Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Απίστευτες κατηγορίες για Ρόουζ!!

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως υπήρξε σύντροφος του Ντέρικ Ρόουζ κατηγόρησε τον σταρ των Μπουλς πως τη νάρκωσε και μαζί με φίλους του τη βίασαν!

Απίστευτες κατηγορίες για Ρόουζ
Μήνυση στην οποία κατηγορεί τον Ντέρικ Ρόουζ για απίστευτης σκληρότητας πράξεις κατέθεσε μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως υπήρξε σύντροφός του. Η Τζέιν Ντόου, που υποστηρίζει πως έβγαινε με τον άσο των Μπουλς από το 2011 μέχρι το 2013, τον κατηγορεί πως τη νάρκωσε και μαζί με φίλους του τη βίασαν.

Όπως αναφέρει, ο Ρόουζ ζητούσε από τη γυναίκα να αυνανιστεί μπροστά του και παράλληλα να επιδίδεται σε ομαδικό σεξ με φίλους του αλλά και ξένους. Εκείνη υποστηρίζει πως αρνήθηκε να κάνει οτιδήποτε από όλα αυτά, αλλά τον Αύγουστο του 2013 την κάλεσαν στο σπίτι του σταρ του ΝΒΑ στο Μπέβερλι Χιλς και της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό με σκοπό να τη βιάσουν. Προσθέτει πως κατάφερε να φύγει από το σπίτι με τη βοήθεια ενός φίλου της, ωστόσο αργότερα το ίδιο βράδυ ο Ρόουζ και η παρέα του διέρρηξαν το σπίτι της και τη βίασαν ομαδικά ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη.

Η ενάγουσα υποστηρίζει πως δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό τόσο καιρό επειδή ένιωθε ντροπή για όσα είχαν συμβεί και ανησυχούσε για το πώς θα αντιδρούσε η συντηρητική οικογένειά της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς Ντέρικ Ρόουζ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: