Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Περέιρα: «Μην υποτιμήσουμε τον Ατρόμητο»

Προσοχή στον Ατρόμητο συνέστησε ο Βίτορ Περέιρα τονίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να έχει τα μάτια της… 14 παρότι η νίκη στο Περιστέρι τη φέρνει μια ανάσα από τους ομίλους του Europa.

Περέιρα: «Μην υποτιμήσουμε τον Ατρόμητο»
Σε… εγρήγορση είναι ο Βίτορ Περέιρα και δεν επαναπαύεται στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλός μας έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Μπροστά έχει ικανούς και γρήγορους παίκτες. Ξέρουμε τις ευθύνες μας σε αυτό το σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης.

Όσο το πώς θα παρατάξει την ομάδα του; «Στόχος μας είναι να υπάρχει μία ισορροπημένη πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Θα είμαστε επιθετικοί, γιατί είμαστε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Έτσι απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου. Οι μικρές ομάδες περιμένουν στα καρέ τους κι αντεπιτίθενται».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που έχει δεχθεί για κάποιες εμφανίσεις είπε: «Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο. Πιστεύω στη δουλειά, όχι στη μαγεία. Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες. 3-5. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις θαύματα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν γίνεται αμέσως να διαλύουμε τους πάντες με σκορ 5 και 6-0. Μην μου ζητάτε μάγια. Αυτά είναι δουλειά ενός μάγου. Προς το παρόν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Τους παίκτες της Φενέρ εκπροσώπησε ο Ντιέγκο. «Δεν θέλω να μιλήσω για την περυσινή σεζόν, θέλω να μιλήσω για φέτος. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω καλά πράγματα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο μας δουλεύει πολύ. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν από εμένα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αφού άρχισε το πρωτάθλημα, πάλι καλά…»


Τον προβληματισμό του για την έλλειψη προγραμματισμού, κεντρικού χορηγού κι όχι μόνο εξέφρασε εκ μέρους του ΠΑΟΚ το μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Γιώτης Παναγιωτάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αφού άρχισε το πρωτάθλημα, πάλι καλά…»
Για έλλειψη προγραμματισμού, κεντρικού χορηγού, αλλά και καθυστέρηση στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου έκανε λόγο το μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Γιώτης Παναγιωτάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέροντας τις δυσκολίες που προκύπτουν από αυτά τα ζητήματα.

Αναλυτικά, ο Γιώτης Παναγιωτάς μίλησε στον Άρη Ασβεστά για:

-την εκκίνηση του πρωταθλήματος: «Το πώς θα έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Μια εβδομάδα πριν δεν υπήρχε καν η προκήρυξη. Μερικές μέρες πριν είχαμε ομάδα Α και Β. Αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα κι έγιναν όλα τα ματς, να λέμε πάλι καλά. Όταν φτάνουμε δέκα μέρες πριν το πρωτάθλημα να συζητάμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα παίξουμε δέκα μέρες πριν αρχίσει, τι να πούμε; Θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κάνουμε τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Όλο το πρόβλημα ξεκινά από την έλλειψη προγραμματισμού».

-την έλλειψη κεντρικού χορηγού: «Το πρωτάθλημα άρχισε χωρίς κεντρικό χορηγό και το πιο πιθανό είναι να μπει φέτος ο συνεταιρισμός μέσα. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται κάποιες προτάσεις και οι διεργασίες της λίγκας θα καθορίσουν το ύψος της ζημιάς. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα των ομάδων, αλλά και των Κ20, των Κ17 κλπ. ,που κινδυνεύουν να γίνουν με κάποιες παραχωρήσεις».

-τα τηλεοπτικά δικαιώματα: «Το κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι μια άλλη ιστορία. Εμείς διαφωνούσαμε στη διαδικασία. Ο συνεταιρισμός είναι εμπορικός και μιντιακός. Η Super League υπάρχει επειδή υπάρχει μια κεντρική διαχείριση. Γίνονται κάποια πράγματα την τελευταία στιγμή κι έτσι πάντα βγαίνει ζημιωμένος ο συνεταιρισμός, δηλαδή οι ομάδες. Η θέση μας ήταν να αποφασίσουμε πως θα χάσουμε κάποια λεφτά και να μπούμε σε θέση ισχύος διαπραγματευτικά. Έτσι όπως γίνεται τώρα, πάντα είναι ζημιωμένος ο συνεταιρισμός».

-το αφιέρωμα που έκανε το αγγλικό περιοδικό «The Business Magazine for the Football» στον ΠΑΟΚ: «Το συγκεκριμένο οικονομικό περιοδικό ήθελε να κάνει ένα αφιέρωμα για την κατάσταση που υπήρχε στην Ελλάδα πριν ενάμιση μήνα και να το συνδυάσουν με τις ποδοσφαιρικές ομάδες και το πώς κινούνται σε αυτό το αβέβαιο περιβάλλον. Το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης αποπλήρωσε τα χρέη κίνησε το ενδιαφέρον τους. Η συζήτηση αφορούσε πώς ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον κ. Άρνεσεν και την απόκτηση διεθνών παικτών, αλλά και κάποια άλλα δεδομένα, όπως την κίνηση των διαρκείας και την οικογενειακή κερκίδα».

Παρουσιάζεται από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ!

Την ερχόμενη Πέμπτη (27/8) αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από την Μπαρτσελόνα, καθώς επίσης και του Σαμάρντο Σάμουελς.

Παρουσιάζεται από την Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ
Η… ώρα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην Μπαρτσελόνα. Για την Πέμπτη (27/8) ορίστηκε η επίσημη παρουσίαση του πρώην φόργουορντ του Άρη από τους Καταλανούς, που θα γίνει παράλληλα με αυτή του Σαμάρντο Σάμουελς.

Επίσης, την ίδια μέρα οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Τσάβι Πασκουάλ, λόγω των υποχρεώσεων ορισμένων παικτών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, θα έχει στη διάθεσή του εννιά παίκτες και συγκεκριμένα τους Ντόελμαν, Αμπρίνες, Ναβάρο, Βεζένκοφ, Έρικσον, Ντιανέ, Σάμουελς, Όλεσον και Αρόγιο.

Απόντες, θα είναι οι διεθνείς Περπέρογλου, Ρίμπας, Σατοράνσκι, Τόμιτς, αλλά και ο Σέιν Λαουάλ, οποίος συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας στο Αφρομπάσκετ. *Πηγή: sport-fm.gr*

O Μπάγεβιτς «καθαρίζει» για Ντέβιτς!

Προβάδισμα στην ΑΕΚ έναντι της Παρτιζάν για την απόκτηση του Μάρκο Ντέβιτς δίνουν οι Σέρβοι, καθώς εκτιμούν πως η εμπλοκή του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ικανή για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

O Μπάγεβιτς «καθαρίζει» για Ντέβιτς

Συγκεκριμένα, οι Σέρβοι αναφερόμενοι στην Παρτιζάν, την οποία απασχολεί ο 32χρονος επιθετικός, τονίζουν πως η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς δίνει ισχυρό προβάδισμα στην Ένωση.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για γρήγορες κινήσεις από την πλευρά των κιτρινόμαυρων, που ήδη μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον έμπειρο φορ. Τέλος, τονίζεται πως το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ΑΕΚ.

Ο Ντέβιτς ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο, δεν υπολογίζεται και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Οι Ρώσοι δεν θα απαιτήσουν πολλά χρήματα για την παραχώρησή του, αφού το συμβόλαιό του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Repeat από Χεΐνοβα!


Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση, η Ζουζάνα Χεΐνοβα αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα με εμπόδια στο Πεκίνο.

Repeat από Χεΐνοβα
Η Ζουζάνα Χεΐνοβα ήταν η νικήτρια στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου.

Η Τσέχα σταρ πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 53.50, που αποτελεί την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετά το 2013 στη Μόσχα, αποδεικνύοντας πως είναι η κορυφαία της τελευταίας διετίας, φεύγοντας σαν «άνεμος» στο τελευταίο διακοσάρι.

Δεύτερη ήταν η μέχρι πρότινος κορυφαία στον κόσμο, η Αμερικανίδα Σάμιερ Λιτλ, με 53.94 και τρίτη η συμπατριώτισσά της, Κασάντρα Τέιτ, με 54.02. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λέτο: «Πέρασα δύσκολα…»

Ο Σεμπαστιάν Λέτο επέστρεψε στη δράση μετά από οκτάμηνη απουσία λόγω κατάγματος στο κρανίο και μίλησε για την περιπέτειά του.

Λέτο: «Πέρασα δύσκολα…»
Μετά από οκτώ μήνες εκτός δράσης, ο Σεμπαστιάν Λέτο επέστρεψε στα γήπεδα αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα 35 τελευταία λεπτά του αγώνα της Λανούς με την Ουρακάν (0-0). Ο Αργεντινός πρώην άσος του Παναθηναϊκού φορούσε ειδική προστατευτική κάσκα, καθώς είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο και είχε χειρουργηθεί δύο φορές μετά από ατύχημα που είχε στο γυμναστήριο, όταν μπάλα έσπασε και το βάρος έπεσε στο κεφάλι του.

«Πέρασα δύσκολα όλο αυτό το διάστημα. Αυτή η αποχή μού στοίχισε. Όμως επιστρέφοντας στα γήπεδα μετά από οκτώ μήνες το απόλαυσα», δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ αποκάλυψε πως «… ακόμη και οι αντίπαλοι με ρωτούσαν πώς αισθάνομαι στη διάρκεια του αγώνα».

Ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τον εαυτό του. «Όλοι γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι πολύ δυνατό και θα πρέπει να προσαρμοστώ. Θα προσπαθήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ να βρω ρυθμό», ανέφερε ο 29χρονος άσος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Μπανταλόνα ο Λιούνης!!

Κάτοικος Ισπανίας θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο Χαράλαμπος Λιούνης, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπανταλόνα.

Στην Μπανταλόνα ο Λιούνης!

Ο διεθνής σέντερ έλαβε μέρος στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ Παίδων, που έγινε στο Κάουνας της Λιθουανίας, έχοντας κατά μέσο όρο 3,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,1 τάπες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Παπαδόπουλος: «Ξεκινήσαμε, όπως θέλαμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Κάθε ματς είναι διαφορετικό», είπε ενόψει Πανιώνιου ο τεχνικός του Ηρακλή.

Παπαδόπουλος: «Ξεκινήσαμε, όπως θέλαμε»
Ευχαριστημένος από το ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα αλλά και απόλυτα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων κόντρα στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός του «Γηραιού», στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στο «Καυτανζόγλειο», τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Καλλονή. Παράλληλα, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, με νίκη. Ωστόσο υπήρξαν πράγματα τα οποία θέλουν βελτίωση, όπως να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια, αλλά και να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας κάτι το οποίο δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι»

«Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε δυνατή ομάδα με καλό προπονητή, περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου το οποίον πρέπει ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στον προηγούμενο αγώνα».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει του Κυριακάτικο αγώνα τόνισε:

«Δεν είμαι της άποψης ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και ετοιμοπόλεμοι. Θα έχω δύσκολο έργο να επιλέξω τους 11 που θα αγωνιστούν και ακόμη πιο δύσκολο ποιους θα αφήσω εκτός».

Για το ενδεχόμενο ο Πανιώνιος να παίξει κλειστά μέσα στο Καυτανζόγλειο, τόνισε:

«Είναι ένα πρόβλημα να έχεις απέναντι σου με μια ομάδα που θα παίξει κλειστά, έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό. Εγώ πάντως είδα ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά. Θέλει δουλειά και συγκέντρωση αυτό το παιχνίδι»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμη μεταγραφή…

«Έχω πει οτι έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αν γίνει κάτι θα είναι για κάτι εξαιρετικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο».

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα

«Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες, θα υπάρχουν πιτσιρικάδες που πρέπει δουλέψουν. Οι καινούργιοι μπαίνουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουν χρόνο προσαρμογής, όλοι οι καινούργιοι πρέπει να ιδρώσουν για να μπουν ενδεκάδα».

Για τις επαφές που γίνονται ώστε να υπογράψουν νέα συμβόλαιο οι Ζιαμπάρης και Λουκίνας

«Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ένα ραντεβού. Έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να είναι παίκτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ευχή μου είναι να ανανεώσουν. Τους πιστεύουμε, είναι δικό τους θέμα σε οικονομικό επίπεδο, να ανανεώσουν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε:

«Είναι σημαντικό για ένα προπονητή να ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ του, είναι δύσκολο να αφήσω εκτός αποστολής έναν παίκτη ο οποίος πέρσι βοήθησε σημαντικά, όπως για παράδειγμα τον Λουκίνα, αλλά πάντα το κάνω για το καλό της ομάδας. Όσο περνάν τα παιχνίδια το πρόβλημα αυτό θα μειώνεται, έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι στο τέλος της σεζόν θα είναι όλοι χαρούμενοι με τον χρόνο που θα έχουν πάρει».

«Ελπίδα δεν υπάρχει, αλλά για την αξιοπρέπειά μας»

Συμβιβασμένος με τον αποκλεισμό είναι ο προπονητής της Μπρόντμπι, Τόμας Φρανκ, ο οποίος πάντως θέλει στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να παίξει η ομάδα του για την αξιοπρέπειά της.

«Ελπίδα δεν υπάρχει, αλλά για την αξιοπρέπειά μας»
Οι ελπίδες πρόκρισης μετά το 5-0 στην Τούμπα είναι… μηδαμινές για την Μπρόντμπι. Ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Φρανκ, εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να παίξει για την αξιοπρέπειά της και για να φύγει με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση.

«Θέλουμε να δείξουμε πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φάνηκε την περασμένη Πέμπτη. Η ήττα στην Ελλάδα πραγματικά μας πλήγωσε. Είμαστε απογοητευμένοι και ξέρουμε πως ρεαλιστικά οι ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους έχουν εξαφανιστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή μας παρουσία στην Ευρώπη με μια καλή εμφάνιση και να περισώσουμε την αξιοπρέπειά μας. Θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια και δεν θα κάνουμε οικονομία ενέργειας, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως έχουμε ήδη παίξει 15 ματς αυτή τη σεζόν», ανέφερε ο 41χρονος προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε με Ερ. Αστέρας ο Μίτροβιτς!

Την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Λούκα Μίτροβιτς ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας, με τον 22χρονο φόργουορντ να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ανανέωσε με Ερ. Αστέρας ο Μίτροβιτς
Έμεινε και ο αρχηγός στον Ερυθρό Αστέρα. Μετά τον Μπράνκο Λάζιτς και ο Λούκα Μίτροβιτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Ο 22χρονος φόργουορντ έρχεται από καλή σεζόν με την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, έχοντας κατά μέσο όρο 8,6 πόντους και 5 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ αντίστοιχα στο πρωτάθλημα Σερβίας είχε 9,9 πόντους και 5,9 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απίθανος Γέγκο, τρίτος όλων των εποχών!! (video)


Με την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (92.72μ.) στον τελικό του ακοντισμού, ο Κενυάτης, Τζούλιους Γέγκο αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πεκίνο!

Απίθανος Γέγκο, τρίτος όλων των εποχών! (video)
Ποιος θα το πίστευε… Ένας Κενυάτης και ένας Αιγύπτιος έκαναν το 1-2 στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακές επιδόσεις! Σ’ ένα άθλημα που παραδοσιακά οι Ευρωπαίοι ήταν κυρίαρχοι, Γέγκο και Ελ Σαγιέντ έκλεψαν τις εντυπώσεις αφήνοντας τρίτο τον Φινλανδό, Πιτκαμάκι.

Ο Γέγκο έκανε τον αγώνα της ζωής του. Μπορεί να ξεκίνησε «μουδιασμένα» με μια άκυρη και βολή στα 82.42μ. αλλά στην επόμενη προσπάθεια το ακόντιο «καρφώθηκε» στα 92.72μ. πετυχαίνοντας την τρίτη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών!

Δεύτερος ήταν ο Ελ Σαγιέντ, ο οποίος με βολή στα 88.99μ. πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ (89.21μ.). Στην τρίτη θέση περιορίστηκε ο Πιτκαμάκι (87.64μ.).

 
 
Η κατάταξη στον τελικό:

inner
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Είχε έτοιμη την λύση ο Μαντούρο!

Ένα 24ωρο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Χέντβιγκες Μαντούρο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολλανδός μέσος, όπως αναμενόταν, θα φοράει την φανέλα της Γκρόνινγκεν.

Είχε έτοιμη την λύση ο Μαντούρο
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Χέντβιγκες Μαντούρο.

Όπως αναμενόταν, ο Ολλανδός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόνινγκεν, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτησή του.

Εντός της ημέρας ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πρόκειται να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη μία σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε από Σοσιεδάδ ο Ιγιαραμέντι!

Παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι κι επίσημα ξανά ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι. Οι λεπτομέρειες του deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον 25χρονο μέσο.

Ανακοινώθηκε από Σοσιεδάδ ο Ιγιαραμέντι
Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι αποδείχτηκε… περαστικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από μια διετία με πενιχρή παρουσία στη «βασίλισσα» επέστρεψε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν έδωσε 16 εκατ. ευρώ για να τον κάνει και πάλι δικό της, ενώ ο 25χρονος άσος υπέγραψε για έξι χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και ΑΕΚ και… Παναθηναϊκός για Ιμπίσεβιτς!!

Το όνομα του Βεντάντ Ιμπίσεβιτς προστέθηκε τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με το «Kicker», ο Βόσνιος απασχολεί και τον Παναθηναϊκό. Το «κλειδί» με Μπάγεβιτς και η Στουγκάρδη.

Και ΑΕΚ και… Παναθηναϊκός για Ιμπίσεβιτς!

Στο δημοσίευμα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται ως το δυνατό χαρτί της Ένωσης καθώς, προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις μέσω της βοσνιακής Ομοσπονδίας για την υπόθεση του 31χρονου φορ.

Παράλληλα, υπάρχει εκτενής αναφορά στο θέμα του συμβολαίου του παίκτη με την Στουτγκάρδη (λήγει το 2017). Ο Ιμπίσεβιτς παρουσιάζεται να διαπραγματεύεται την λύση της συνεργασίας του, με τους Σουηβούς να είναι αρκετά πιθανό να τον αφήσουν ελεύθερο καθώς θα ελαφρύνουν το μπάτζετ τους κατά 3εκατ. ευρώ.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Λαμπρόπουλος στο Λεβαδειακός-ΟΣΦΠ, Κύζας στην Ξάνθη!


Ο Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική. Ο Κύζας στο Ξάνθη-ΑΕΚ, Γιάχος στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Λαμπρόπουλος στο Λεβαδειακός-ΟΣΦΠ, Κύζας στην Ξάνθη
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ορισμοί διαιτητών για τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής. Ο Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Γιώργος Κύζας θα «σφυρίξει» στο Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ. Ο Θανάσης Γιάχος θα είναι στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και ο Σπύρος Σελίμος στο Παναθηναϊκός-Καλλονή.

Αναλυτικά:

Σάββατο (29/8)
Πανθρακικός - Βέροια (7:15μ.μ.)
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Λάζαρης (Καβάλας)
4ος: Μάνταλος (Καβάλας)

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (7:15μ.μ.)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Βέρρης (Λέσβου), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής)
4ος: Παππάς (Αθηνών)

Ξάνθη - ΑΕΚ (9:30μ.μ.)
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Σίπκας (Πέλλας)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κυριακή (30/8)
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός (7:15μ.μ.)
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Παναθηναϊκός - Καλλονή (7:15μ.μ.)
Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ηρακλής - Πανιώνιος (7:15μ.μ.)
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας)
4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (9:30μ.μ.)
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Ακριβός (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Δευτέρα (31/8)
Πλατανιάς - Ατρόμητος (9:30μ.μ.)
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Μήτσιος (Ηπείρου) *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Ξέρουμε πως είναι υποχρέωση η πρόκριση»

Πλήρη επίγνωση της απαίτησης που υπάρχει για πρόκριση επί της Καμπάλα έχουν όλοι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γ. Αναστασίου στη συν. Τύπου. «Ξέρουμε πως είναι υποχρέωση, δεν θα είναι εύκολο», είπε.

Αναστασίου: «Ξέρουμε πως είναι υποχρέωση η πρόκριση»
Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει το «πρέπει» και όλοι στις τάξεις της ομάδας αντιλαμβάνονται την… υποχρέωση πρόκρισης επί της Καμπάλα στον επαναληπτικό της Πέμπτης για τα play offs του Europa League. Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το στίγμα, αλλά ξεκαθάρισε πως παρότι πολλοί θεωρούν εύκολη τη νίκη-πρόκριση, εκείνος δεν το βλέπει έτσι.

«Ένα παιχνίδι play offs δεν είναι εύκολο. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η δική μας απόδοση και πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Είναι και θέμα τύχης που δεν είχαμε στο Μπακού. Είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά την νίκη της Δευτέρας. Θέλουμε την νίκη, γιατί μόνο αυτή θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού».

«Δεν μπορώ να καταλάβω, παίζοντας ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό, ότι θα βάλουμε 3-4 γκολ. Θα είναι δύσκολο ματς, δεν θα είναι εύκολο. Δεν συμμερίζομαι την άποψη πως θα είναι εύκολο το ματς. Ξέρουμε πως είναι υποχρέωση μας να περάσουμε. Τα παιδιά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να νικήσουμε. Αυτό κάνουμε σε κάθε ματς, δημιουργούμε ευκαιρίες. Στην Καμπάλα δεν τις κάναμε γκολ, στο Αγρίνιο βάλαμε δύο και πιστεύω θα έχουμε την ίδια συνέχεια και αύριο», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, είπε: «Θα είναι αλλιώς η προσέγγιση μας. Εκεί θέλαμε να περιορίσουμε την Καμπάλα και να εκμεταλλευθούμε τους κενούς χώρους. Ήταν μια αρχή ενός σερί δύσκολων αγώνων και με δύσκολα ταξίδια. Ξημερώματα γυρίσαμε από Μπακού και Αγρίνιο δεν είναι εύκολο. Θα έχουμε άλλη προσέγγιση σίγουρα και θα το δείτε αύριο στο γήπεδο».

Ερωτηθείς αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, απάντησε: «Είμαστε μια ομάδα που μας λείπει το εύκολο γκολ σε κάποια ματς που θα λύσει τα πόδια των παικτών. Έχουμε ικανούς και ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Θέλουν και αυτή την εύνοια της στιγμής. Το σημαντικό είναι πως είναι στις φάσεις, θα έρθουν και τα γκολ και είμαι σίγουρος. Για τον Μπεργκ και τον Καρέλη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, το θέμα είναι να πάρουμε γκολ και από τους άλλους, να έχουμε ποικιλία».

Σχετικά με την Καμπάλα και πώς περιμένει να παραταχθεί, δήλωσε: «Βλέποντας όλα τα ματς παίζουν το ίδιο στυλ. Περιμένω να παίξουν κάτι ανάλογο με το ματς στο Αζερμπαϊτζάν. Δεν νομίζω να έχουν μεγάλες διαφορές».

Ο ίδιος εσχάτως έχει δεχτεί σκληρή κριτική, αλλά δεν φαίνεται να τον απασχολεί. «Δεν διαβάζω. Είναι η δουλειά στο γήπεδο. Πάντα θα γράφονται πολλά. Θα χάσουμε την ουσία. Δουλέψαμε δύο συστήματα και με βάση την ποιότητα των παικτών μπορούμε να παίξουμε τα δύο συστήματα. Το 4-2-2-2 μας έδωσε πέρυσι λύσεις και στην Καμπάλα λειτούργησε σωστά τακτικά. Αν είχαμε βάλει γκολ, δεν θα είχαμε τέτοια συζήτηση. Χρειάζεται και τύχη το ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει για εμάς είναι τι φαίνεται στο γήπεδο».

Τέλος, σε ερώτηση για το πότε ο Μικαέλ Εσιέν θα παίξει, απάντησε: «Θα πρέπει πρώτα να παίξει φιλικό. Να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτός κι ο Τελάντερ. Ευελπιστούμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι για να έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θα υπάρξει ένας μαραθώνιος, δεν ξέρω αν λόγω εκλογών θα έχει διακοπή, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε έναν καλό προγραμματισμό».

Ο Στέφανος Κοτσόλης, που εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας, αρκέστηκε να δηλώσει: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα καθορίσει την συνέχεια μας. Σε όλα τα παιχνίδια τα πάντα κρίνονται από την δική μας απόδοση. Πρέπει να σεβαστούμε την Καμπάλα,, φυσικά δεν είναι καμία παραδοσιακή δύναμη στο ευρωπαϊκό, να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Πλάθα… 2018!!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ζοάν Πλάθα μέχρι το 2018 ανακοίνωσε η Μάλαγα.

Πλάθα… 2018
Στον πάγκο της Μάλαγα μέχρι το 2018 θα κάθεται ο Ζοάν Πλάθα, καθώς η ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ, της Καχασόλ και της Ζαλγκίρις ανέλαβε τη Μάλαγα το 2013 καταλαμβάνοντας την τέταρτη και την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια της περιόδου αντίστοιχα, ενώ έφτασε για δύο σερί περιόδους στο Top 16.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερή Κυριακοπούλου, τρίτη στον κόσμο!! (video)

Σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, με την Νικόλ Κυριακοπούλου να ξεπερνά τα 4,80μ. κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ!

Φοβερή Κυριακοπούλου, τρίτη στον κόσμο! (video)
Το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά το 2007 και το χάλκινο της Πηγής Δεβετζή πανηγυρίζει η Ελλάδα!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με φοβερή εμφάνιση και επίδοση 4,80μ. κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό του επί κοντώ των γυναικών στο Πεκίνο!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,50μ., με την δεύτερη τα 4,60μ., τα 4,70μ. και με την πρώτη τα 5,80μ. που της εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο. Στην συνέχεια είχε μια αποτυχημένη στα 4,85μ. και δύο στα 4,90μ.

Η Κουβανή, Γιαρισλέι Σίλβα πήρε την πρώτη θέση με επίδοση 4,90μ., με την Βραζιλιάνα, Φαμπιάνα Μούρερ να έρχεται δεύτερη με 4,85μ.

Δείτε το άλμα που έφερε την Κυριακοπούλου στο βάθρο


 
 
Η κατάταξη στον τελικό:

inner
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Τόμπκινς η Ρεάλ!

Παίκτης της Ρεάλ είναι κι επίσημα ο Τρέι Τόμπκινς, με τη «βασίλισσα» να επισημοποιεί τη συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές εδώ και καιρό.

Ανακοίνωσε Τόμπκινς η Ρεάλ
Ήταν εδώ και καιρό γνωστό, τώρα είναι κι επίσημο. Ο Τρέι Τόμπκινς είναι κι επίσημα παίκτης της Ρεάλ, καθώς η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ.

Ο 25χρονος άσος (2,08μ.) προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στη Νίζνι έχοντας κατά μέσο όρο 14,5 πόντους και 8,1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανησύχησαν με Μπουχαλάκη!

Ένα σφίξιμο ένιωσε στον αριστερό τετρακέφαλο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό.

Ανησύχησαν με Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ένιωσε ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και παρότι δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, ο νεαρός μέσος κατέβασε ρυθμούς και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Σαλίνο, Πουλίδο και Ντομίνγκες, με τον τελευταίο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, αλλά να μην είναι βέβαιο πως θα είναι στην ενδεκάδα.

Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε στην κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα που ξεπέρασε τις δύο ώρες σε διάρκεια περιλάμβανε και δίτερμα.

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 9:30 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός τελικού ο Τσάκωνας, νέα μάχη Μπολτ-Γκάτλιν!!


Εκτός τελικού των 200 μέτρων των ανδρών έμεινε ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος στη σειρά του με χρόνο 20.22. Μάχη Μπολτ-Γκάτλιν αύριο για το χρυσό.

Εκτός τελικού ο Τσάκωνας, νέα μάχη Μπολτ-Γκάτλιν
Ο Λυκούργος Τσάκωνας δεν μπόρεσε να επαναλάβει μια ακόμη γρήγορη κούρσα κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και με το αξιοπρεπές 20.22 αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε 4ος στην σειρά του από όπου περνούσαν οι δύο πρώτοι. Οι ελπίδες που είχε να περάσει βάσει επίδοση εξανεμίστηκαν μετά την ολοκλήρωση των επόμενων σειρών.

Εκεί όπου ο Τζάστιν Γκάτλιν 19.87 και ο Ουσέιν Μπολτ (19.95) έκαναν το καθήκον και αύριο θα μονομαχήσουν για το χρυσό μετάλλιο (15:55 ώρα Ελλάδος).

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ροζ σκάνδαλο στην εθνική Γκάνας!!

Δεσμό για τέσσερα χρόνια με τον Τζόρνταν Αγιού είχε η σύζυγος του συμπαίκτη του στην εθνική Γκάνας, Αφρίγε Άκουα, όπως προκύπτει από ηχογραφημένο ντοκουμέντο που ήρθε στην επιφάνεια.

Ροζ σκάνδαλο στην εθνική Γκάνας

«Ήμασταν φίλοι από παιδιά και μετά ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια, όχι για τέσσερις μέρες. Ο Αφρίγε ζηλεύει πολύ και κάθε φορά που με βλέπει να μιλάω με τον Τζόρνταν αμέσως νευριάζει και σταματά να μου μιλά μέχρι να του ζητήσω συγγνώμη», αναφέρει η σύζυγος του Αφρίγε Άκουα.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε στο... τσακ η Μπελιμπασάκη!!


Στόχος επετεύχθη για την Μαρία Μπελιμπασάκη που με χρόνο 23.15 προκρίθηκε στο... τσακ στα ημιτελικά των 200 μέτρων των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Πέρασε στο... τσακ η Μπελιμπασάκη!
Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά των 200 μέτρων των γυναικών εξασφάλισε η Μαρία Μπελιμπασάκη!

Το 23.15 που πέτυχε στην τρίτη σειρά των προκριματικών της εξασφάλισε οριακά την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 24η θέση στο σύνολο. Αποκλείστηκε η Κύπρια, Ραμόνα Παπαϊωάνου που έτρεξε την απόσταση σε 23.30 στην α' προκριματική σειρά.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Σιόντη η Βέροια!!

Την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη ανακοίνωσε η Βέροια. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός επιστρέφει στην ομάδα μετά τη σεζόν 2013/14.

Ανακοίνωσε Σιόντη η Βέροια
Σε γνώριμα μέρη επιστρέφει ο Στέφανος Σιόντης. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός ανακοινώθηκε για ένα χρόνο από τη Βέροια, την οποία είχε υπηρετήσει και τη σεζόν 2013/14.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι η Βέροια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, που την περασμένη περίοδο είχε 19 εμφανίσεις με την Κέρκυρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συννεφιασμένη άφιξη για ΠΑΟΚ!

Στη συννεφιασμένη Κοπεγχάγη έφτασε το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ για την διαδικαστικού χαρακτήρα ρεβάνς με την Μπρόντμπι.

Συννεφιασμένη άφιξη για ΠΑΟΚ
Συννεφιασμένο τοπίο βρήκε στη Δανία ο ΠΑΟΚ. Έπειτα από ένα ήρεμο ταξίδι τεσσάρων ωρών, η αποστολή του «Δικεφάλου» έφτασε στην Κοπεγχάγη για την αυριανή ρεβάνς τυπική διαδικασία με την Μπρόντμπι (5-0 ο πρώτος αγώνας στην Τούμπα) στα πλέι οφ του Europa League. Έκεί βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης με τον αθλητικό διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν.

Η συνέντευξη Τύπου του Ιγκόρ Τούντορ είναι προγραμματισμένη στις 20:15 ώρα Ελλάδος και στις 21:00 η προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στο "Brondby Stadion". Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Κ. Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης και Δεληγιαννίδης. Εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Χαρίσης, Πέλκας, Πόζογλου, Αντόνις και Τσίμιροτ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφυγε ο Παναθηναϊκός!! (pics)

Με προορισμό το Καρπενήσι -όπου θα μείνει ως τις 7 Σεπτεμβρίου- αναχώρησε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ποιοι οι απόντες.

Έφυγε ο Παναθηναϊκός (pics)
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ξεκινά από σήμερα. Οι πράσινοι αναχώρησαν με προορισμό το Καρπενήσι, όπου ως τις 7 Σεπτεμβρίου θα βάλουν τα πρώτα... μπετά.

Στην αποστολή δεν θα είναι ο προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως και ένας εκ των συνεργατών του, ο Γκόραν Μπιέντοφ, λόγω υποχρεώσεών τους με την εθνική Σερβίας. Οι προπονήσεις του τριφυλλιού θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες των Μίλαν Μίνιτς, Σάνι Μπετσίροβιτς και Νίκου Παππά.

Φυσικά υπάρχουν και απουσίες παικτών. Νικ Καλάθης, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς και Τζέιμς Φελντέιν είναι με τις εθνικές τις χώρες τους ενόψει Ευρωμπάσκετ και Παναμερικανικών Αγώνων. Ολιγοήμερη άδεια εξασφάλισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, προκειμένου να ξεκουραστεί, λόγω του ότι συμμετείχε στην προεπιλογή της «επίσημης αγαπημένης».

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Λάμπε η Μπεσίκτας!!

Ο Ματσέι Λάμπε θα ενισχύσει την Μπεσίκτας, εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Eurocup.

Πήρε Λάμπε η Μπεσίκτας!
Σπουδαία προσθήκη για την Μπεσίκτας που απέκτησε τον Ματσέι Λάμπε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πολωνός πάουερ φόργουορντ/σέντερ μέσω Instagram.

«Επόμενος σταθμός, η Τουρκία και η Μπεσίκτας. Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα σε αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να πάρουμε σημαντικά αποτελέσματα με την ομάδα», έγραψε ο 30χρονος άσος, που την τελευταία διετία έπαιζε στην Μπαρτσελόνα έχοντας 5,8 πόντους και 3,4 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήραν Σόκο τα Τρίκαλα!

Τον Βρετανό πάουερ φόργουορντ Όβι Σόκο απέκτησαν τα Τρίκαλα.

Πήραν Σόκο τα Τρίκαλα
Παίκτης των Τρικάλων είναι ο Όβι Σόκο. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2,01μ.) αποφοίτησε πέρσι από το Ντουκέσνι χωρίς να γίνει ντραφτ και την τελευταία σεζόν, την πρώτη του ως επαγγελματίας, ο Γάλλος άσος έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Μπουλαζάκ έχοντας 13,8 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, ενώ σε 5 παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου είχε 9,8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε πως το απόγευμα της Πέμπτης θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν (19:00) με τη συμμετοχή Ελλήνων, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι ξένοι.

Η ανακοίνωση:

H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού Power Forward Ovie Soko. Ο Ovie Soko είναι 24 ετών και έχει ύψος 2.01. Είναι απόφοιτος (2014) του Duquesne με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στο NCAA ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γαλλική Boulazac στην Pro B της Γαλλίας. Σε 32 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 13,8 πόντους μέσο όρο και 5.6 ριμπάουντ ενώ σε 5 παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου είχε 9,8 πόντους μ.ο και 4,6 ριμπάουντ.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Γενικός αρχηγός στη Βέροια ο Τσαλουχίδης!!

Στην ομάδα που τον ανέδειξε επιστρέφει ο Γιώτης Τσαλουχίδης αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού αρχηγού στη Βέροια.

Γενικός αρχηγός στη Βέροια ο Τσαλουχίδης!
Σε έναν δικό της άνθρωπο ανέθεσε η ΠΑΕ Βέροια τη θέση του γενικού αρχηγού.

Ο λόγος για τον Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος αναδείχθηκε ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε, προτού κάνει μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Εθνική.

Ο παλαίμαχος άσος ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Βέροια το 1999, ενώ το Μάρτιο του 2008 είχε αναλάβει για λίγο τη θέση του προπονητή της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μεταγραφή «ξένου» με Ραντλ για Ουκρανία!!

Ο Τζερόμ Ραντλ εξασφάλισε και τυπικά ουκρανικό διαβατήριο και θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας στο Ευρωμπάσκετ.

Μεταγραφή «ξένου» με Ραντλ για Ουκρανία
Από τη στιγμή που ο Που Τζέτερ έριξε… άκυρο, η Ουκρανία βγήκε στη γύρα για Αμερικανό γκαρντ, που θα την ενισχύσει στη θέση «1». Ο εκλεκτός ήταν ο Τζερόμ Ραντλ, που εξασφάλισε και τυπικά ουκρανικό διαβατήριο κι έτσι θα ενισχύσει την ομάδα στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Ο 28χρονος άσος (1,75μ.) αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Εσκίσεχιρ έχοντας 15,7 πόντους, 5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η μπλε φανέλα της Ρεάλ!! (pics/video)


Η τρίτη εμφάνιση της Ρεάλ θα είναι μπλε. Πάρτε μια γεύση από την εντυπωσιακή φανέλα της «βασίλισσας».

Η μπλε φανέλα της Ρεάλ (pics/video)
inner

inner











*Πηγή: sport-fm.gr*

Με 25 ευρώ στο Ξάνθη-ΑΕΚ!

Αντίτιμο 25 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν οι φίλοι της ΑΕΚ που θα πάνε στα Πηγάδια για το ματς με την Ξάνθη. Πέραν της τιμής, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να φέρουν διακριτικά

Με 25 ευρώ στο Ξάνθη-ΑΕΚ
Την ευκαιρία να επωφεληθεί οικονομικά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θέλει να αξιοποιήσει η SKODA Ξάνθη.

Με ανακοίνωσή της, η θρακιώτικη ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι θ’ ανοίξει θύρα για τους φίλους της «Ένωσης» που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το σαββατιάτικο παιχνίδι (21:30).

Έκανε γνωστό λοιπόν ότι διατίθενται ήδη εισιτήρια για τους ενδιαφερόμενους στην τιμή των 25 ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τους μη οργανωμένους φιλάθλους της AEK. Τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09:00-18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι και τις 17:00 το Σάββατο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους είναι η Αστυνομική Ταυτότητα. Η τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου είναι 25 ευρώ στην Θύρα Γ1.

Οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων θα πρέπει να εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς κανένα διακριτικό με τα χρώματα της ΑΕΚ»
.

Ιταλός κομμωτής σφυρίζει το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ!

Ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο, θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι στη Δανία. Διαβάστε το προφίλ του κομμωτή ρέφερι.

Ιταλός κομμωτής σφυρίζει το Μπρόντμπι-ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Ιταλός, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, Πάολο Ταλιαβέντο ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπρόντμπι στην Δανία για τα Play Offs του Europa League, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Ο 43χρονος ρέφερι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος την σεζόν 2003-2004 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διαιτησίας της γείτονας χώρας. Από το 2007 έγινε διεθνείς ενώ το ντεμπούτο στο Champions League το πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2010 σε μία αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Παρτιζάν. Από το 2012 ανήκει στην Elite Category της UEFA, ενώ ένα χρόνο πριν ήταν ο άρχοντας του τελικού του Euro U21 μεταξύ Ισπανίας και Δανίας.

Στους φίλους του ΠΑΟΚ, το όνομα του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις καθώς ο Ιταλός είχε διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Σουκρού Σαράτσογλου, όπου ο Δικέφαλος κόντρα στην Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με το ιστορικό γκολ του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην παράταση άφησε εκτός ομίλων του Europa Lueague της σεζόν 2010-2011 τους Τούρκους. Εν αντιθέσει με τους οπαδούς της Ίντερ που δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομα του, καταλογίζοντας στον Ταλιαβέντο μεροληπτική κρίση εναντίον της ομάδας τους. Τέλος άξια αναφοράς είναι και η εμπλοκή του Ιταλού διαιτητή στο μεγάλο σκάνδαλο, Calciopolis, που ξέσπασε στην Serie A το 2006, με τις κατηγορίες εις βάρος του εν τέλει να αποσύρονται και ο ρέφερι να αθωώνεται.

Μαζί του στην Δανία θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ματέο Πασέρι και Φρανστέσκο ντε Λούκα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τσέχος, Μίροσλαβ Λίμπα και παρατηρητής της UEFA ο Ούγγρος, Ίστβαν Χουστζάρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Air... Λάζος!! (video)

Μετά το κάρφωμα που έφαγε στα... μούτρα από τον Αντώνη Φώτση, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος απάντησε στον κολλητό του.

Air... Λάζος (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κόπηκε» ο Μορένο!!

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η μεταγραφή του Ερίκ Μορένο στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κολομβιανός επιθετικός κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις με τους Αρκάδες να κοιτούν πλέον την εναλλακτική λύση του Νικολάς Κανάλες

«Κόπηκε» ο Μορένο!
Δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης ο Ερίκ Μορένο.

Παρά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί ανάμεσα στους Αρκάδες και τον Κολομβιανό επιθετικό, εκείνος δεν θ’ αγωνιστεί για λογαριασμό τους καθώς κόπηκε στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Έτσι, ο Αστέρας δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά απ’ το να κλείσει το θέμα και να κινηθεί για εναλλακτικές λύσεις.

Όπως, για παράδειγμα, αυτή του Νικολάς Κανάλες: Του 30χρονου Χιλιανού επιθετικού που αγωνίζεται στη Νέφτσι Μπακού, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε πέρυσι 11 γκολ σε 28 συμμετοχές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπεργκ και Γκάλο τα βραβεία της πρεμιέρας!

Στα χέρια παικτών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κατέληξαν τα βραβεία για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε MVP, ενώ το γκολ του Ροντρίγκο Γκάλο ψηφίστηκε ως το καλύτερο.

Μπεργκ και Γκάλο τα βραβεία της πρεμιέρας

Στο σχετικό διαγωνισμό που κάνει η NOVA, οι δυο τους ψηφίστηκαν νικητές στις δυο κατηγορίες.

Έτσι, ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε MVP της πρώτης αγωνιστικής για την απόδοσή του στο ματς με τον Παναιτωλικό (με ποσοστό 30,9%).

Όσο για τον Βραζιλιάνο μπακ της ΑΕΚ θα παραλάβει το τρόπαιο για το καλύτερο γκολ (που κατέκτησε με ποσοστό 38,8%) για το υπέροχο τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Πλατανιά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προς ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός!

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο του Λεβαδειακού ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, μετά από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν η πυροσβεστική και η αστυνομία. Στο ΟΑΚΑ πιθανότατα το ματς.

Προς ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Πρόβλημα προέκυψε με την καταλληλότητα του γηπέδου του Λεβαδειακού ενόψει του σαββατιάτικου (29/08, 19:15) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σήμερα (Τετάρτη 26 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκε ο σχετικός έλεγχος από την πυροσβεστική και αστυνομία για την καταλληλότητα της έδρας της «πράσινης» ΠΑΕ.

Οι Αρχές αποφάσισαν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, βγάζοντας… off τις θύρες 5,6 και 8 και το 1/3 της θύρας 1. Δηλαδή, το γήπεδο δεν μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.200 θεατές και ουσιαστικά κρίνεται ακατάλληλο.

Αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη στον Λεβαδειακό για την έδρα που θα δηλωθεί για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με πιθανότερη το ΟΑΚΑ (όπως συνέβη και την περσινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό). *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ταφόπλακα» για Κέρκυρα!

Την ύστατη ελπίδα της Κέρκυρας για ανατροπή της απόφασης υποβιβασμού εξανέμισε η ΕΠΟ. Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την αίτηση συμπλήρωσης και σφράγισε ότι οι Φαίακες θα παίζουν στη Football League.

«Ταφόπλακα» για Κέρκυρα

Όπως αναμενόταν, η προσφυγή των Φαιάκων στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν είχε αποτέλεσμα.

Με την τελευταία λοιπόν ν’ απορρίπτει την αίτηση συμπλήρωσης της προηγούμενης απόφασης, σφράγισε ότι η Κέρκυρα θ’ αγωνίζεται την προσεχή σεζόν στη Football League.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 70/2015 απόφασή της απέρριψε την αίτηση συμπλήρωσης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη της 67/2015 απόφασης της ίδιας Επιτροπής, με την οποία επιβλήθηκε στην αιτούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία η πειθαρχική ποινή της αποβολής από το οικείο πρωτάθλημα της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015».

«Κιτρινίζει» η Ξάνθη!!

Εντός έδρας θα νιώσει ότι παίζει (και) το δεύτερο ματς της Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ. Η Ξάνθη θ’ ανοίξει το Σάββατο το πέταλο και πάνω από 2.000 οπαδοί της «Ένωσης» αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες.

«Κιτρινίζει» η Ξάνθη!
Με τη συμπαράσταση του κόσμου της θα δώσει η ΑΕΚ το πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι μετά την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Δεδομένης της επιθυμίας της Ξάνθης ν’ ανοίξει θύρα για τους φίλους της «Ένωσης» και της συγκατάθεσης που φέρεται να υπάρχει από την Αστυνομία, το πέταλο του γηπέδου των Πηγαδιών αναμένεται να κιτρινίσει το Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα περισσότεροι από 2.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο, με το τοπικό club της ORIGINAL (στην οδό Μπροκούμη 26) να διαθέτει ήδη εισιτήρια. *Πηγή: sport-fm.gr*