Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κολοβέτσιος: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»


Κολοβέτσιος: «Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ, σύμφωνα με τον Κολοβέτσιο, που τιμήθηκε πριν την έναρξη του ματς.

Σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο στο οποίο τιμήθηκε από τον Γιώργο Χριστοβασίλη, η ΑΕΚ κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρει το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός της Ένωσης

«Ηταν πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Επέστρεψα για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην ομάδα στην οποία γαλουχήθηκα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή.

Είναι δύσκολη η έδρα τα Ιωάννινα. Έπρεπε για να κερδίσουμε να προσπαθήσουμε πολύ. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στο πολύ κακό γήπεδο.

Το πιο σημαντικό σημείο είναι η επέμβαση του Γιάννη. Αν έμπαινε εκεί γκολ δεν ξέρεις πως θα πάει μετά το ματς. Είναι κομβικό σημείο το πέναλτι, μετά βάλαμε το 2ο γκολ και κερδίσαμε.

Οσο κερδίζουμε έχουμε ψυχολογία και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολο ματς τώρα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας και θέλουμε τους 3 βαθμούς για να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: