Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΓουστΑΡΗ τάσεις αυτοκτονίας!

Για ακόμα ένα ματς, ο Ολυμπιακός έπαιξε με την τύχη του. Αυτή τη φορά, πάντως, δεν το πλήρωσε, καθώς από 2-0 και 3-1, λύγισε τελικά 3-2 τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", μια εβδομάδα μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ.
ΓουστΑΡΗ τάσεις αυτοκτονίας!
Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον- αποκαρδιωτικό για περίπου 80 λεπτά- Άρη στο "Κλ.Βικελίδης" με γκολ των Τζιμπούρ, Μοντέστο και Μακούν (τα δυο πρώτα προσφορά της άμυνας των γηπεδούχων και τα τρία από στημένα!), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μόνχε. Οι ερυθρόλευκοι με ένα ματς περισσότερο πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα οι "κίτρινοι", που σκόραραν με Τόχα και Φατί, θέλουν πολλή, πολλή δουλειά με τον νέο τους τεχνικό Μίχαλ Πρόμπιερζ, αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό φέτος.
Ο Άρης ξύπνησε αργά και παρότι μείωσε δυο φορές, προδόθηκε από την άμυνα του και δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα από έναν Ολυμπιακό που έδειξε... αυτοκτονικές τάσεις στο τέλος, πηγαίνοντας να χάσει ένα δικό του ματς!
"Ξερό" γκολ!
Μόλις στο 7` από ένα κόρνερ του Χολέμπας που δεν... μύριζε γκολ, η μπάλα πέρασε από το πρώτο δοκάρι και ο Τζιμπούρ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Το 0-1 έδωσε ψυχολογία στους ερυθρόλευκους που βγήκαν μπροστά και για ένα δεύτερο γκολ, φτάνοντας κοντά στο 18` με τον Μόνχε, από τη φοβερή τακουνιά του "Τόρο"!
και 0-2
Ο Άρης των πολλών αλλαγών δεν μπορούσε με τίποτα να βρει ρυθμό και πατήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις από τα άκρα. Το 0-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά και πάλι από στημένη φάση στο 28`. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ και ο ανενόχλητος Μοντέστο ίσα που την ακούμπησε με το κεφάλι για να τη στείλει στα δίχτυα!
Οι ερυθρόλευκοι με απλά καλό ποδόσφαιρο και όντες αποτελεσματικοί είχαν επικρατήσει κατά κράτος του κάκιστου Άρη στο πρώτο μέρος. Ένας Άρης με πολλά λάθη, χωρίς ανάπτυξη και αγωνιστικά αποπροσανατολισμένος.
Δοκάρι και 1-2!
O Πρόμπιερζ στην ανάπαυλα πέρασε Τόχα αντί Βράνιες, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 0-3 στο 54` με τον Μέλμπεργκ. Ο Βαλβέρδε πάντως ξεκούρασε τον Ιμπαγάσα, περνώντας στο 62` τον Μακούν, ενώ λίγο μετά για τον Άρη μπήκε και ο Ιάκομπ αντί του Σολτάνι.
Ο Μόνχε στο 69` ήταν άτυχος, καθώς έφυγε στην κόντρα, αλλά η λόμπα του βρήκε οριζόντιο δοκάρι. Αφού δεν έγινε το 0-3, στο 77` ο Τόχα μέσα στην... αναμπουμπούλα μείωσε σε 2-1, δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς!
Γκραν-γκινιόλ!
Το 1-2 ξύπνησε το "Βικελίδης", ο Μακούν το... πάγωσε στο 83` με το 3-1, αλλά ο Άρης ξαναμπήκε στο ματς στο 85` με το γκολ του Φατί!Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν άλλαξε κάτι για το τελικό 2-3, αφού και ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-4.
sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: