Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Διούδης όπως λέμε… Γιαννακόπουλος!! (video)


Διούδης όπως λέμε… Γιαννακόπουλος (video)

Σαν… κόπια από την εμφάνιση του Νίκου Γιαννακόπουλου το 2013 στο ΟΑΚΑ ήταν η αποψινή του Σωκράτη Διούδη. Κοινοί παρανομαστές το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και και η συμβολή τους στο αποτέλεσμα.

Η ιστορία πολλές φορές, λένε, πως κάνει κύκλους και μάλλον έτσι να ‘ναι, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Πανιώνιος έχει καταφέρει στο -πρόσφατο- παρελθόν να φύγει με το «μηδέν» και την ισοπαλία ως φιλοξενούμενος του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012-2013, σε μία αναμέτρηση που μοιάζει σαν… δυο σταγόνες βροχής.

Στην φετινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, τεράστιος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των Νεοσμυρνιωτών, Σωκράτης Διούδης. Ο νεαρός γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» είχε κομβική συμβολή στον αγώνα με 8 αποκρούσεις, 7 κλεψίματα και 7 επεμβάσεις, στην πλειοψηφία τους καθοριστικές για να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη απέναντι σε μία ομάδα που δημιούργησε 17 τελικές φάσεις έναντι τις 6 του Πανιωνίου.

Τρία χρόνια –παρά κάτι- νωρίτερα, στις 7 Απριλίου του 2013, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» υποδέχονταν τους «κυανέρυθρους» στο ΟΑΚΑ, με το «τριφύλλι» να χάνει σωρεία ευκαιριών, όμως χωρίς να σκοράρει. Ο λόγος; Ο τερματοφύλακας του «ιστορικού» και πλέον… της ομάδας του Στραματσόνι, Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο Γιαννακόπουλος σε εκείνο το ματς ήταν συγκλονιστικός έχοντας 11 αποκρούσεις, 5 επεμβάσεις και 8 κλεψίματα σε μία αναμέτρηση που ο Παναθηναϊκός μέτρησε 36 (!!!) τελικές έναντι 6 του Πανιωνίου.

Δείτε εδώ τις επεμβάσεις του Νίκου Γιαννακόπουλου: 





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: