Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Καμπάιγ: «Δεν με ήθελε κάποια μεγάλη ομάδα»

Το ενδιαφέρον των Άρεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ είχε παραμείνει σε θεωρητικό επίπεδο όταν προέκυψε η πρόταση της Κρίσταλ Πάλας για τον Γιοάν Καμπάιγ, με τον Γάλλο αστέρα των «αετών» να τονίζει πως το γεγονός πως δεν υπήρχαν προσφορές από μεγάλες ομάδες, δεν σημαίνει ότι ήταν η ... τελευταία του επιλογή να μετακομίσει στο «Selhurst Park».  
Ο Καμπάιγ αποτελεί τη μεταγραφή ρεκόρ για την Κρίσταλ Πάλας που διέθεσε 10 εκατ.λίρες για να τον πάρει από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η παρουσία του Άλαν Πάρντιου έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή καθώς ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς τις εντολές του οποίου εκτελούσε και στη Νιούκαστλ, ωστόσο, γενικά δεν υπήρχε και μεγάλη κινητικότητα σε ότι αφορά την περίπτωσή του στο μεταγραφικό παζάρι...
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου, ξέρω που ήρθα και δεν σημαίνει ότι ήταν η... τελευταία από τις επιλογές που θα μπορούσα να έχω κάνει. Πάντως, καμία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση πέρα από το ενδιαφέρον το οποίο λεγόταν πως υπάρχει προς το πρόσωπό μου» είπε ο Καμπάιγ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: