Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Τζανδάρης: «Μυστικό το καλό κλίμα στα αποδυτήρια»


Τζανδάρης: «Μυστικό το καλό κλίμα στα αποδυτήρια»

Το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και η σωστή δουλειά στις προπονήσεις, είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Φάνη Τζανδάρη.

Εξήγηση έχει το αήττητο του Ολυμπιακού, σύμφωνα όσα είπε ο Φάνης Τζανδάρης, αφού το μυστικό των Πειραιωτών είναι η σωστή δουλειά στις προπονήσεις και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

«Δεν σκεφτόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να μας σταματήσουν ώστε να κόψουν το ρεκόρ μας. Κοιτάμε τον εαυτό μας και τις επόμενες νίκες. Είναι ωραίο να σπάμε τα ρεκόρ και να γράφουμε το όνομά μας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εμείς θα είμαστε και στη συνέχεια ο εαυτός μας για να πάρουμε περισσότερες νίκες.

Το μυστικό είναι η σωστή δουλειά στις προπονήσεις και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

Ο Πλατανιάς είναι καλή ομάδα και ο Γιώργος Παράσχος κάνει καλή δουλειά. Τους είχαμε δει και στο Κύπελλο, είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνίζεται τους μεγάλους. Εμείς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας.

Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην παίρνω πολύ χρόνο συμμετοχής, είμαι όμως κομμάτι της ομάδας, συμμετέχω στις χαρές της και στις λύπες της, όπως με τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθάω όποτε χρειάζεται και όλα είναι στην κρίση του προπονητή. Φιλοδοξία μου είναι να αρχίσω να παίζω περισσότερο σιγά σιγά κι όλα θα έρθουν με το χρόνο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: