Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ο ένας έρχεται, ο άλλος απομακρύνεται!!


Ο ένας έρχεται, ο άλλος απομακρύνεται

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται πλέον σε συμφωνία με την Ουντινέζε ο Παναθηναϊκός για δανεισμό του Εβαντζελίστα, που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα. Λίγες οι πιθανότητες για Αντέι.

Θετικές εξελίξεις για Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, δυσκολεύει του Αντέι.

Ευχάριστα νέα για την υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου για τους «πράσινους», καθώς εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών –ίσως και ωρών- να οριστικοποιηθεί η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ύστερα και από τη χθεσινή τους επαφή, κάνοντας αμφότερες από μια υποχώρηση. Το «τριφύλλι» τον ήθελε δανεικό για ενάμιση χρόνο, ο ιταλικός σύλλογος ήταν θετικός στο να τον δώσει έως το καλοκαίρι και τελικά θα τον δώσει μέχρι τότε, αλλά θα μπει όρος στο συμβόλαιο για αυτόματη εξάμηνη ανανέωση σε περίπτωση που συμπληρώσει ο παίκτης ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Με τα τωρινά δεδομένα εκτιμάται ότι ο παίκτης θα μπει στο αεροπλάνο μέχρι αύριο για να έρθει στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Παράλληλα, όμως, δεν είναι τόσο καλά τα νέα από την υπόθεση του Λούκα Αντέι. Πρόκειται για την επιλογή του Στραματσόνι ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Σάντσεθ, αλλά μετά τη σφήνα της Έμπολι. Η σημερινή ημέρα κρίνεται καθοριστική. Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις από την πατρίδα του ο Ιταλός τεχνικός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: