Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

«Φορτσάτος» ο Άρης!!


«Φορτσάτος» ο Άρης

Από εκεί που σταμάτησε συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική ο Άρης. Οι κίτρινοι έκαναν… ποδαρικό με νίκη στο 2016 επικρατώντας 2-1 στην έδρα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Με «τρίποντο» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2016 ο Άρης. Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν 2-1 στην έδρα του Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Φοβερό ξεκίνημα στο ματς για τους γηπεδούχους, που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σιδηρόπουλο. Η απάντηση των «κίτρινων» ήταν άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα (2’), ο Καπνίδης ισοφάρισε. Από εκεί και πέρα, ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έκαναν την ανατροπή στο 33ο λεπτό με σκόρερ τον Ντούνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αναστόπουλου είχε τις ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Απόλλων 1960:
Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

Άρης:
Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

Διαιτητής: Λ. Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί: Κ. Βρούζος (Πιερίας) – Δ. Ζέρβας (Πιερίας)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: