Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Πέταξε» για το… τυπικό ο ΠΑΟΚ!


Με προορισμό τη Δανία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο αντιμετωπίζει την Μπρόντμπι σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.

«Πέταξε» για το… τυπικό ο ΠΑΟΚ
Με προορισμό την Κοπεγχάγη αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Europa League.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και όλοι γνωρίζουν πως μόνο με αυτοχειρία μπορεί να χαθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ύστερα από το 5-0 της Τούμπας την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δώσουν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, θέλοντας όμως να πάρουν ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα για να μαζέψει περισσότερους βαθμούς η χώρα μας στη σχετική κατάταξη του πίνακα της UEFA.

Την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αποτελούν οι Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Κ. Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης και Δεληγιαννίδης. Εκτός έμειναν οι Αθανασιάδης, Χαρίσης, Πέλκας, Πόζογλου, Αντόνις και Τσίμιροτ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Δανία, ο ο Ίγκορ Τούντορ θα μιλήσει σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου στις 19:15 (τοπική ώρα) και στις 20:00 θ’ ακολουθήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Brondby Stadion που θα είναι ανοικτή για τα πρώτα 15?.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (27.08) θα παραμείνει στη Κοπεγχάγη και θα πετάξει για Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (28.08). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: