Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας»


Πρίφτης: «Ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης με την κακή εικόνα που είχε ο Άρης στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Πρίφτης την εικόνα του Άρη στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως η ομάδα του κινδυνεύει να πάθει κρίση… ταυτότητας.

«Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν άλλο ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Είμαστε πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πάθουμε… κρίση ταυτότητας. Πριν 10 μέρες ήμασταν άλλοι άνθρωποι», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης και πρόσθεσε:

«Σε δυο μέρες έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σ.σ. με την Άλμπα Βερολίνου, στις 19/1) και είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Το να αλλάζεις εικόνα σε μια μέρα όσο απλό ακούγεται, τόσο δύσκολο είναι να το κάνεις πράξη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας, είμαστε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος είπε: «Σίγουρα περνάμε μία δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα που έχουν πληγώσει το μυαλό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι-τελικό την Τρίτη και θα πρέπει να αντιδράσουμε όπως έκανε και ο Παναθηναϊκός σήμερα. Προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας και να γυρίσουμε πίσω στην αυτοπεποίθησή μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: