Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

O «χοντρός» δημοσιογράφος βάζει στοίχημα βαθμών – κιλών με τον Φαν Χάαλ!! (video)


O «χοντρός» δημοσιογράφος βάζει στοίχημα βαθμών – κιλών με τον Φαν Χάαλ (video)

Σε μια ξεχωριστή μονομαχία βαθμών – κιλών, καλεί τον Φαν Χάαλ ο δημοσιογράφος της «Sun», Νιλ Κάστις που είχε αποκαλέσει «χοντρό» ο Ολλανδός, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Σάλος είχε προκληθεί πριν από μερικές μέρες, όταν σε συνέντευξη Τύπου, ο Λουίς Φαν Χάαλ είχε απευθυνθεί με απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο στον ρεπόρτερ της «Sun», Νιλ Κάστις, αποκαλώντας τον «fat man», δηλαδή «χοντρό άνδρα».

Ο δημοσιογράφος πάντως, δεν το βάζει κάτω και προκαλεί τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια ξεχωριστή μονομαχία... βαθμών – κιλών.

Ο Κάστις προκάλεσε τον Φαν Χάαλ να κερδίσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, από όσα κιλά θα χάσει ο ίδιος, με τον νικητή να κερδίζει 1.000 δολάρια από στοιχηματική εταιρία, τα οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

To μάξιμουμ πόντων που μπορεί να κερδίσει ο Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι 51 βαθμοί (σε 17 ματς), κάτι που σημαίνει ότι ο ρεπόρτερ της «Sun» καλείται να χάσει 52 pounds για να κερδίσει το στοίχημα, δηλαδή περίπου 23 κιλά.

Πάντως δεν ξέρουμε αν ο Φαν Χάαλ θα δεχθεί τελικά την πρόσκληση – πρόκληση.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: