Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Διούδης: «Χαρήκαμε που δεν μας έβαλε γκολ ο Μπουμάλ»


Διούδης: «Χαρήκαμε που δεν μας έβαλε γκολ ο Μπουμάλ»

Χαρούμενοι ήταν οι παίκτες του Πανιωνίου που είδαν τον Ολιβιέ Μπουμάλ, αλλά ακόμη περισσότερο χαρούμενοι ήταν γιατί δεν κατάφερε να τους βάλει κάποιο γκολ, σύμφωνα με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Πανιώνιος πίστεψε στο αποτέλεσμα και κατάφερε να το πάρει. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ δεν σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, κάτι που έκανε χαρούμενο τον Σωκράτη Διούδη και τους συμπαίκτες του, όπως ανέφερε ο τερματοφύλακας των Κυανέρυθρων και MVP του ματς στη NOVA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκολκίπερ του Πανιωνίου

«Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός, κάναμε εύκολα λάθη. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα, να βγούμε μπροστά και στα δύσκολα. Έστω όμως καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Διούδης.

Για το εάν δυσκολεύει τον τερματοφύλακα να έχει συνεχώς την κατοχή η αντίπαλη ομάδα: «Ίσα-ίσα σε κρατάει σε εγρήγορση (σ.σ. τον τερματοφύλακα). Βέβαια δεν είναι τόσο καλό για την ομάδα, γιατί άμα δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα και δέχεσαι συνέχεια επιθέσεις, κάποια στιγμή θα δεχθείς γκολ. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε την μπάλα κι αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε την ισοπαλία.

Η ομάδα είναι δεμένη, με ποιότητα στην άμυνά μας και θέλουμε με αντεπιθέσεις να ψάξουμε ευκαιρίες για να “χτυπήσουμε” το ματς. Μελετήσαμε καλά τον Παναθηναϊκό, ξέραμε πως είναι ποιοτικός και το είδαμε στο πρώτο μέρος. Κάναμε συνδυασμούς, ήμασταν λίγο τυχεροί, από εκεί και πέρα, όπως είπα, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πιστέψαμε για το αποτέλεσμα».


Για τον Μπουμάλ: «Ο Μπουμάλ είναι από τους καλύτερους παίκτες, μας βοήθησε, χαρήκαμε που τον είδαμε σήμερα και χαρήκαμε που δεν μας έβαλε κάποιο γκολ, είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης».
Για τις εμπειρίες του από το εξωτερικό: «Πήρα εμπειρίες από το εξωτερικό. Ήταν δύσκολα γιατί δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα, πήρα όμως άλλα πράγματα, με βοήθησε να ωριμάσω ως αθλητής και μέσα στο γήπεδο πιστεύω πως κάποια πράγματα τα έχω βελτιώσει».

Για την Εθνική: «Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Είμαι τυχερός γιατί έχω βρεθεί ήδη μία φορά στην Εθνική και σίγουρα μία ενδεχόμενη κλήση είναι στο μυαλό μου, είναι στόχος κι όνειρο».
Για το ποιους θεωρεί καλύτερους τερματοφύλακες: «Ο Ρομπέρτο είναι μία κλάση πάνω. Δεν αντιμετωπίζει φέτος πολλά προβλήματα στα ματς του Ολυμπιακού, αλλά έχει δείξει από τα προηγούμενα χρόνια πως είναι εξαιρετικός. Όσο για τους Έλληνες, ο Αθανασιάδης του Πανθρακικού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: