Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

H 11άδα του Ολυμπιακού!


H 11άδα του Ολυμπιακού

Εκτός 11άδας ο Φορτούνης για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο πορτογάλος τεχνικός των ερυθρολεύκων έχει επιλέξει τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Πάρντο και Ιντέγε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θεοδωρίδης και Γεωργάτος στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου!! (pics)


Θεοδωρίδης και Γεωργάτος στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου (pics)

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γρηγόρης Γεωργάτος, επισκέφτηκαν το μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου στα Χανιά.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα (19:30) στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, στα Χανιά, Σάββας Θεοδωρίδης και Γρηγόρης Γεωργάτος έδραξαν την ευκαιρία και επισκέφτηκαν το μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου.

Εκεί, ο αντιπρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τιμήθηκαν από τον γνωστό σύνδεσμο οπαδών της Εθνικής μας ομάδας και φωτογραφήθηκαν με τους ανθρώπους του.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάρτι» για τον Ναβάρο έκανε η Μπαρτσελόνα!!


«Πάρτι» για τον Ναβάρο έκανε η Μπαρτσελόνα!

Σε μία σεμνή… τελετή προς τιμήν του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, που έγραψε ιστορία, μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, καθώς τη νίκησε εύκολα με 96-81.

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο έπαιξε η Μπαρτσελόνα, στην εύκολη νίκη με 96-81 επί της Γκραν Κανάρια.

Ο «La Bomba» μπορεί να έμεινε στα ρηχά, αλλά αγωνίστηκε για 622η φορά με τους «μπλαουγκράνα» που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών με τη φανέλα της ίδιας ομάδας στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας έτσι τον Ράφα Γιοφρέσα στη σχετική κατηγορία.

Από 16 πόντους πέτυχαν οι Σατοράνσκι, Όλεσον και Αμπρίνες, για τους Καταλανούς με τον Περπέρογλου να είχε 9 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ τον Βεζένκοφ 3 πόντους και επίσης 2 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Ρενέσες, πρώτος σκόρερ ήταν ο Όμιτς με 23 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 41-57, 53-85, 81-96






Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/1
Ομπραντόιρο-Τενερίφη 82-84
Ανδόρα-Σεβίλλη 92-73

Κυριακή 17/1
Μπανταλόνα-Λαμποράλ Κούτσα 68-89
Μούρθια-Εστουδιάντες 83-70
Βαλένθια-Σαραγόσα 81-74
Ουνικάχα Μάλαγα-Χιπουσκόα 94-55
Μανρέσα-Μπιλμπάο 67-72
Φουενλαμπράδα-Ρεάλ Μαδρίτης 91-85
Γκραν Κανάρια-Μπαρτσελόνα 81-96

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έγινε της ανατροπής!


Έγινε της ανατροπής

Οστάνδη και Βάασλαντ Μπέβερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, σε ένα τρομερό ματς με δύο ανατροπές στο σκορ και τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Διπλό εξάδας η Σταντάρ Λιέγης.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με δύο ανατροπές, Οστάνδη και Βάασλαντ Μπέβερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής στο βελγικό πρωτάθλημα αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν τέσσερα γκολ συνολικά μέχρι το 35ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 8' με γκολ του Σχράιβερς αλλά έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ακπαλά. Στο 17' ο Σχράιβερς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά η Οστάνδη ισοφάρισε σε 2-2 στο 35ο λεπτό με τον Φερνάντο Κανέσιν.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Οστάνδης συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει και ολοκλήρωσαν την ανατροπή (3-2) με γκολ του Μουσονά. Ωστόσο, η Μπέβερεν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με πέναλτι του Μουλέν έξι λεπτά πριν το φινάλε πήραν σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να σωθούν.

Την 6η Γκενκ έπιασε με το διπλό της μέσα στη Λόκερν η Σταντάρ Λιέγης. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο 0-2 ήταν ο Σαντίνι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών (56', 65').

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15/1

Γκενκ-Ζούλτε Βάρεγκεμ 2-1
(16' Εντιντί, 87' Καρέλης / 31' Λεπουάν)

Σάββατο 16/1
Κλαμπ Μπριζ-Μουσκρόν 3-0
(31’ Ένγκελς, 50’ Ντιαμπί, 66’ Φόσεν)

Λέουβεν-Κόρτραϊκ 1-0
(75’ Κοστόφσκι)

Βέστερλο-Μαλίν 3-2
(62’ Γκουνόνγκμπε, 74’ Σέουλερ, 89’ Φερκάουτερεν – 48’ Κόκαλιτς, 77’ Χαν)

Σαρλερουά-Σιντ Τρούιντεν 0-0

Κυριακή 17/1
Γάνδη-Άντερλεχτ 2-0
(10', 89' Ντεπουατρέ)

Λόκερεν-Σταντάρ Λιέγης 0-2
(56', 65' Σαντίνι)

Οστάνδη-Μπέβερεν 3-3
(14' Ακπαλά, 35' Κανέσιν, 53' Μουσονά / 8', 17' Σχράιβερς, 84' Μουλέν πέν.)

Η επόμενη (23η) αγωνιστική:
Παρασκευή 22/1

Κόρτραϊκ-Οστάνδη (21.30)

Σάββατο 23/1
Μαλίν-Γκενκ (19.00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λέουβεν (21.00)
Σιντ Τρούιντεν-Βέστερλο
Μουσκρόν-Λόκερεν (21.30)

Κυριακή 24/1
Άντερλεχτ-Σαρλερουά (15.30)
Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη (19.00)
Μπέβερεν-Κλαμπ Μπριζ (21.00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Στα ντέρμπι έχεις να κάνεις μια δουλειά»


Κλοπ: «Στα ντέρμπι έχεις να κάνεις μια δουλειά»

Σαφώς απογοητευμένος μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ επικράτησε χωρίς να είναι καλύτερη.

Στο γεγονός ότι κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγχωρούνται λάθη όπως τα σημερινά στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ ανέφερε ότι η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν ήταν καλύτερη, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη, γεγονός που στο τέλος έχει σημασία σε ένα ντέρμπι.

«Είναι πραγματικά λυπηρό. Στα ντέρμπι έχεις να κάνεις μόνο μία δουλειά: να νικήσεις! Μόνο έτσι μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ είναι χαρούμενη. Δεν ήταν πολύ καλή η απόδοσή τους, αλλά νίκησαν και είναι χαρούμενοι.

Παίξαμε καλύτερα, αλλά είμαι δυσαρεστημένος, γιατί υπήρχαν πολλά καλά πράγματα, ωστόσο η τελική μας προσπάθεια δεν ήταν καλή. Έγιναν τρία λάθη στο γκολ και κόντρα σε μια ομάδα με την ποιότητα της Γιουνάιτεντ είναι πάρα πολλά», τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα δείχνουν Βελλίδη στον ΠΑΟΚ!!


Όλα δείχνουν Βελλίδη στον ΠΑΟΚ!

Καπνός υπάρχει εδώ και καιρό, ωστόσο, η φωτιά στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη τώρα άναψε για τα καλά. Έπειτα από την υποτροπή στον τραυματισμό του Γλύκου ο ΠΑΟΚ φουλάρει για τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.


Αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ φέρνει η υποτροπή στον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου. Ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τον Φρανκ Άρνεσεν να αποκτηθεί άμεσα γκολκίπερ και το όνομα του Μάρκου Βελλίδη βρίσκεται στην pole position.

Τα σενάρια σχετικά με τον 28χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχουν εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» τον παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, τώρα που προέκυψε και η ανάγκη δείχνουν να φουλάρουν για την απόκτησή του, αφού ο «εκλεκτός» θέλουν να μπορεί να πάρει άμεσα θέση κάτω απ’τα δοκάρια. Μάλιστα, αν οι διαπραγματεύσεις με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» οδηγήσουν σε αίσιο τέλος, ο Βελλίδης δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτή την στιγμή, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δείχνει το μεγάλο φαβορί και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μόνο αν βρεθεί κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση.

Τζανδάρης: «Μυστικό το καλό κλίμα στα αποδυτήρια»


Τζανδάρης: «Μυστικό το καλό κλίμα στα αποδυτήρια»

Το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και η σωστή δουλειά στις προπονήσεις, είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Φάνη Τζανδάρη.

Εξήγηση έχει το αήττητο του Ολυμπιακού, σύμφωνα όσα είπε ο Φάνης Τζανδάρης, αφού το μυστικό των Πειραιωτών είναι η σωστή δουλειά στις προπονήσεις και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

«Δεν σκεφτόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να μας σταματήσουν ώστε να κόψουν το ρεκόρ μας. Κοιτάμε τον εαυτό μας και τις επόμενες νίκες. Είναι ωραίο να σπάμε τα ρεκόρ και να γράφουμε το όνομά μας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εμείς θα είμαστε και στη συνέχεια ο εαυτός μας για να πάρουμε περισσότερες νίκες.

Το μυστικό είναι η σωστή δουλειά στις προπονήσεις και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

Ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα και ο Γιώργος Παράσχος κάνει καλή δουλειά. Τους είχαμε δει και στο Κύπελλο, είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνίζεται τους μεγάλους. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας.

Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής, είμαι όμως κομμάτι της ομάδας, συμμετέχω στις χαρές της και στις λύπες της, όπως με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθάω όποτε χρειάζεται και όλα είναι στην κρίση του προπονητή. Φιλοδοξία μου είναι να αρχίσω να παίζω περισσότερο σιγά σιγά κι όλα θα έρθουν με το χρόνο τους».

Αήττητη εκτός έδρας εδώ και τρεις μήνες η ΑΕΚ!


Αήττητη εκτός έδρας εδώ και τρεις μήνες η ΑΕΚ

Οι εξαιρετικές επιδόσεις της «Ένωσης» στα παιχνίδια μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο, από τότε που ανέλαβε ο Ουρογουανός τεχνικός, σ’ ένα σερί που ξεκίνησε ο Στέλιος Μανωλάς.

Η συμπεριφορά της ΑΕΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια από τις 30 Οκτωβρίου του 2015, όταν και ο Πογέτ ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία έχει αλλάξει άρδην, βοηθώντας την σε βαθμολογική αναρρίχηση, αλλά και σε άνετες προκρίσεις μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Του Κώστα Μιαούλη

Επί της ουσίας η ΑΕΚ συμπλήρωσε τρεις μήνες αήττητη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχημένη παρουσία της «Ένωσης» στα εντός έδρας παιχνίδια, άρχισε με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της, όταν οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη με το 1-0, χάρη στο γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους. Με εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα στη Λεωφόρο, άρχισε και η θητεία του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της «Ένωσης» με το 0-0 στη Λεωφόρο για την Σούπερ Λίγκα.

Η ΑΕΚ έχει δώσει συνολικά από την 17η Οκτωβρίου και την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις και έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι τρεις νίκες ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη, την Λάρισα και τον Λεβαδειακό. Με τον Πογέτ μετράει πέντε νίκες (3 Σούπερ Λίγκ+2 Κυπέλλου) και 2 ισοπαλίες για την Σούπερ Λίγκα, μακριά από το ΟΑΚΑ.

Στα πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας εκτός έδρας με τον Ουρουγουανό στον πάγκο η συνολική συγκομιδή είναι 11 πόντοι, με τέρματα 8-2. Απ’ αυτά η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (με ΠΑΟ, Πλατανιά και ΠΑΣ) και σε πέντε συνολικά αν υπολογίσει κανείς και τα δύο του Κυπέλλου. Στο Κύπελλο είχε ένα άνετο 5-0 επί της Λάρισας και το 1-0 στην Λειβαδιά. Με αυτές τις δύο νίκες η διαφορά τερμάτων συνολικά πάει στο 14-2 στα επτά εκτός έδρας ματς του Πογέτ, σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο. Κι ασφαλώς σε ένα αθροιστικό 15-2 για το τρίμηνο μαζί με το ματς στα Πηγάδια που κοουτσάρισε ο Στέλιος Μανωλάς.

Την μερίδα του λέοντος ως προς το σκοράρισμα σε αυτά τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πογέτ στον πάγκο, έχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα με 4 (σκόραρε με Πανιώνιο, Πλατανιά δύο φορές, ΠΑΣ για την Σούπερ Λίγκα), ακολουθεί ο Μπουανανότε με 3 (2 στη Λάρισα για το Κύπελλο και 1 με τον Πανθρακικό για την Σούπερ Λίγκα), ο Βάργκας έχει επίσης 3 (με ΠΑΣ για Σούπερ Λίγκα και με Λάρισα και Λεβαδειακό για το Κύπελλο) ο Τζιμπούρ έχει 2( με Λάρισα, για Κύπελλο και με Πλατανιά για Σούπερ Λίγκα), ενώ από ένα γκολ έχουν ακόμα ο Γιόχανσον στην Κομοτηνή και ο Μάνταλος στη Λάρισα.

Ημερολογιακά τα οκτώ ματς εκτός έδρας της ΑΕΚ μετά την τελευταία ήττα της:

28/10/2015:Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1 (Κύπελλο-Μανωλάς)
1/11/2015: ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0 (Σούπερ Λίγκα -ντεμπούτο Πογέτ)
22/11/2015:Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2 (Σούπερ Λίγκα)
12/12/2015:Πανιώνιος - ΑΕΚ 1-1 (Σούπερ Λίγκα)
17/12/2015:Λάρισα -ΑΕΚ 0-5 (Κύπελλο)
3/1/2016: Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-3 (Σούπερ Λίγκα)
6/1/2016: Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-1 (Κύπελλο)
17/1/2016: ΠΑΣ- ΑΕΚ 0-2 (Σούπερ Λίγκα)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διούδης όπως λέμε… Γιαννακόπουλος!! (video)


Διούδης όπως λέμε… Γιαννακόπουλος (video)

Σαν… κόπια από την εμφάνιση του Νίκου Γιαννακόπουλου το 2013 στο ΟΑΚΑ ήταν η αποψινή του Σωκράτη Διούδη. Κοινοί παρανομαστές το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και και η συμβολή τους στο αποτέλεσμα.

Η ιστορία πολλές φορές, λένε, πως κάνει κύκλους και μάλλον έτσι να ‘ναι, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Πανιώνιος έχει καταφέρει στο -πρόσφατο- παρελθόν να φύγει με το «μηδέν» και την ισοπαλία ως φιλοξενούμενος του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012-2013, σε μία αναμέτρηση που μοιάζει σαν… δυο σταγόνες βροχής.

Στην φετινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, τεράστιος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των Νεοσμυρνιωτών, Σωκράτης Διούδης. Ο νεαρός γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» είχε κομβική συμβολή στον αγώνα με 8 αποκρούσεις, 7 κλεψίματα και 7 επεμβάσεις, στην πλειοψηφία τους καθοριστικές για να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη απέναντι σε μία ομάδα που δημιούργησε 17 τελικές φάσεις έναντι τις 6 του Πανιωνίου.

Τρία χρόνια –παρά κάτι- νωρίτερα, στις 7 Απριλίου του 2013, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» υποδέχονταν τους «κυανέρυθρους» στο ΟΑΚΑ, με το «τριφύλλι» να χάνει σωρεία ευκαιριών, όμως χωρίς να σκοράρει. Ο λόγος; Ο τερματοφύλακας του «ιστορικού» και πλέον… της ομάδας του Στραματσόνι, Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο Γιαννακόπουλος σε εκείνο το ματς ήταν συγκλονιστικός έχοντας 11 αποκρούσεις, 5 επεμβάσεις και 8 κλεψίματα σε μία αναμέτρηση που ο Παναθηναϊκός μέτρησε 36 (!!!) τελικές έναντι 6 του Πανιωνίου.

Δείτε εδώ τις επεμβάσεις του Νίκου Γιαννακόπουλου: 





*Πηγή: sport-fm.gr*

Από την Κηφισιά στην Άλμπα ο Λόουερι!!


Από την Κηφισιά στην Άλμπα ο Λόουερι

Ο Ρόμπερτ Λόουερι αφήνει την Κηφισιά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλμπα, αντίπαλο του Άρη στο Eurocup.

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Ρόμπερτ Λόουερι, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην αντίπαλο του Άρη στο Eurocup, Άλμπα Βερολίνου.

Ο 28χρονος άσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Τρίτης (19/1) απέναντι στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης για την 3η αγωνιστική του Eurocup, ωστόσο θα μπορεί να δηλωθεί για τον δεύτερο γύρο του Last32.

Ο Λόουερι, που είχε έρθει στην Ελλάδα πέρσι για λογαριασμό του Κοροίβου και έφυγε μεσούσης της σεζόν για τη Ρίγα, με την ιστορία φέτος να επαναλαμβάνεται.

Στα έξι ματς που έπαιξε με την Κηφισιά έκανε τη διαφορά έχοντας 16,1 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 28:47 κατά μέσο όρο.

Tη συμφωνία του Λόουερι με την Άλμπα αποκάλυψε ο μάνατζερ του στο Twitter, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έκανε retweet την ανάρτηση του εκπροσώπου του, ευχαριστώντας τον Θεό για την ευκαιρία.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίθανο καλάθι και συγχαρητήρια από... μωρό στον Γουίλ Μπάρτον!!


Απίθανο καλάθι και συγχαρητήρια από... μωρό στον Γουίλ Μπάρτον

Ο Γουίλ Μπάρτον των Νάγκετς πέτυχε ένα απίθανο καλάθι με περιστροφή 360 μοιρών στον αέρα απέναντι στους Πέισερς και φεύγοντας από το γήπεδο πήρε τα εύσημα από ένα... μωρό.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Την «έκανε» ο Κόντε μόλις μπήκε ο Μπαλοτέλι!! (video)


Την «έκανε» ο Κόντε μόλις μπήκε ο Μπαλοτέλι (video)

Ο Αντόνιο Κόντε βρέθηκε στο ματς Μίλαν – Φιορεντίνα, αλλά δεν έκατσε ως το τέλος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, έγινε... Λούης, μόλις μπήκε στο ματς ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει τον Μάριο Μπαλοτέλι, έχοντας τονίσει στο παρελθόν πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, προκειμένου να ανοίξει ξανά η πόρτα της «σκουάντρα ατζούρα» για τον ίδιο.

Στην Ιταλία φούντωσαν ξανά οι φήμες για το πόσο αδιαφορεί και δεν υπολογίζει τον Μπαλοτέλι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποχώρησε από το «Σαν Σίρο» την ώρα που πέρασε στο ματς ο Super Mario.

Ο Κόντε παρακολούθησε το παιχνίδι ως το 87ο λεπτό, με την αποχώρηση του πριν το 90’ να ερμηνεύεται από τους Ιταλούς δημοσιογράφους ως αδιαφορία για τον παίκτη της Μίλαν, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χούφτωσε» αντίπαλο ο Πατσούλια!!


«Χούφτωσε» αντίπαλο ο Πατσούλια!

Ο Ζάζα Πατσούλια όχι απλώς έβγαλε από τη μέση με χτύπημα στο κεφάλι τον Πάτι Μιλς των Σπερς.Φρόντισε να τον «αγκιστρώσει» και από ευαίσθητο σημείο για να εξασφαλίσει ριμπάουντ.Και πήρε αντιαθλητικό. 















*Πηγή: sport-fm.gr*

Απίθανο βίντεο: Αποβλήθηκε γιατί ανέτρεψε... διαιτητή!!


Απίθανο βίντεο: Αποβλήθηκε γιατί ανέτρεψε... διαιτητή!

Ο Τζάρμαλ Ριντ του Oregon St. πήρε το αίμα του πίσω για όλους τους αθλητές. Μετά από ένα φάουλ που δεν του δόθηκε, έβαλε τρικλοποδιά κι ανέτρεψε τον διαητητή! Φυσικό επόμενο να αποβληθεί.



 
 
 
 
 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

O «χοντρός» δημοσιογράφος βάζει στοίχημα βαθμών – κιλών με τον Φαν Χάαλ!! (video)


O «χοντρός» δημοσιογράφος βάζει στοίχημα βαθμών – κιλών με τον Φαν Χάαλ (video)

Σε μια ξεχωριστή μονομαχία βαθμών – κιλών, καλεί τον Φαν Χάαλ ο δημοσιογράφος της «Sun», Νιλ Κάστις που είχε αποκαλέσει «χοντρό» ο Ολλανδός, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Σάλος είχε προκληθεί πριν από μερικές μέρες, όταν σε συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε απευθυνθεί με απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο στον ρεπόρτερ της «Sun», Νιλ Κάστις, αποκαλώντας τον «fat man», δηλαδή «χοντρό άνδρα».

Ο δημοσιογράφος πάντως, δεν το βάζει κάτω και προκαλεί τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια ξεχωριστή μονομαχία... βαθμών – κιλών.

Ο Κάστις προκάλεσε τον Φαν Χάαλ να κερδίσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, από όσα κιλά θα χάσει ο ίδιος, με τον νικητή να κερδίζει 1.000 δολάρια από στοιχηματική εταιρία, τα οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

To μάξιμουμ πόντων που μπορεί να κερδίσει ο Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι 51 βαθμοί (σε 17 ματς), κάτι που σημαίνει ότι ο ρεπόρτερ της «Sun» καλείται να χάσει 52 pounds για να κερδίσει το στοίχημα, δηλαδή περίπου 23 κιλά.

Πάντως δεν ξέρουμε αν ο Φαν Χάαλ θα δεχθεί τελικά την πρόσκληση – πρόκληση.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Μεγάλη εμφάνιση αλλά ήττα για Ντόρσεϊ!


Μεγάλη εμφάνιση αλλά ήττα για Ντόρσεϊ

Η εξαιρετική απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έφτανε στο Oregon απέναντι στο Colorado. Ήττα και για το American του Πάρη Μαραγκού.


Ό,τι περνούσε από το χέρι του έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ωστόσο το Oregon (14-4) έχασε από το Colorado (14-4) με 91-87.

Ο 19χρονος σούτινγκ γκαρντ σε 34 λεπτά είχε 19 πόντους (3/6 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 34 λεπτά.

Το American (2-15) γνώρισε βαριά ήττα με 65-45 από το Army West Point (12-6) με τον Πάρη Μαραγκό να έχει 7 πόντους (2/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 21 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με… τον δωδέκατο του παίκτη και στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός!!


Με… τον δωδέκατο του παίκτη και στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός

Τη στήριξη του κόσμου αναμένεται να έχει και στο εκτός έδρας ματς με την Άντερλεχτ Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι η πόλη είναι… στρατοκρατούμενη.

Κανονικά θα γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ στο πλαίσιο της διπλής αναμέτρησης τους για τους «32» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να πάρουν 1.300 εισιτήρια για το ματς στις 18/02 (20:00) και να δώσουν άλλα τόσα περίπου στους Βέλγους στο Καραϊσκάκη (25/02, 22:05).

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές αυτήν την περίοδο στις Βρυξέλλες, στην οποία κυκλοφορεί έντονη στρατιωτική δύναμη, λόγω της επίθεσης στο Παρίσι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ματς διεκόπη λόγω εισβολής… γιαγιάς!! (video)


Ματς διεκόπη λόγω εισβολής… γιαγιάς (video)

Μπορεί να είναι η πιο σουρεάλ διακοπή ματς στην ιστορία. Διότι σε παιχνίδι στη Θεσπρωτία, υπήρξε προσωρινή διακοπή γιατί μια γιαγιά αποφάσισε να διασχίσει το γήπεδο ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη.


Έχουμε δει σε γήπεδα διακοπές εξαιτίας πολλών παραγόντων. Όμως διακοπή εξαιτίας γιαγιάς δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Συνέβη όμως και αυτό σε ματς παιδικού πρωταθλήματος στη Θεσπρωτία, όταν μια ηλικιωμένη κυρία αποφάσισε να διασχίσει το γήπεδο κατά μήκος και ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη.

Η κυρία πάντως πήγε απτόητη στη δουλειά της, με το βίντεο να έχει γίνει ήδη viral.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υπάρχει κάτι για Όλσεν, θέλω να είναι πρώτη επιλογή»


«Δεν υπάρχει κάτι για Όλσεν, θέλω να είναι πρώτη επιλογή»

Ο μάνατζερ του Ρόμπιν Όλσεν, Χασάν Σεντίκαγια, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τα περί πιθανής πώλησης και δανεισμού του πελάτη του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ωστόσο: «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα παίζει».

Άγνοια δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Ρόμπιν Όλσεν για τα σενάρια περί αποχώρησης του Σουηδού τερματοφύλακα είτε με πώληση, είτε με η μορφή δανεισμού. Ο Χασάν Σεντίκαγια μίλησε στο aftonbladet.se και ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι στο τραπέζι, αλλά και πως ο 26χρονος τερματοφύλακας θέλει να παίζει ώστε να έχει πιθανότητες να ταξιδέψει το προσεχές καλοκαίρι στη Γαλλία με την αποστολή της εθνικής του ομάδας που είναι στο ίδιο γκρουπ με Βέλγιο, Ιταλία και Έιρε.

«Δεν έχω ακούσει απ 'τον ΠΑΟΚ ότι θα ήθελαν να δώσουν δανεικό ή να πουλήσουν τον Ρόμπιν. Δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο στο τραπέζι. Το μόνο που θέλω είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή σε μια ομάδα για να έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Έτσι θα υπάρχει λόγος για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, αν είναι διασφαλίσουμε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΕΚ… τώρα που γυρίζει!!


ΑΕΚ… τώρα που γυρίζει!

Στο καταλληλότερο σημείο της χρονιάς έχει φορτσάρει η ΑΕΚ! Με πορεία πρωταθλητισμού στο 2016 και πετώντας από νίκη σε νίκη, η «Ένωση» δείχνει έτοιμη να χαθεί απ’ τα μάτια των υπολοίπων στη 2η θέση.


Δεν είναι εντυπωσιακή. Δεν βγάζει μάτια. Έπειτα από καιρό όμως η ΑΕΚ βγάζει κάτι άλλο, πολύ σημαντικότερο: Χαρακτήρα ομάδας που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω από τα απαραίτητα, η «Ένωση» αφήνει στην άκρη την ποδοσφαιρική αφέλεια που τόσο της είχε κοστίσει στο παρελθόν και, όπως επιβεβαιώθηκε και χθες στα Γιάννενα, δεν χαρίζει… κάστανο πλέον στο γήπεδο.

Και το ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι ότι το κάνει αναδεικνύοντας ήρωες πέρα από τους «αναμενόμενους». Γιατί ενώ ο Τζεμπούρ, για παράδειγμα, έχει μετατραπεί σε αναπληρωματικό, ο Μπαρμπόσα έχει μετατραπεί σε «φονιά». Την ώρα που ο Μπουονανότε περιμένει να μπει αλλαγή, ο Γιόχανσον περιμένει να βρεθεί κάποιος που θα τον σταματήσει (είτε ως σκόρερ, είτε ως δημιουργό).

Και όλα αυτά ενώ η… ανάσταση του Ανέστη δημιουργεί υλικό για όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία και αισιοδοξία ότι μπορεί και να έχει βρεθεί τερματοφύλακας στον οποίο θα βασιστεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Κάπως έτσι η ΑΕΚ, δεν πετάει απλώς από νίκη σε νίκη. Δεν έχει χτίσει μονάχα ένα εξαιρετικό σερί (με πέντε επιτυχίες στις δυο διοργανώσεις και 10-1 τέρματα). Αλλά έχει χτίσει παράλληλα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τα δύσκολα που έρχονται.

Έχοντας λοιπόν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ (με ΠΑΟΚ, Βέροια στο πρωτάθλημα και Ηρακλή ενδιάμεσα για το Κύπελλο) έχει παράλληλα και μια μεγάλη ευκαιρία: Να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο τον κόσμο της και συνεχίζοντας σαν τρένο, να χαθεί ακόμα περισσότερο από τα μάτια των άλλων διεκδικητών της δεύτερης θέσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα έκανε... 100 ο Κλάους!


Τα έκανε... 100 ο Κλάους

Γκολ υπ’ αριθμόν 100 ήταν για τον Στέφανο Αθανασιάδη το χθεσινό κόντρα στη Βέροια. Τα 96 από αυτά τα έχει πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.


Το 100ο του γκολ σε συλλογικό επίπεδο σε όλες της διοργανώσεις πέτυχε κόντρα στη Βέροια ο Στέφανος Αθανασιάδης και είχε κάθε λόγο για γιορτάσει για την «είσοδο» του σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων.

Η αρχή για τον Κλάους έγινε στις 20 Απριλίου του 2008, όταν βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα, έχοντας πετύχει με τον «δικέφαλο του Βορρά» έκτοτε τα 96 από τα 100 γκολ του, σε διάστημα 7 ετών και 9 μηνών.

Ο Αθανασιάδης έχει πετύχει και 4 γκολ ως παίκτης του Πανσεραϊκού την περίοδο που αγωνιζόταν εκεί ως δανεικός, ενώ το επίτευγμα του καταγράφηκε μετά από 271 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα από τα 100 γκολ που έχει σημειώσει, τα 65 μπήκαν σε ματς πρωταθλήματος, 14 σε παιχνίδια κυπέλλου, 17 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 4 σε παιχνίδια της Β’ Εθνικής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Sakk – Attack στην Αυστραλία!! (video)


Sakk – Attack στην Αυστραλία (video)

Την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας με 2-1 σετ της Γιαφάν Γουάνγκ στη Μελβούρνη. Πρόκριση στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Open.

Σπουδαία πράγματα από τη Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να συνεχίζει ακάθεκτη στο Αυστραλιανό Open, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στην καριέρα της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam.

Η 20χρονη τενίστρια, επικράτησε στη Μελβούρνη με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 6-3) της Γιαφάν Γουάνγκ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Open.

Πλέον η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πέρασε στις «64» καλύτερες του Grand Slam της Μελβούρνης και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο που είναι No 11 στην στην παγκόσμια κατάταξη.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ένας έρχεται, ο άλλος απομακρύνεται!!


Ο ένας έρχεται, ο άλλος απομακρύνεται

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται πλέον σε συμφωνία με την Ουντινέζε ο Παναθηναϊκός για δανεισμό του Εβαντζελίστα, που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα. Λίγες οι πιθανότητες για Αντέι.

Θετικές εξελίξεις για Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, δυσκολεύει του Αντέι.

Ευχάριστα νέα για την υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου για τους «πράσινους», καθώς εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών –ίσως και ωρών- να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ύστερα και από τη χθεσινή τους επαφή, κάνοντας αμφότερες από μια υποχώρηση. Το «τριφύλλι» τον ήθελε δανεικό για ενάμιση χρόνο, ο ιταλικός σύλλογος ήταν θετικός στο να τον δώσει έως το καλοκαίρι και τελικά θα τον δώσει μέχρι τότε, αλλά θα μπει όρος στο συμβόλαιο για αυτόματη εξάμηνη ανανέωση σε περίπτωση που συμπληρώσει ο παίκτης ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Με τα τωρινά δεδομένα εκτιμάται ότι ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο μέχρι αύριο για να έρθει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Παράλληλα, όμως, δεν είναι τόσο καλά τα νέα από την υπόθεση του Λούκα Αντέι. Πρόκειται για την επιλογή του Στραματσόνι ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Σάντσεθ, αλλά μετά τη σφήνα της Έμπολι. Η σημερινή ημέρα κρίνεται καθοριστική. Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις από την πατρίδα του ο Ιταλός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Θεός είναι… πράσινος!! (video)


Ο Θεός είναι… πράσινος! (video)

Η Λιόν έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τολισό και με γκολ του Σόντερλουντ στο 76' νίκησε 1-0 τους «λιονέ» στο ντέρμπι της Ligue 1!

Μία ευκαιρία ήταν αρκετή για την Σεντ Ετιέν!

Η Λιόν έχασε ένα… κάρο γκολ (είχε και δοκάρι) στο «Ζοφρουά Γκισάρ», αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος, επικρατώντας 1-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής Ligue 1!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σόντερλουντ στο 76ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Τολισό, που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Λόπες.



Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 16/1

Νις - Ανζέ 2-1
(80' πεν., 84' πεν. Μπεν Αρφά / 24' Καπέλ)

Σάββατο 16/1

Τουλούζ - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-1
(73' Ιμπραΐμοβιτς)

Γκινγκάμπ - Ναντ 2-2
(3’ Μπενεζέ, 24’ Σαλιμπούρ-64’ αυτ. Κερμπάτ, 90+1’ Σαμπαλί)

Τρουά – Ρεν 2-4
(7’ Καμούς, 15’ Ζαν-21’, 39’ πεν. Ντιανιέ, 28’ Ντεμπελέ, 81’ Γκροσίτσκι)

Μπορντό – Λιλ 1-0
(53’ Ντιαμπατέ)

Γκαζελέκ Αζαξιό – Ρεμς 2-2
(2’ Μπουταΐμπ, 72’ Τζόκοβιτς-23’, 31’ Ντε Πρεβίλ)

Μπαστιά – Μονπελιέ 1-0
(48’ Αγίτε)

Κυριακή 17/1

Λοριάν - Μονακό 0-2
(53’ Λεμάρ, 57’ Μουτίνιο)

Καέν - Μαρσέιγ 1-3
(67’ Ροντελέν-12’ Μπατσουαγί, 60’ Ενκουντού, 83’ Σαρ)

Σεντ-Ετιέν - Λιόν 1-0
(76’ Σόντερλουντ)*Πηγή: sport-fm.gr*

«Στην τσίτα» για Βάργκας η ΑΕΚ!!


«Στην τσίτα» για Βάργκας η ΑΕΚ

Με αγωνία περιμένουν στην ΑΕΚ τα νεότερα για τον Ρόναλντ Βάργκας. Πάνω στην καλύτερη φάση του, ο Βενεζουελάνος τραυματίστηκε και αναμένεται η εκτίμηση για το αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι νίκες συνεχίστηκαν, η διαφορά στη δεύτερη θέση μεγάλωσε, η ψυχολογία παρέμεινε στα ύψη.

Όλα πήγαν καλά για την ΑΕΚ στα Γιάννενα, εκτός από ένα: Τον τραυματισμό του Ρόναλντ Βάργκας.

Στην καλύτερη περίοδό του από τότε που ήρθε στην «Ένωση» (αφού συμπλήρωσε δυο γκολ και μια ασίστ στα τρία τελευταία ματς) ο Βενεζουελάνος αποχώρησε αναγκαστικά στο ημίχρονο.

Η πρώτη διάγνωση λοιπόν μιλάει για διάστρεμμα στην ποδοκνημική και πλέον αναμένονται με αγωνία τα νεότερα για την κατάστασή του, ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά η Σάλκε για Κασάμι!


Ξανά η Σάλκε για Κασάμι

Την πόρτα του Παϊτίμ Κασάμι χτυπάει για ακόμα μια φορά η Σάλκε, με τους «βασιλικούς μπλε» να έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Παϊτίμ Κασάμι, με τη γερμανική ομάδα να βάζει και πάλι στο μάτι – είχε δείξει ενδιαφέρον και το καλοκαίρι – τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», οι «βασιλικοί μπλε» έχουν ήδη επαφές με τον εκπρόσωπο του Ελβετού διεθνούς, Μίνο Ραϊόλα, με την κρούση για την απόκτηση του να αφορά το καλοκαίρι και όχι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος!


Θέλει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Την πόρτα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου «χτύπησε» ο Πανιώνιος, που θέλει στη Νέα Σμύρνη τον νεαρό άσο, σε περίπτωση που δεν ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Πανιωνίου, καθώς και του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την πόρτα των «κυανέρυθρων» να παραμένει ανοικτή για τον νεαρό άσο, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι άνθρωποι του Πανιωνίου, είχαν επαφή με τον παίκτη στο περιθώριο του χθεσινού ματς στη Λεωφόρο, εκφράζοντας του την επιθυμία τους να πάει στη Νέα Σμύρνη, σε περίπτωση που δεν ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Βλαχοδήμος χαίρει της εκτίμησης του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ξάνθη και είναι από τους παίκτες που «ψάχνει» ο Πανιώνιος, αλλά όλα θα εξελιχθούν με βάση του τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μυρίστηκε… αίμα η Μπαρτσελόνα!! (video)


Μυρίστηκε… αίμα η Μπαρτσελόνα! (video)

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ιραϊθόθ μόλις στο 4’ και με τον Λουίς Σουάρες να… δαγκώνει (πέτυχε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο) συνέτριψε 6-0 την Μπιλμπάο!

Την πρώτη της… εξάρα στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του τερματοφύλακα της Μπιλμπάο Ιραϊθόθ -που… γκρέμισε τον Σουάρες στο 4’ μέσα στη μεγάλη περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα- άνοιξαν νωρίς το σκορ με το εύστοχο πέναλτι του Μέσι και από εκεί και πέρα μετέτρεψαν το ματς σε… πάρτι.

Τα γκολ των Καταλανών διπλασίασε ο Νεϊμάρ (31'), ενώ σκόραρε και ο Ίβαν Ράκιτιτς (62'), μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως, ήταν ο Λουίς Σουάρες, που πέτυχε χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Ουρουγουανός σκόραρε στο 47', στο 69' και στο 82' και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 18 τέρματα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λιονέλ Μέσι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο (δεν γίνεται λόγος για κάτι ανησυχητικό), ενώ αποθεώθηκε από το κοινό του «Καμπ Νόου» για την 5η Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε την περασμένη Δευτέρα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα, που έχει και παιχνίδι λιγότερο, μείωσε στους δύο τη διαφορά της από την πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης (47 έναντι 45), που πέρασε νικηφόρα, νωρίτερα, από την έδρα της Λας Πάλμας.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, από την άλλη, παρέμεινε στην 9η θέση με 28 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης περιόδου.



Οι συνθέσεις


Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Αλέις Βιδάλ, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα (69' Μπάρτρα), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (63' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ινιέστα, Μέσι (46' Αρντά Τουράν), Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Μπόβεδα, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (63' Ιτουράσπε), Εράσο, Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν (6' Ιάγο Ερερίν), Ινιάκι Γουίλιαμς (56' Σαμπίν).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής


Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Σεβίλλη-Μάλαγα 2-1
(40' 42' Γκαμέιρο, 83' κοκ. Ιμπόρα-72' Ολιβέιρα)

Θέλτα-Λεβάντε 4-3
(35' 40' Γκουιντέτι, 57' Άσπας, 84' Ορεγιάνα-63' Ντέιβερσον, 65' Λόπες, 89' Μοράλες)

Βιγιαρεάλ-Μπέτις 0-0

Σοσιεδάδ-Λα Κορούνια 1-1
(75' πεν. Χάβι Πριέτο-26' Λουίς Αλμπέρτο)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Βαλένθια-Ράγιο Βαγεκάνο 2-2
(55' Νεγρέδο, 88' Αλκάθερ-15' Χοθαβέδ, 69' Γιορέντε)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 5-1
(7' Μπέιλ, 9', 18' Ρονάλντο, 12', 41' Μπενζεμά-62' Λόπεθ)

Χετάφε-Εσπανιόλ 3-1
(29' Πέδρο Λεόν, 37' Σαράμπια, 90'+4' Γκόμεθ-26' Πέρεθ)

Λας Πάλμας-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3
(17' Φελίπε Λουίς, 69', 89' Γκριεζμάν)

Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 6-0
(4' Μέσι, 31' Νεϊμάρ, 47', 69', 82' Σουάρες, 62' Ράκιτιτς)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Εϊμπάρ-Γρανάδα (21:30)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Σπόρτινγκ Χιχόν-Σοσιεδάδ (21:30)

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Μάλαγα-Μπαρτσελόνα (17:00)
Λα Κορούνια-Βαλένθια (19:15)
Γρανάδα-Χετάφε (21:30)
Ράγιο Βαγεκάνο-Θέλτα (23:05)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Μπιλμπάο-Εϊμπάρ (13:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη (17:00)
Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ (19:15)
Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Λεβάντε-Λας Πάλμας (21:30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ούτε τώρα η Μακάμπι!!


Ούτε τώρα η Μακάμπι

Στη δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα Ισραήλ υποχρέωσε η Ασντόντ την Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας 96-86.


Χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο Ισραήλ παρέμεινε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ηττήθηκε 96-86 από την Ασντόντ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τόμας με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από την «ομάδα του λαού» ξεχώρισαν οι Λάντεσμπεργκ και Πνίνι με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 50-48, 77-63, 96-86
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει προτάσεις για τέσσερις παίκτες του»!


Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει προτάσεις για τέσσερις παίκτες του»!

Στην αποκάλυψη πως ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί προτάσεις για τέσσερις ποδοσφαιριστές του προχώρησε ο Φρανκ Άρνεσεν! Διαβάστε τι είπε για Τούντορ, Μπερμπάτοφ, Σαββίδη και Ολυμπιακό!

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Φρανκ Άρνεσεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή KICK OFF ήταν και το πιο αποκαλυπτικό!

Ο Δανός αποκάλυψε, χωρίς να πει ονόματα, αφενός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δεχτεί κρούση για τέσσερις ποδοσφαιριστές του, εκφράζοντας, ωστόσο, την αισιοδοξία του πως θα παραμείνουν στην ομάδα, και αφετέρου πως ο ΠΑΟΚ ήθελε 1-2 παίκτες που υπέγραψαν αλλού.

Είπε, δε, πως, πλέον, έχουν καταλήξει στον ΠΑΟΚ πως δεν χρειάζονται ενίσχυση, «εκτός αν προκύψει κάτι καλό», εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με τον Τούντορ, που «δεν πειράζει να κάνει λάθη, αρκεί να μην τα επαναλαμβάνει…», ενώ χαρακτήρισε «καλύτερη ομάδα» τον Ολυμπιακό.

Για τον Ιγκόρ Τούντορ: «Νομίζω ότι τα πηγαίνει καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε καλύτερα τον Ίγκορ. Είμαστε κάθε μέρα σε επικοινωνία. Όταν δεν τα έχουμε πάει καλά, τότε με την εμπειρία μου μπορώ να τον βοηθήσω με όλα αυτά που γνωρίζω, γιατί ξέρω πώς είναι το ποδόσφαιρο, έχει σκαμπανεβάσματα και πάντα θα έχει. Το σημαντικό πράγμα που προσπαθώ να περάσω στον Ίγκορ είναι ότι δεν πειράζει να κάνει λάθη, αρκεί να μην τα επαναλαμβάνει. Πιστεύω ότι είναι καλός ακροατής και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δουλεύω μαζί του. Υπάρχει ένα πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό. Αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίξει και για το ποιος θα είναι στον πάγκο πρέπει να είναι ο προπονητής και κανείς άλλος. Ποτέ δεν επεμβαίνω. Δεν είναι η δουλειά μου να διαλέγω την ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να νιώθει άνετα και να έχει τη στήριξή μου, αυτή που νομίζω, αλλά και να μένω πίσω. Και πιστεύω ότι είναι ικανός να παίρνει τις σωστές αποφάσεις».

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Πρώτα απ' όλα πιστεύω ότι ο Μπερμπάτοφ ήρθε πολύ αργά, στις 2 Σεπτεμβρίου, δεν έκανε καθόλου προετοιμασία. Δεν είναι μικρός σε ηλικία, πλέον, έτσι ήμασταν πολύ προσεκτικοί τον πρώτο καιρό. Αυτό που περιμένεις από τον Μπερμπάτοφ είναι να σκοράρει και να δίνει ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό, ούτε σε μας ούτε σε εκείνον. Μπορεί να δώσει τόσα πολλά στην ομάδα με την εμπειρία του, την κλάση του. Αυτό φάνηκε όταν ήρθε εδώ με το πόσο γρήγορα μπορεί να παίξει. Δεν είναι ο πιο γρήγορος, αλλά παίρνει γρήγορες αποφάσεις στο παιχνίδι. Στα πλέι οφ και ελπίζω στα μεγάλα παιχνίδια στο Κύπελλο, εκεί είναι που χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Μπερμπάτοφ».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Το θετικό είναι ότι συμφωνήσαμε όλοι, ο κ. Σαββίδης, ο προπονητής και εγώ στο ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους παίκτες στην ομάδα. Εκτός από ένα δεξί μπακ, εξαιτίας του γεγονότος με τον Κωνσταντινίδη και εξαιτίας του τραυματισμού του Κίτσιου, χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση αυτή. Αλλά, γενικά, πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν γίνει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές είπαμε ότι αν θελήσουμε να κάνουμε μια μεταγραφή θα είναι για κάποιον παίκτη, ο οποίος θα μας δυναμώσει αν αυτό είναι πιθανό. Δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην αγορά. Αλλά κάθε μέρα εμφανίζονται νέα ονόματα. Δυστυχώς θέλαμε 1-2 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να υπογράψουν αλλού, κάτι το οποίο συμβαίνει, αλλά δεν είμαι αρνητικός και μπορούμε ακόμα να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιον παίκτη».

Για τις πωλήσεις παικτών: «Τον Μακ θέλουμε να κρατήσουμε μέχρι το καλοκαίρι. Μετά το συμβόλαιό του τελειώνει σε ένα χρόνο, οπότε είναι πιο πιθανό να συμφωνήσουμε μαζί του πως είτε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο είτε θα πουληθεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις προσφορές για τέσσερις παίκτες στο ρόστερ, τις οποίες προφανώς θα συζητήσω με τον κ. Σαββίδη.Στο τέλος της ημέρας είναι αυτός που θα πει «ναι» ή «όχι». Μέχρι στιγμής έχω την αίσθηση πως δεν θα φύγει κάποιος από τους παίκτες που θέλουμε πολύ να μείνουν τον Γενάρη».

Για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και ποια θα ανανεωθούν: «Έχουμε μερικούς παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους αυτό το καλοκαίρι. Έχω προτείνει τις ιδέες μου στον κύριο Σαββίδη ήδη πριν τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση μέχρι στιγμής για το αν θα ανανεώσουν ή όχι. Κάποιοι έχουν ήδη ανανεώσει. Ο Μυστακίδης έχει υπογράψει την ανανέωσή του, επίσης ο Πέλκας που ήταν πολύ χαρούμενος. Είχε μόνο 6 μήνες ακόμη συμβόλαιο και ανανέωσε για 3 χρόνια. Ο Κωνσταντινίδης, που μόλις ανανέωσε, δυστυχώς τραυματίστηκε αλλά θα επιστρέψει, είναι νέος και δυνατός. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις που είναι καλές για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά τα νέα σε ηλικία παιδιά, που δεν είναι και τόσο μικρά πια, καθώς παίζουν στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, καθώς θα μείνουν περισσότερο μαζί μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το σύλλογο. Έχει κάνει πολλά για το σύλλογο και θέλει το καλύτερο για το σύλλογο. Αυτό είναι καλό. Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα ναι ή ένα όχι και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας και σιγά σιγά γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα».

Για το Champions League: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει καλούς παίκτες, καθώς αγωνίζεται στο Champions League. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό, καθώς ξέρουν ότι συμμετέχει στο Champions League. Επίσης, αν συμμετέχεις στο Champions League μπορείς να φύγεις από την Ελλάδα και να πας σε μεγαλύτερους συλλόγους. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Το Europa League είναι μια σημαντική διοργάνωση, ωστόσο το Champions League είναι ακόμα πιο σημαντική. Και αν κάνεις κάποια καλά παιχνίδια στη διοργάνωση αυτή, τότε οι ομάδες σε διεκδικούν. Αυτό είναι απλά γεγονός. Για αυτόν τον λόγο είναι πιο ελκυστικός (ο Ολυμπιακός) για τους παίκτες και επιπλέον έχει περισσότερα λεφτά, εξαιτίας αυτού. Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Πρέπει να παλέψουμε με τον δικό μας τρόπο και να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε. Είμαστε ικανοί τουλάχιστον να βγούμε δεύτεροι, να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να συμμετέχουμε στα προκριματικά του Champions League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Grande Milan!!


Grande Milan

Η Μίλαν επικράτησε 2-0 της Φιορεντίνα και πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «βιόλα» του Πάολο Σόουζα, που έμειναν στο -6 από την κορυφή.

Στην 6η θέση βρίσκεται η Μίλαν με 32 πόντους, μετά την σπουδαία νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα με 2-0. Μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι και διαχειρίστηκαν σωστά το ματς. Κατώτεροι των περιστάσεων ξανά οι «βιόλα» έμειναν στο -6 από την κορυφή και την 4η θέση.

Οι «ροσονέρι» έγιναν αφεντικά του μεγάλου αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Serie A, από την εκκίνηση του αγώνα. Εκεί ο Κάρλος Μπάκα, πήρε μια κάθετη πάσα αριστερά από την μεγάλη περιοχή και αφού ζάλισε τον Τόμοβιτς, έκανε ένα δεξί σοοτ στην απέναντι γωνία του Ταταρουσάνου, για να βάλει μπροστά τη Μίλαν στο σκορ με 1-0. Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια άλλη σπουδαία φάση και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στην επανάληψη ήταν η Φιορεντίνα που απείλησε πρώτη με τον Μπόρχα Βαλέρο και τον Αστόρι να φτάνουν σε ευκαιρία στο 53’. Στο 61’ τον Αντονέλι σταμάτησε ο Ταταρουσάνου. Τελικά στο 88ο λεπτό, ο Κούτσκα έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Κέβιν Μπόατενγκ με τις δύο αλλαγές να συνεργάζονται άψογα και ο τελευταίος διαμόρφωσε το 2-0.



Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/01)
Αταλάντα-Ίντερ 1-1
(17' Μουρίγιο αυτ. / 25' Τολόι αυτ.)

Τορίνο-Φροζινόνε 4-2
(9' Ιμόμπιλε πέν, 37', 41' Μπελότι, 82' Μπενάσι / 33' Σαμάρκο, 74' Αβελάρ αυτ.)

Νάπολι-Σασουόλο 3-1
(19' Καγεχόν, 42', 90'+3' Ιγκουαΐν / 3' Φαλκινέλι πέν.)

Κυριακή (17/01)
Τζένοα-Παλέρμο 4-0
(4' Ντε Λα Τόρε, 71'/81' Παβολέτι, 75' Ρινκόν)

Μπολόνια-Λάτσιο 2-2
(2' Τζακερίνι, 18' Ντέστρο - 71' Καντρέβα πεν. 76' Λούλιτς)

Κάρπι-Σαμπντόρια 2-1
(27' Λόλο, 55' Μπακόκου πεν. - 33' Κορέα)

Κιέβο-Έμπολι 1-1
(7' Παλόσι - 47' Τονέλι)

Ρόμα-Βερόνα 1-1
(41' Ναϊνγκολάν - 61' Πατσίνι πεν.)

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-4
(15', 26' Ντιμάλα, 18' Κεντίρα, 42' Άλεξ Σάντρο)

Μίλαν-Φιορεντίνα 2-0
(4' Mπάκα, 88' Μπόατενγκ)

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο 23/01

Φροζινόνε-Αταλάντα (19:00)
Έμπολι-Μίλαν (21:45)

Κυριακή 24/01
Φιορεντίνα-Τορίνο (13:30)
Σασουόλο-Μπολόνια (16:00)
Ίντερ-Κάρπι (16:00)
Λάτσιο-Κιέβο (16:00)
Βερόνα-Τζένοα (16:00)
Σαμπντόρια-Νάπολι (16:00)
Παλέρμο-Ουντινέζε (16:00)
Γιουβέντους-Ρόμα (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας χαρούμενος προπονητής»


Φαν Χάαλ: «Είμαι ένας χαρούμενος προπονητής»

Σαφώς ικανοποιημένος από τη μεγάλη επικράτηση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ωστόσο δεν θέλησε να χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα ως την κορυφαία της σεζόν.

Λίγο πιο άνετα μπορεί να αισθάνεται στη θέση του ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ένας χαρούμενος προπονητής από τη στιγμή που επικράτησε σε ένα ντέρμπι και την ίδια στιγμή οι ανταγωνιστές του έχασαν βαθμούς.

Παράλληλα, δεν θέλησε να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη νίκη ως την κορυφαία στιγμή της σεζόν, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Το να νικάς τη Λίβερπουλ είναι πάντα σημαντικό. Ήταν σημαντικό γιατί οι ανταγωνιστές μας έχασαν βαθμούς. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες. Έχουμε αρχίσει το 2016 με πολλές νίκες.

Αυτό το παιχνίδι θα δώσει μεγάλη ώθηση στους παίκτες, στους οπαδούς και στο περιβάλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν είναι καλύτερη μέρα της σεζόν; Όχι, δεν το νομίζω. Είναι σίγουρα όμως για όλους μια σπουδαία νίκη. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ κυριάρχησε και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιο «βρώμικος» παίκτης στο ΝΒΑ ο Ντελαβεντόβα!!


Πιο «βρώμικος» παίκτης στο ΝΒΑ ο Ντελαβεντόβα

Μετά από ανώνυμη ψηφοφορία 24 προπονητών και παικτών, ο Ματ Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς αναδείχθηκε πιο «βρώμικος» παίκτης στο ΝΒΑ.

Οι φίλοι των Καβαλίερς των λατρέουν για το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τους αντιπάλους. Σε ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν ανώνυμα 24 παίκτες και προπονητές του ΝΒΑ, ο Ματ Ντελαβεντόβα αναδείχθηκε πιο «βρώμικος» παίκτης του πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 13 ψήφους.

Ο Αυστραλός γκαρντ έχει κατηγορηθεί για το σκληρό παιχνίδι του και για τις βουτιές που κάνει στο παρκέ τραυματίζοντας τα γόνατα των αντιπάλων του. Κόρβερ, Χόρφορντ και Γκίμπσον είναι μερικά από τα θύματά του.

Δεύτερος σε... προτιμήσεις ήταν ο Στίβεν Άνταμς της Οκλαχόμα με 7 ψήφους, ενώ 2 είχε ο συμπαίκτης του, Σερζ Ιμπάκα. Ο Άντριου Μπόγκουτ των Γουόριορς (5) και ο Ματ Μπαρνς των Γκρίζλις (4) συμπλήρωσαν το καρέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άστραψαν και βρόντηξαν!


Άστραψαν και βρόντηξαν

Με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να κάνει triple-double οι Θάντερ επικράτησαν 99-74 των Χιτ. «Σκότωσαν» τους Πέισερς ο Φόι-Μπάρτον. Καθάρισε ο Όλντριντζ τους Μάβερικς. «Ρουκέτες» από Χάρντεν στο ΛΑ.

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Μαϊάμι Χιτ και έφθασαν σε νίκη με 99-74, έχοντας ουσιαστικά τον έλεγχο σε όλο το ματς και βάζοντας στην τρίτη περίοδο τις γερές βάσεις για επικράτηση. Σε μεγάλη βραδιά ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που έφθασε σε triple-double (13 πόντους/ 10 ριμπάουντ/ 15 ασίστ). Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 24 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους είχε 22 πόντους ο Γουέιντ.

Εντυπωσιακό ματς με δυνατό φινάλε στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να παίρνουν τελικά τη νίκη επί των Πέισερς με 129-126. Ο Φόι με τρίποντο στα 20.9’’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (126-123), που το κράτησαν μέχρι τέλους, καθώς οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρεις πόντους με βολές (3/4) στη συνέχεια, ενώ δέχθηκαν έναν πόντο με βολή από του Φόι και ένα καλάθι από τον Μπάρτον.

Την ανωτερότητα τους φανέρωσαν επί των Μάβερικς οι Σπερς επικρατώντας 112-83 και έφθασαν στο 36-6 το ρεκόρ τους. Ο Όλντριντζ με 23 πόντους και 7 ασίστ κορυφαίος για τους νικητές, μόλις τέσσερις πόντους σε 24:11 ο Νοβίτσκι από πλευράς ηττημένων.

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι «καυτός», έχοντας 31 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ οι Ρόκετς επιβλήθηκαν με το 112-95 των Λείκερς στο Λος Άντζελες. Πέντε μόλις πόντους είχε ο Κόμπι, αλλά και 9 ασίστ πάντως, στους 20 σταμάτησε ο Γουίλιαμς.

Θάντερ - Χιτ 99-74
Τα δωδεκάλεπτα: 24-18, 44-42, 75-58, 99-74
inner

inner

Νάγκετς - Πέισερς 129-126
Τα δωδεκάλεπτα: 30-30, 54-66, 84-91, 129-126
inner

inner


Σπερς - Μάβερικς 112-83
Τα δωδεκάλεπτα: 14-16, 46-36, 78-56, 112-83
inner

inner

Λέικερς - Ρόκετς 95-112
Τα δωδεκάλεπτα: 36-32, 57-60, 75-94, 95-112

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*