Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Όλα δείχνουν Βελλίδη στον ΠΑΟΚ!!


Όλα δείχνουν Βελλίδη στον ΠΑΟΚ!

Καπνός υπάρχει εδώ και καιρό, ωστόσο, η φωτιά στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη τώρα άναψε για τα καλά. Έπειτα από την υποτροπή στον τραυματισμό του Γλύκου ο ΠΑΟΚ φουλάρει για τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.


Αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ φέρνει η υποτροπή στον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου. Ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τον Φρανκ Άρνεσεν να αποκτηθεί άμεσα γκολκίπερ και το όνομα του Μάρκου Βελλίδη βρίσκεται στην pole position.

Τα σενάρια σχετικά με τον 28χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχουν εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» τον παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα. Έτσι, τώρα που προέκυψε και η ανάγκη δείχνουν να φουλάρουν για την απόκτησή του, αφού ο «εκλεκτός» θέλουν να μπορεί να πάρει άμεσα θέση κάτω απ’τα δοκάρια. Μάλιστα, αν οι διαπραγματεύσεις με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» οδηγήσουν σε αίσιο τέλος, ο Βελλίδης δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια την ερχόμενη Τετάρτη.

Αυτή την στιγμή, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ δείχνει το μεγάλο φαβορί και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μόνο αν βρεθεί κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: