Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Περέιρα: «Μην υποτιμήσουμε τον Ατρόμητο»

Προσοχή στον Ατρόμητο συνέστησε ο Βίτορ Περέιρα τονίζοντας πως η Φενέρμπαχτσε πρέπει να έχει τα μάτια της… 14 παρότι η νίκη στο Περιστέρι τη φέρνει μια ανάσα από τους ομίλους του Europa.

Περέιρα: «Μην υποτιμήσουμε τον Ατρόμητο»
Σε… εγρήγορση είναι ο Βίτορ Περέιρα και δεν επαναπαύεται στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλός μας έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Μπροστά έχει ικανούς και γρήγορους παίκτες. Ξέρουμε τις ευθύνες μας σε αυτό το σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης.

Όσο το πώς θα παρατάξει την ομάδα του; «Στόχος μας είναι να υπάρχει μία ισορροπημένη πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Θα είμαστε επιθετικοί, γιατί είμαστε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Έτσι απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου. Οι μικρές ομάδες περιμένουν στα καρέ τους κι αντεπιτίθενται».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική που έχει δεχθεί για κάποιες εμφανίσεις είπε: «Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο. Πιστεύω στη δουλειά, όχι στη μαγεία. Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες. 3-5. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις θαύματα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν γίνεται αμέσως να διαλύουμε τους πάντες με σκορ 5 και 6-0. Μην μου ζητάτε μάγια. Αυτά είναι δουλειά ενός μάγου. Προς το παρόν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Τους παίκτες της Φενέρ εκπροσώπησε ο Ντιέγκο. «Δεν θέλω να μιλήσω για την περυσινή σεζόν, θέλω να μιλήσω για φέτος. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω καλά πράγματα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο μας δουλεύει πολύ. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν από εμένα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: