Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Δουλεύω με τους παίκτες που έχω»


Τζόρτζεβιτς: «Δουλεύω με τους παίκτες που έχω»

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Άρη.


Τη συγκέντρωση των παικτών του, μετά την άσχημη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, κράτησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, με τον «Σάλε» στη συνέχεια να μην αποκλείει κάποια πιθανή προσθήκη στο ρόστερ, αλλά από την άλλη να μην επιβεβαιώνει ονόματα που ακούγονται.

«Ήμασταν θετικοί και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Κάναμε κουβέντες μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα με τους παίκτες. Το αναλύσαμε σωστά, οι παίκτες μου έπαιξαν σωστά και ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για την εικόνα της ομάδας του: «Πρέπει να παλεύουμε σκληρά, να βάζουμε τη μπάλα στη σωστή θέση, να παλεύουμε ενωμένοι! Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι εγωισμού αλλά ομαδικότητας και σε αυτή τη λογική θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ποτέ δεν κάνουμε ανάλυση προσωπικοτήτων αλλά το πως θα βελτιωθούμε σαν ομάδα».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και την περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Προσπαθώ να δουλέψω με τους παίκτες που έχω. Ο Μποχωρίδης επέστρεψε από τον τραυματισμό, ο Παππάς και ο Καλάθης είναι εκτός όμως έχουμε υποστήριξη ο ένας στον άλλον. Αν και όταν πάρουμε παίκτη, θα πρέπει να γίνει στο σωστό χρονικό πλαίσιο για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Σάσα Πάβλοβιτς υπογράμμισε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και φθάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: