Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

«Δεν υπάρχει κάτι για Όλσεν, θέλω να είναι πρώτη επιλογή»


«Δεν υπάρχει κάτι για Όλσεν, θέλω να είναι πρώτη επιλογή»

Ο μάνατζερ του Ρόμπιν Όλσεν, Χασάν Σεντίκαγια, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τα περί πιθανής πώλησης και δανεισμού του πελάτη του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ωστόσο: «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα παίζει».

Άγνοια δήλωσε ο εκπρόσωπος του, Ρόμπιν Όλσεν για τα σενάρια περί αποχώρησης του Σουηδού τερματοφύλακα είτε με πώληση, είτε με η μορφή δανεισμού. Ο Χασάν Σεντίκαγια μίλησε στο aftonbladet.se και ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι στο τραπέζι, αλλά και πως ο 26χρονος τερματοφύλακας θέλει να παίζει ώστε να έχει πιθανότητες να ταξιδέψει το προσεχές καλοκαίρι στη Γαλλία με την αποστολή της εθνικής του ομάδας που είναι στο ίδιο γκρουπ με Βέλγιο, Ιταλία και Έιρε.

«Δεν έχω ακούσει απ 'τον ΠΑΟΚ ότι θα ήθελαν να δώσουν δανεικό ή να πουλήσουν τον Ρόμπιν. Δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο στο τραπέζι. Το μόνο που θέλω είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή σε μια ομάδα για να έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας. Έτσι θα υπάρχει λόγος για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση, αν είναι διασφαλίσουμε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής», είπε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: