Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Βεργέτης: «Ελπίζω να μην χρειαστούμε ξανά τέτοιο ταρακούνημα»


Βεργέτης: «Ελπίζω να μην χρειαστούμε ξανά τέτοιο ταρακούνημα»

Τη δυσαρέσκεια του για την «απουσία» του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Καλλονή εξέφρασε ο Στάικος Βεργέτης. «Αν δεν ματώσεις, δεν κερδίζεις ούτε τον τελευταίο της βαθμολογίας», είπε.

Στα αρνητικά της εμφάνισής του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Καλλονή στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-1 των Αρκάδων. Ο 38χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του για την κακή παρουσία του Αστέρα Τρίπολης. «Ελπίζω οι παίκτες να πήραν το μήνυμα και να μην χρειαστεί να έχουμε το ίδιο ταρακούνημα στα αποδυτήρια», είπε ο νεαρός τεχνικός.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την εικόνα του Αστέρα: «Σήμερα το ποδόσφαιρο μας δίδαξε ότι αν δεν παλέψεις τα παιχνίδια, δεν κερδίζεις. Συνηθίζουμε εμείς οι προπονητές να λέμε πάμε παιδιά δυνατά στο ματς, να το παλέψετε κλπ. Πολλές φορές πρέπει να μας διδάξει το ίδιο το ματς. Ελπίζω οι παίκτες να πήραν το μήνυμα και να μην χρειαστεί να έχουμε το ίδιο ταρακούνημα στα αποδυτήρια. Να μην αναγκαστώ να τους μιλήσω έτσι. Αν δεν ματώσεις, δεν κερδίζεις κανέναν, ούτε τον τελευταίο στην βαθμολογία...».

-την άνοδο στην απόδοση του Αστέρα στο δεύτερο μέρος: «Η ομάδα άλλαξε συνολικά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Αν πάμε σε επιμέρους λεπτομέρειες, βγήκε ο Νίκο, μπήκε ο Μπερτόλιο, τότε μπορούμε να βρούμε ευθύνες. Αυτή την στιγμή μιλάμε συνολικά για την ομάδα. Η ομάδα στο δεύτερτο ημίχρονο έδειξε ότι θέλει την νίκη και την διεκδικεί, κάτι που δεν το έδειξε στο πρώτο ημίχρονο. «Κάθε αγωνιστική είναι μια μάχη για να πάρεις τη νίκη. Αυτή την στιγμή δεν στοχεύουμε σε κάποιο σερί. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε σωστά την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί αντάξια στο παιχνίδι που έχει να δώσει. Η ομάδα έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Πρέπει να βρει την ισορροπία της και να παλεύει κάθε ματς σαν να είναι το τελευταίο της σεζόν».

-τον τραυματισμό του Τορμένα: «Με μια πρόχειρη εκτίμηση ο Τορμένα έχει υποστεί ρήξη. Αύριο θα κάνει μαγνητική...».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: