Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τι απαντά η πλευρά του Ντέρικ Ρόουζ στις κατηγορίες!!

Για προσπάθεια να βγάλει από το πουθενά χρήματα κατηγορεί η πλευρά του Ντέρικ Ρόουζ εκείνη της πρώην συντρόφου του που ισχυρίζεται πως εκείνος και φίλοι του τη νάρκωσαν και τη βίασαν το 2013.

Τι απαντά η πλευρά του Ντέρικ Ρόουζ στις κατηγορίες
Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ από τις κατηγορίες μιας πρώην συντρόφου του Ντέρικ Ρόουζ, η οποία τον μήνυσε ισχυριζόμενη πως το 2013 τη νάρκωσε και τη βίασε μαζί με φίλους του.

Η δικηγόρος του σταρ των Μπουλς, Λίζα Κόεν, δήλωσε πως δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από την απέλπιδα προσπάθεια της μηνύτριας να βγάλει χρήματα από τον ακριβοπληρωμένο άσο του ΝΒΑ.

«Είναι μια προσπάθεια να αμαυρώσει την εικόνα ενός αθλητή που είναι πετυχημένος και σεβαστός από όλους», ανέφερε προσθέτοντας πως το φερόμενο ως θύμα και ο Ρόουζ «… είχαν μια μη αποκλειστική σεξουαλική σχέση για πάνω από δύο χρόνια».

Μάλιστα η δικηγόρος του παίκτη τόνισε πως έχει πληροφορηθεί πως η γυναίκα είχε απευθυνθεί σε άλλους δικηγόρους που την παρότρυναν να μηνύσει τον Ρόουζ. «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι πως ο Ντέρικ Ρόουζ θα απαλλαγεί από οποιαδήποτε κατηγορία για αυτή την εξωφρενική μήνυση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: