Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ερευνώνται ως «ύποπτα» ματς στο Champions League!

Δύο αγώνες της Σκεντερμπέου είναι υπό διερεύνηση καθώς παρουσίασαν περίεργη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ερευνώνται ως «ύποπτα» ματς στο Champions League
Η Σκεντερμπέου αποκλείστηκε στα play offs του Champions League από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League, ωστόσο υπάρχουν σύννεφα πάνω από δύο αγώνες της.

Στις 21 Ιουλίου, η πρωταθλήτρια Αλβανίας αντιμετώπισε για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στη Βόρεια Ιρλανδία την Κρουσέιντερς, την οποία είχε κερδίσει με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Με το σκορ υπέρ της 2-1 στο 78’, παρατηρήθηκε αύξηση στα στοιχήματα πως θα δεχτεί γκολ και οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα στις καθυστερήσεις, με πληροφορίες να αναφέρουν πως έφυγαν 3 εκατ. ευρώ από στοιχηματικές εταιρείες.

Στα play offs, η Σκεντερμπέου έχασε με 2-1 στην έδρα της από τη Ντιναμό και 4-1 στη ρεβάνς. Παρότι στον επαναληπτικό έπαιζε με δέκα παίκτες με το σκορ στο 2-1, παρατηρήθηκαν αυξημένα πονταρίσματα στο να σκοράρει ξανά, όπως κι έγινε, με τα κέρδη να κυμαίνονται από πέντε μέχρι δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Η UEFA ανέφερε πως «… δεν σχολιάζουμε δημόσια έρευνες που βρίσκονται υπό εξέλιξη», ωστόσο είναι δεδομένος ο προβληματισμός στις τάξεις της καθώς θέλει το «προϊόν» της να είναι… άσπιλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: