Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ανέστης: «Το αφιερώνω στον προπονητή τερματοφυλάκων»


Ανέστης: «Το αφιερώνω στον προπονητή τερματοφυλάκων»

Στον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κώστα Καμπόλη, αφιέρωσε την απόκρουση του πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Ανέστης.

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ στα Γιάννενα εμφανίστηκε ο Γιάννης Ανέστης. Ο γκολκίπερ της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, αφιέρωσε την απόκρουση στο πέναλτι των γηπεδούχων στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστα Καμπόλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για τη φάση του πέναλτι και που αφιερώνει την απόκρουση: «Στον προπονητή τερματοφυλάκων. Πάλι σήμερα είδαμε σε βίντεο τα στημένα του ΠΑΣ Γιάννινα. Είδαμε τα πέναλτι, το είχε εκτελέσει πριν δύο εβδομάδες ο ίδιος παίκτης με την Ξάνθη δεξιά ψηλά και είπαμε να κάνουμε πάλι το ίδιο».

Για το ματς: «Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, φάνηκε αυτό. Βάλαμε πρώτοι γκολ και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, κλειστήκαμε λίγο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν κομβικό το σημείο με το πέναλτι, μας έδωσε άλλη ψυχολογία η απόκρουση. Βάλαμε μετά το 2ο γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την δουλειά του: «Προσπαθώ να δουλεύω σε όλα. Και στα πέναλτι μαζί με τον προπονητή μου, δουλεύουμε καθημερινά όλοι οι τερματοφύλακες. Σήμερα βρέθηκα εγώ πάλι να πιάσω ένα πέναλτι στο 0-1 και κράτησα την ομάδα μου μπροστά στο σκορ και τελικά ευτυχώς κερδίσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: