Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Μπαμ» με Ιμπίσεβιτς θέλει η ΑΕΚ!!

Ένα μεταγραφικό χτύπημα που -αν γίνει- θ’ ακουστεί σε όλη την Ευρώπη θέλει να κάνει η ΑΕΚ! Η «Ένωση» φέρεται να προσπαθεί το μεγάλο κόλπο για την επίθεση με την απόκτηση του Βόσνιου Βεντάντ Ιμπίσεβιτς

«Μπαμ» με Ιμπίσεβιτς θέλει η ΑΕΚ!

Αναζητώντας ενίσχυση στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ -και δεχόμενη καθημερινά πλήθος προτάσεων- η «Ένωση» φέρεται να παλεύει ένα όνομα που θα κάνει αίσθηση: Τον Βεντάντ Ιμπίσεβιτς.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται εδώ και μέρες σε επαφή με τον Βόσνιο επιθετικό που κουβαλά βιογραφικό γεμάτο γκολ στην Bundesliga. Προσπαθώντας λοιπόν να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται στη Στουτγκάρδη, αναζητείται φόρμουλα για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Είτε με αποδέσμευσή του από τον γερμανικό σύλλογο (προκειμένου εκείνος να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ), είτε με δανεισμό του και οψιόν αγοράς.

Βέβαια η ΑΕΚ θα έχει ανταγωνισμό για τον Ιμπίσεβιτς -ειδικά στην περίπτωση που θα μείνει ελεύθερος- καθώς ενδιαφέρον για εκείνον φέρεται να έχει δείξει και η Τράμπζονσπορ. Στα υπέρ της «Ένωσης» ωστόσο προσμετράται και η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, το όνομα του οποίου έχει κύρος στη Βοσνία και θεωρείται ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιμπίσεβιτς μοιάζει ιδανική περίπτωση για τους «κιτρινόμαυρους», διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που αναζητούν για την επίθεση (ψηλός, με καλές τοποθετήσεις στην περιοχή και εύκολο γκολ). Άλλωστε οι επιδόσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα (όπου μετρά 143 συμμετοχές και 54 γκολ με τη Χόφενχαϊμ και 111 συμμετοχές με 47 γκολ στη Στουτγκάρδη) μιλούν από μόνες τους.

Θεωρείται, δε, βασικότατο στέλεχος της εθνικής του, μετρώντας 65 παρουσίες με τη φανέλα της και 24 γκολ, εκ των οποίων ένα απέναντι στην Εθνική μας στα προκριματικά του Μουντιάλ και το πρώτο των Βόσνιων σε Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Αργεντινή.

 
 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: