Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κυριακοπούλου: «Δεν υπάρχει ταβάνι» (video)

Μ' ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Νικολέτα Κυριακοπούλου μίλησε για την τεράστια επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου και τις βλέψεις της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Κυριακοπούλου: «Δεν υπάρχει ταβάνι»  (video)
Με το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ και την μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της θα επιστρέψει από το Πεκίνο η Νικολέτα Κυριακοπούλου, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για την τεράστια αυτή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν κάτι αναμενόμενο», είπε με αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και ήδη κοιτάει προς μεγαλύτερα ύψη.

«Δεν υπάρχει ταβάνι, μέχρι τον ουρανό, μέχρι τα αστέρια. Είμαι πολύ υπερήφανη. Ελπίζω να χαρίσω και άλλα μετάλλια στη χώρα μου», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο την επόμενη χρονιά: «Περιμένω να βρίσκομαι στα μετάλλια, ελπίζω να έχω πηδήξει πιο ψηλά. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική».

Για την ώρα πανηγυρίζει τη σημερινή διάκριση, η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που έχει να ανταγωνιστεί αθλήτριες εφάμιλλου επιπέδου, όπως η Κουβανή, Σίλβα και η Βραζιλιάνα, Μούρερ. «Είναι πολύ σημαντικές αθλήτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα τους και αγωνίζομαι μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.




 
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: