Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο Δάρας επιβράβευσε με συμβόλαιο τον Πινιώτη!!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο υπέγραψε ο αρχηγός της Κ20, Άγγελος Πινιώτης, με τον Χρήστο Δάρα να τον επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο για το ήθος που έχει επιδείξει.

Ο Δάρας επιβράβευσε με συμβόλαιο τον Πινιώτη

Ο διεθνής και αρχηγός της Κ20 των «κυανέρυθρων» θα είναι για τα τρία επόμενα χρόνια παίκτης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Όπως τόνισε, μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Δάρας, η «προαγωγή» ήρθε υπολογίζοντας την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και για το ήθος και το θάρρος που είχε όταν πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για τον σοβαρό τραυματισμό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον αρχηγό της ομάδας Κ20, Άγγελο Πινιώτη. Ο διεθνής παίκτης, υπέγραψε συμβόλαιο το συμβόλαιό του, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστου Δάρα, το οποίο και είναι διάρκειας 3 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλησε να επιβραβεύσει τον Άγγελο Πινιώτη, για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και για το ήθος που έχει επιδείξει, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην δεύτερη ομάδα. Παράλληλα επιβραβεύεται και το θάρρος που επέδειξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επιτυχημένη -βαριά- επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου κατά την περσινή περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρα, μετά την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου, ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία και παράλληλα τόνισε: "Πάγια τακτική της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι η ανάδειξη παικτών από τα σπλάχνα της.

Έτσι και τώρα, με την υπογραφή συμβολαίου με τον Άγγελο Πινιώτη, συνεχίζουμε αυτή τη μακρά παράδοση του συλλόγου μας. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα δίνει πάντοτε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και θα προσφέρει ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας"». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: