Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μαντούρο: «Βρέθηκα μέσα σε ένα παιχνίδι πολιτικής»

Πικραμένος από την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χέντβιχες Μαντούρο, μιλώντας στον ολλανδικό Τύπο μετά τη συμφωνία του με την Γκρόνιγκεν.

Μαντούρο: «Βρέθηκα μέσα σε ένα παιχνίδι πολιτικής»
Πικρία έβγαλε ο Χέντβιχες Μαντούρο στις δηλώσεις του στην ολλανδική ιστοσελίδα «telegraaf.nl» για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη συμφωνία του με την Γκρόνιγκεν.

«Κανονικά ήταν να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο βρέθηκα μέσα σε ένα παιχνίδι πολιτικής μεταξύ του αθλητικού διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν, και του προπονητή, Ιγκόρ Τούντορ από τη μία πλευρά και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, από την άλλη. Η Γκρόνιγκεν εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με τη συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός μεσοαμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας πήρε σε μία εβδομάδα έξι νέους παίκτες και ήθελε ένα ξεκαθάρισμα. Από τη στιγμή που ήμουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, ο Σαββίδης δεν ήθελε να βασιστεί πλέον σε μένα η ομάδα. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω κρατήσει επαφές με τον Ντάνι Χούσεν μετά που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, οπότε ήξερα αρκετά πράγματα για την Γκρόνιγκεν. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με πιστούς οπαδούς. Η συμμετοχή στο Europa League είναι ένα συν και είμαι πολύ ενθουσιασμένος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: