTS DATΑ», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.
Εδώ ο κόσμος χάνεται, η εφαρμογή για κινητά μας μάρανε. Καλύτερα θα ήταν εκεί στη Super League να εστιάσουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως στα γήπεδα , τις Ακαδημίες και φυσικά να βλέπουμε περισσότερα ελληνόπουλα στα γήπεδα.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: