Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Πήραν Σόκο τα Τρίκαλα!

Τον Βρετανό πάουερ φόργουορντ Όβι Σόκο απέκτησαν τα Τρίκαλα.

Πήραν Σόκο τα Τρίκαλα
Παίκτης των Τρικάλων είναι ο Όβι Σόκο. Ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ (2,01μ.) αποφοίτησε πέρσι από το Ντουκέσνι χωρίς να γίνει ντραφτ και την τελευταία σεζόν, την πρώτη του ως επαγγελματίας, ο Γάλλος άσος έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Μπουλαζάκ έχοντας 13,8 πόντους και 5.6 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, ενώ σε 5 παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου είχε 9,8 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εξάλλου, ανακοινώθηκε πως το απόγευμα της Πέμπτης θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν (19:00) με τη συμμετοχή Ελλήνων, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι ξένοι.

Η ανακοίνωση:

H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού Power Forward Ovie Soko. Ο Ovie Soko είναι 24 ετών και έχει ύψος 2.01. Είναι απόφοιτος (2014) του Duquesne με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στο NCAA ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γαλλική Boulazac στην Pro B της Γαλλίας. Σε 32 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 13,8 πόντους μέσο όρο και 5.6 ριμπάουντ ενώ σε 5 παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου είχε 9,8 πόντους μ.ο και 4,6 ριμπάουντ.

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: