Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Aπό τότε που κουρεύτηκε έγινε άλλος παίκτης!!

Φοβερή ανάλυση Αλέφαντου για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού! Τι πρέπει να αλλάξει στην επίθεση ο Μάρκο Σίλβα και ποια φετινή μεταγραφή δεν ξέρει μπάλα; Tι λέει για Ντα Κόστα.Πήγα Καραϊσκάκη και είδα κάποια πράγματα, θα τα πω τώρα που προλαβαίνουν να τα διορθώσουν. Ο Μαρινάκης έχει κάνει καλές μεταγραφές, έχει πληθώρα παικτών σε κάθε θέση ο Ολυμπιακός. Είναι θέμα προπονητή τώρα πώς θα παρουσιάζει την ομάδα. Εγώ μόνο για μία θέση φοβάμαι σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές. Θα το εξηγήσω παρακάτω.

Συνεχίζω τώρα για τον προπονητή. Πρέπει να παρουσιάσει μια καλή τακτική και κινήσεις παικτών, δε μου άρεσε το εξής: Όταν έβγαινε η σέντρα από τα δεξιά, έκανε κίνηση μόνο ο φορ και ο Φορτούνης από πίσω του, αλλά ο αντίθετος εξτρέμ, ο Ντουρμάζ άραζε και κοιτούσε. Δεν έκαναν κίνηση επίσης τα χαφ να ανέβουν. Έτσι ο Ολυμπιακός είχε μία ανούσια κυκλοφορία και κατοχή, χωρίς να πατάνε πολλοί περιοχή, δυσκολευόταν να μπει στην περιοχή. Έτσι οι αντίπαλοι στόπερ σε καθαρίζουν. Παρ΄ ότι ήταν ελλιπής ο Πανιώνιος και ανύπαρκτος.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές πάσες, φλυαρία, παράλληλα κυλούσε η μπάλα, δε μου αρέσει αυτό, δύσκολα έμπαινε στην περιοχή. Όχι μόνο να πηγαίνει η μπάλα στην άκρη, θέλει και στον άξονα να ψάξεις να χωθείς, θέλει και μπασίματα. Μόνο ο Φορτούνης προσπαθούσε να το κάνει, ο οποίος είναι άλλος άνθρωπος, πολύ ανεβασμένος, μπράβο στο παιδί, επιτέλους αποκτά προσωπικότητα και ηγετικά στοιχεία.

Και τον Μπουχαλάκη τον πιστεύω, έχουμε δύο ελληνόπουλα που δεν τους λείπει τίποτα για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και την Εθνική. Αρκεί να προπονηθούν σωστά και να αξιοποιηθούν από τον προπονητή τους.

Ο Φορτούνης να προσέξει ένα πράγμα τώρα, την κίνησή του. Τον θέλω να κάνει μεγαλύτερη κίνηση, γιατί υπάρχει ένα κενό στο χώρο του κέντρου. Ο Ολυμπιακός παίζει σαν 4-2-4, ο Φορτούνης πάει και γίνεται τέταρτος μπροστά, και μένουν μόνο ο Μπουχαλάκης με τον Μιλιβόγεβιτς να προσπαθούν να συμμαζέψουν το κέντρο. Με καλή ομάδα όμως δε θα προλαβαίνουν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ένα χάφαρο οργανωτή από πίσω να φτιάχνει το παιχνίδι, όπως ήταν ο Ιμπαγάσα δίπλα στον Μοντεστό επί Βαλβέρδε. Μόνο όταν παίζει ο Τσόρι κάνει μεγάλη κίνηση ο Αργεντινός μπρος-πίσω και δεν υπάρχει κενό στο κέντρο.

Ο Ντουρμάζ με την μπάλα στα πόδια ανεβασμένος σε σχέση με πέρσι, όπως έχω ξαναπεί από τότε που κουρεύτηκε έγινε άλλος παίκτης.

Ο Φινμπόγκασον δεν ξέρει πολλή μπάλα, το λέω έτσι για να το πω ευγενικά. Είναι παίκτης ευκαιρίας. Περιμένει, περιμένει, να του έρθει η μπάλα για να κάνει το γκολ. Εμένα δε με χαροποιούν τέτοια σέντερ φορ, το λέω χρόνια τώρα. Δε θέλω δικαιολογίες από τον φορ ότι δεν τροφοδοτήθηκα. Εγώ θέλω τον φορ να είναι γρήγορος και να ξέρει μπάλα, να κάνει και φάσεις μόνος του. Όπως ήταν ο Μιραλάς. Δε θέλω τα αντίπαλα στόπερ να μπορούν να πιάνουν εύκολα το φορ μου. Δεν ακούμπησε μπάλα ο Ισλανδός στο ματς. Φοβάμαι ότι θα έχει πρόβλημα εκεί ο Ολυμπιακός, δεν έχει και καμία σούπερ εναλλακτική, τον Χάρα έχει. Ελπίζω να διαψευστώ…

Σε όλες τις άλλες θέσεις ο Ολυμπιακός είναι εντάξει. Τον καινούργιο στόπερ, τον Ντα Κόστα, τον είδα καλό, μου άρεσε. Φοβερή αλτικότητα έχει, ψηλό παιδί και πηδάει ψηλά, δεν είναι αργός, τον είδα ελαφρύ, ξέρει και να πασάρει, δεν είναι ταγαράς σαν εκείνον τον Σαντάνα. Δεν είχε πίεση βέβαια, θέλω να τον δω με αντίπαλο που θα του κάνει μερικές κούρσες, θέλω να τον δω στο ένας εναντίον ενός. Μου άρεσε όμως έτσι όπως τον είδα από κοντά στο πρώτο ματς και πιστεύω ότι μπορεί να αναδειχτεί ηγέτης στην άμυνα. 
*Πηγή: sportdog.gr*

Το περίεργο με Φορτούνη στα πρωτοσέλιδα!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας διαβάζει τον σημερινό αθλητικό Τύπο και κάνει μια σημαντική διαπίστωση γι΄ αυτά που γράφουν για χάρη του "νέου ηγέτη" του Ολυμπιακού. Ο Φουρτούνης άνοιξε το σκορ στο ματσάκι με τον Πανιώνιο κι όχι μόνον γι΄ αυτό χρίστηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Περίεργο!
Τελικά, οι εφημερίδες του Ολυμπιακού τον έχουν στην πλάκα τον ηγέτη τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ολόκληρο καλοκαίρι και δεν αφιέρωσαν ούτε ένα πρωτοσέλιδο στον Κώστα Φορτούνη.
Έτσι είναι. Τα πρωτοσέλιδα κάθε μέρα "υπέφεραν" από τις φωτογραφίες και τα ονόματα των νεομεταγραφέντων. Τεράστια προβολή στους... συνεργάτες του ηγέτη. Στους οπαδούς του. Στους υπηρέτες του. Στους παραστάτες του.
Μια στιγμή. Άλλες εφημερίδες λένε ότι ο Φορτούνης θα είναι ΞΑΝΑ ηγέτης. Άλλες ότι είναι ο ΝΕΟΣ ηγέτης. Μια άλλη διαφωνεί, ότι ηγέτης είναι ο Ντα Κόστα.
Μπέρδεμα. Αυτά δεν είναι δημοκρατικά πράγματα! Να αποφασίσουν. Να ψηφίσουν. Να βγάλουν αποτέλεσμα. Ποιος ήταν, ποιος είναι, ποιος θα είναι ηγέτης στον πρωταθλητή. Καθαρά πράγματα, όχι παιχνίδια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό δεν γίνεται, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Μπήκε στο νόημα γρήγορα αυτός ο Μάρκος ο Σύλβας του Ολυμπιακού. Ξύπνιο παλληκάρι φαίνεται, του είπε δυο κουβέντες και ο Βίτορ Περέιρα. Για το λόγο αυτό έκανε αυτό που έκανε πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Τι έκανε; Αυτό που υπό κανονικές συνθήκες δεν γίνεται. Εχεις μπροστά σου πρεμιέρα πρωταθλήματος, στην έδρα σου, και προλαβαίνεις να στηθείς στην τηλεόραση για να δεις τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι του οποίου ξεκινά δυο ώρες πριν από το δικό σου και τελειώνει λίγα λεπτά πριν τη σέντρα σου.
Κι όχι μόνο παρακολουθούσε ο Σύλβα, αλλά κατέγραφε κιόλας αυτά που έβλεπε. Δηλαδή; Ηταν προσηλωμένος σε αυτό που έβλεπε. Δεν είχε το μυαλό του αλλού, ούτε έκανε ξεπέτα. Ετσι καταγράφει το ρεπορτάζ, όχι εγώ. Ο άνθρωπος έχει συνειδητοποιήσει πόσο της πλάκας είναι το πρωτάθλημα κι ότι το έχει στο τσεπάκι. Εκτός κι αν το ρεπορτάζ λέει πίπες. Χαίρετε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Έρχεται νέα πρόταση της Τότεναμ για Μπεραχίνο!!

Ο Σαϊντό Μπεραχίνο παραμένει ο βασικός στόχος της Τότεναμ ενόψει του φινάλε των μεταγραφών.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο είδε την πρώτη της πρόταση (ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών) να απορρίπτεται από τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού.
Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς σημερινά (24/8) δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως οι «spurs» είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με νέα προσφορά, η οποία αυτήν τη φορά θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια, καθώς ο 22χρονος αποτελεί τον βασικό τους μεταγραφικό στόχο.
Ο Μπεραχίνο έμεινε εκτός στο χθεσινό ματς εναντίον της Τσέλσι, με τον Τόνι Πιούλις να δηλώνει πως το έκανε για να προστατέψει τον παίκτη από τα σενάρια που ακούγονται γύρω από το όνομά του…
*Πηγή: England365.gr*

Παίρνει και Ροντρίγκεζ η Έβερτον!

Εκτός από τον Ραμίρο Φούνες Μόρι, η Έβερτον βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από τη Λατινική Αμερική που ακούει στο όνομα Λεάντρο Ροντρίγκεζ και αγωνίζεται ως επιθετικός στην Κλουμπ Ατλέτικο.
Δυνατά «ψώνια» από τη Λατινική Αμερική κάνει η Έβερτον.
Λίγες μέρες πριν το «κλείσιμο» της μεταγραφικής περιόδου, τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ραμίρο Φούνες Μόρι, την ώρα που και ο Λεάντρο Ροντρίγκεζ της Κλουμπ Ατλέτικο παρουσιάζεται πολύ κοντά.
Την πρόταση της Έβερτον για τον 22χρονο στράικερ επιβεβαίωσε και ο προπονητής του συλλόγου του Μοντεβιδέο, Χουάν Ραμόν Καράσκο: «Φεύγει. Ο σύλλογος μου είπε για μία πρόταση της Έβερτον. Το αξίζει».
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.
*Πηγή: England365.gr*

Σε αναμονή για Λούκας η Λίβερπουλ!!

Μόνο στην περίπτωση που έρθει η κατάλληλη πρόταση, η Λίβεπρουλ θα προχωρήσει στην πώληση του Λούκας Λέιβα, όπως αναφέρει το «Sky Sports».
Δεν «καίγεται» για την πώληση του Λούκας η Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο αν έρθει μία καλή πρόταση για την παραχώρησή του, οι «κόκκινοι» δεν θα του κλείσουν τον δρόμο.
Αν δεν έρθει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, ο Λούκας θα παραμείνει μέχρι... νεοτέρας στο «Άνφιλντ».
*Πηγή: England365.gr*

Τα τυπικά για Μόρι στην Έβερτον!!

Την έκδοση άδειας εργασίας περίμεναν οι άνθρωποι της Έβερτον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ραμίρο Φούνες Μόρι, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.
Με μία μικρή καθυστέρηση θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ραμίρο Φούνες Μόρι στην Έβερτον.
Τα «ζαχαρωτά» περίμεναν να εκδοθεί η άδεια εργασίας πριν προχωρήσουν στις υπογραφές, με το «Sky Sports» να αναφέρει πως οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες 24 ώρες.
Ο 24χρονος άσος της Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκε στο «Γκούτισον Παρκ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση της νέας του ομάδας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα (24/8) εκτιμάται ότι θα περάσει από ιατρικά.
*Πηγή: England365.gr*

«Απορρίψαμε προτάσεις για τον Γκράμπαν»

Στην παραδοχή ότι η Νόριτς απέρριψε δις πρόταση της Μπόρνμουθ για την πώληση του Λιούις Γκράμπαν, προχώρησε ο τεχνικός των «καναρινιών», Άλεξ Νιλ.
Διακαής «πόθος» της Μπόρνμουθ είναι ο Λιούς Γκράμπαν, ωστόσο μέχρι στιγμής, οι δύο προτάσεις που κατέθεσε στη Νόριτς για την απόκτησή του, έπεσαν στο «κενό».
Ο προπονητής των «καναρινιών», Άλεξ Νιλ, επιβεβαίωσε τις προσφορές των νεοφώτιστων, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.
«Είχαμε δύο προτάσεις για τον Λιούις, αλλά απορρίφθηκαν. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τη στιγμή που ήρθε εδώ, δυστυχώς για εκείνον δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο», ήταν τα λόγια του Νιλ.
*Πηγή: England365.gr*

«Χτυπάει» Μπέντερ η Άρσεναλ!

Πρόταση ύψους 18 εκ. λιρών για την απόκτηση του Λαρς Μπέντερ από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ετοιμάζει η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Express».
Την απόφαση να κινηθούν εν τέλει για την απόκτηση του Λαρς Μπέντερ φαίνεται να πήραν οι άνθρωποι της Άρσεναλ.
Οι «κανονιέρηδες» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Γερμανο διεθνή και σύμφωνα με τη «Daily Express» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 18 εκ. λίρες στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.
Σκάουτερ των Λονδρέζων μάλιστα παρακολούθησαν τον 26χρονο μέσο στην αναμέτρηση των «ασπιρινών» κόντρα στη Λάτσιο για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Στρέφεται σε Μπερνάρντ η Έβερτον!!

Στον μεσοεπιθετικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπερνάρντ, έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους οι άνθρωποι της Έβερτον, μιας και η προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον Αντρέι Γιαρμολένκο από τη Ντιναμό Κιέβου, έπεσε στο «κενό».
Στην απόκτηση του Μπερνάρντ έχει ρίξει πλέον όλο της το βάρος η Έβερτον.
Τα «ζαχαρωτά» ήταν πρόθυμα να προσφέρουν 20 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Αντρέι Γιαρμολένκο από τη Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους σχεδόν... ανάγκασαν τους διοικούντες την ομάδα να στραφούν σε άλλη λύση.
Και αυτή δεν είναι άλλη από τον μεσοεπιθετικό της Σαχτάρ. Ο 22χρονος ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος ευελπιστεί στην απόκτησή του πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.
*Πηγή: England365.gr*

Θέλει την παραμονή Γουόλτερς ο Χιουζ!!

Την παραμονή του Τζόναθαν Γουόλτερς στην Στόουκ επιθυμεί ο τεχνικός των «πότερς», Μαρκ Χιουζ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η πρόταση που κατέθεσε η Νόριτς απορρίφθηκε.
Να κρατήσει τον Τζόναθαν Γουόλτερς στο ρόστερ της Στόουκ θέλει ο Μαρκ Χιουζ.
Ο προπονητής των «πότερς» εξέφρασε την επιθυμία να δει των Ιρλανδό να παραμένει στο «Μπριτάνια», την ώρα που επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος αρνήθηκε πρόταση της Νόριτς για την παραχώρησή του.
«Ξέρει τα αισθήματά μου, θέλουμε να μείνει. Η Νόριτς έκανε μία πρόταση, η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην αξία του τι μας έχει δώσει ο Τζόναθαν, επομένως απορρίφθηκε πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Χιουζ.
*Πηγή: England365.gr*

Ενδιαφέρον για Γιανουζάι!!

Τον Αντνάν Γιανουζάι θέλει να αποκτήσει ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Έβερτον κάνει τη δική της προεργασία, πριν χτυπήσει την «πόρτα» των «κόκκινων διαβόλων».
Αρκετά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ για τον Αντνάν Γιανουζάι.
Σύμφωνα με το «talkSPORT», η Γουέστ Χαμ αναμένεται πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη, την ώρα που η «Liverpool Echo» αναφέρει πως η Έβερτον αναμένεται να κάνει μεγαλύτερο το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο.
Ο νεαρός άσος φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως δεν θα έλεγαν «όχι» στην παραχώρησή του.
*Πηγή: England365.gr*

100άρης ο Ζιρού!!

Τις 100 συμμετοχές με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ συμπληρώνει απόψε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Έμιρεϊτς» ο Ολιβιέ Ζιρού.  
Ο Γάλλος επιθετικός των «κανονιέρηδων» θα πραγματοποιήσει την 100η του εμφάνιση στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ μετράει 42 γκολ και 14 ασίστ στη μέχρι στιγμής θητεία του στον λονδρέζικο σύλλογο.
Η φετινή είναι η τέταρτη αγωνιστική περίοδος στην οποία ο Ζιρού βρίσκεται στην Άρσεναλ και τα τρία προηγούμενα χρόνια πέτυχε 11, 16 και 14 γκολ.*Πηγή: England365.gr*

Οι συνθέσεις στο Άρσεναλ – Λίβερπουλ!

Με προβλήματα στην άμυνα η Άρσεναλ καθώς απουσιάζουν οι Μερτεσάκερ και Κοσιελνί και τη θέση τους έχουν πάρει στα μετόπισθεν οι Μπεγερίν και Γκάμπριελ. Επέστρεψε ο Λούκας στην 11άδα της Λίβερπουλ, βασικός και ο Φιρμίνο.
Άρσεναλ: Τσεχ, Γκάμπριελ, Εζίλ, Ζιρού, Ράμσεϊ, Αλέξις, Μονρεάλ, Καθόρλα, Τσέιμπερις, Μπεγερίν, Κοκλέν
Στον πάγκο: Ντεμπισί, Γκιμπς, Αρτέτα, Οσπίνα, Γουόλκοτ, Τσάμπερλεϊν, Φλαμινί
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Σκρτελ, Λόβρεν, Κλάιν, Γκόμες, Μίλνερ, Τσαν, Λούκας, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Μπεντεκέ
Στον πάγκο: Σακό, Ρόσιτερ, Ορίζι, Μπογκντάν, Μορένο, Άιμπ, Ινγκς
*Πηγή: England365.gr*

Οριστικά στον ΑΠΟΕΛ ο Καβενάγκι!!

Το όνομά του ακούστηκε τις τελευταίες ώρες έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά οριστικά και αμετάκλητα ο Φερνάντο Καβενάγκι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Οριστικά στον ΑΠΟΕΛ ο Καβενάγκι!
Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» για τον ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός, καθώς ο Φερνάντο Καβενάγκι προσγειώθηκε στην Κύπρο και αναμένεται εντός της ημέρας να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Παρά τις φήμες που προέκυψαν από την Αργεντινή περί υποτιθέμενου ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος φορ αφίχθη στη Λάρνακα στις 20:00 και μάλιστα έκανε δηλώσεις ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ:

«Ήρθα με σκοπό να πετύχω πολλά γκολ με τον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 31χρονος άσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Αργεντινό στο αεροδρόμιο υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Γκουστάβο Μαντούκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Αντίο» από Σαλπιγγίδη – Μαντούρο!!


Στη Νέα Μεσημβρία για να χαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν την Δευτέρα οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Χέντβιγκες Μαντούρο. Την Τρίτη το διαζύγιο στα γραφεία της ΠΑΕ.

«Αντίο» από Σαλπιγγίδη – Μαντούρο
Για τελευταία φορά από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας πέρασαν την Δευτέρα οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Χέντβιγκες Μαντούρο.

Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει να λύσουν την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ και ο σκοπός της επίσκεψής τους στο προπονητικό κέντρο ήταν για το «αντίο» σε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

Την Τρίτη δε, αναμένεται να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον «δικέφαλο του Βορρά». Τόσο ο διεθνής επιθετικός, όσο και ο Ολλανδός μέσος θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί η λύση των συμβολαίων τους με τους Θεσσαλονικείς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λάσκαρης: «Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις στον Άρη…»

Ευχές για μία επιτυχημένη σεζόν έδωσε -μέσω δήλωσής του- ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος έκανε λόγο για εκπλήξεις τον επόμενο μήνα!

Λάσκαρης: «Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις στον Άρη…»
Μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στον Άρη, ευχήθηκε με δήλωσή του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο και για άλλες εκπλήξεις τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Εμμανουήλ Λάσκαρη:

«Η σεζόν ξεκινά σήμερα για τον Άρη και εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα για τους αθλητές, τους προπονητές το προσωπικό γενικά της ομάδας μας και φυσικά τους φιλάθλους μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη που δούλεψαν αυτό το διάστημα μαζί μας ώστε, βήμα βήμα, να ολοκληρώσουμε την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της ομάδας μας και να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας. Τον επόμενο μήνα έρχονται κι άλλες εκπλήξεις…

Ως εκπρόσωπος και μέλος της οικογένειας Λάσκαρη, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν και αγκάλιασαν στον Άρη. Τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας και τους περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”
».

Μπενζεμά εναντίον… κλόουν!!

Οι φήμες τον ήθελαν να ανακοινώνεται το βράδυ από την Άρσεναλ, ο ίδιος όμως και προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ την Δευτέρα και χαρακτήρισε «κλόουν» όσους ανάβουν από το πουθενά φωτιές.

Μπενζεμά εναντίον… κλόουν!
Κανονικά στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την Δευτέρα ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, το βράδυ θα βρισκόταν στο Λονδίνο προκειμένου να ανακοινωθεί από την Άρσεναλ ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Με ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο twitter χαρακτήρισε «κλόουν» όσους ανάβουν από το πουθενά φωτιές σχετικά με το μέλλον του και τόνισε πως στη «βασίλισσα» έχει βρει το σπίτι του.

«Για όσους κλόουν θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει λάθος πράγματα για εμένα… Εδώ είναι το σπίτι μου»!






*Πηγή: sport-fm.gr*

Αμφίβολος εν όψει Ατρόμητου ο Μπρούνο Άλβες!!


Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στη Φενέρμπαχτσε εν όψει του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς ο Μπρούνο Άλβες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης.

Αμφίβολος εν όψει Ατρόμητου ο Μπρούνο Άλβες
Δεν έφτανε στη Φενέρμπαχτσε η απώλεια βαθμών κόντρα στη Ρίζεσπορ, αλλά πλέον ανησυχεί για την αγωνιστική κατάσταση του Μπρούνο Άλβες ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος άσος στη σημερινή προπόνηση της Φενέρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας, ο παίκτης αντιμετωπίζει πόνους στο δεξί του πόδι ενώ έχει και αιμάτωμα.

Ο 33χρονος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις επόμενες ώρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ολυμπιακός: «Ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες»

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του πήρε θέση στην απόφαση του Ανώτατου Δικαιοδοτικού Οργάνου για την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός: «Ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Διαμαντίδης: «Θα πάμε καλύτερα»!

Όταν το λέει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, κάτι παραπάνω ξέρει… Ο μεγάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης κι έδωσε το σύνθημα για τη νέα προσπάθεια που θα ‘ναι καλύτερη.

Διαμαντίδης: «Θα πάμε καλύτερα»!
Νέα προσπάθεια, νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό... Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ζήτησε τη στήριξη όλων στα νέα παιδιά του τριφυλλιού, προκειμένου να αναδειχθούν και να αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου και εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως φέτος η χρονιά θα 'ναι πολύ καλύτερη (χωρίς να οριοθετήσει συγκεκριμένους στόχους) υπό τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τις μεταγραφές που έγιναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 3D:

«Είναι μία καινούρια χρονιά, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες, καινούριος προπονητής. Θα είναι δύσκολη η αρχή. Όταν αλλάζει η ομάδα και ο προπονητής προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο στυλ παιχνιδιού. Θα περιμένουμε τον προπονητή αλλά και τα παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες να επιστρέψουμε για να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε και στους τρεις στόχους όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

Για τις απουσίες: «Θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε, είναι λογικό. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση».

Για τα νέα παιδιά: «Περιμένουμε από τα παιδιά να παίξουν, να βοηθήσουν την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Πρέπει, όμως, αυτά τα παιδιά να τα βοηθήσουμε και να τα προστατεύσουμε. Παίζετε κι εσείς πολύ μεγάλο ρόλο και εύχομαι αυτός ο ρόλος που έχετε να προστατεύσει αυτά τα παιδιά με προσοχή και σύνεση. Και εμείς και οι προπονητές και η ομάδα, αλλά και εσείς, πρέπει να τα βοηθήσουμε».

Για το στόχο της ομάδας: «Δε θέλω να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Βλέπω παίκτες που θα μας βοηθήσουν και έναν προπονητή ο οποίος έχει δείξει τη δουλειά του με την εθνική ομάδα. Για όλους θα είναι κάτι διαφορετικό αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιά».

Με δόση ειρωνείας η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για την απόφαση του CAS!!

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόφαση του CAS στην έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσθέτοντας ένα ειρωνικό σχόλιο.

Με δόση ειρωνείας η τοποθέτηση του Ολυμπιακού για την απόφαση του CAS
Μέσω του Facebook ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την απόφαση του CAS στην έφεση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κατά της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόφαση του CAS

«Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης της UEFA για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να προσβάλει την απόφαση του CAS στο ανώτατο (για εκείνους) δικαιοδοτικό όργανο, τη ‘’ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ’’»




Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης της UEFA για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο...
Posted by Olympiacos FC on Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015





*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφτασε Βελιγράδι ο Σχορτσανίτης!! (pics)

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, προκειμένου να ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Έφτασε Βελιγράδι ο Σχορτσανίτης (pics)
Αντίστροφα μετρά πλέον ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) ο «Σόφο» έφτασε στο Βελιγράδι, όπου τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ, Νταβόρ Ρίστοβιτς και όπως έγινε γνωστό από τη σερβική ομάδα, την Τρίτη (25/8) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σούπερ deal με Βάργκας!!

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση από την Χόφενχαϊμ. Οι Γερμανοί κατάφεραν εν τέλει να τα βρουν με τη Νάπολι και έκαναν δικό τους τον Εντουάρντο Βάργκας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Σούπερ deal με Βάργκας
Ξεχώρισε στο Κόπα Αμέρικα και παρότι αρκετές ομάδες τον είχαν στο στόχαστρο κατέληξε στην αγκαλιά της Χόφενχαϊμ.

Ο Εντουάρντο Βάργκας ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς, που έδωσαν τα χέρια με τη Νάπολι, η οποία είχε τα δικαιώματά του.
Ο 25χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

«Ανυπομονώ να παίξω όχι μόνο για τους οπαδούς μας, αλλά και για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τζόρτζεβιτς: «Παίζω μόνο για να κερδίζω!»

Το στίγμα και τη φιλοσοφία του έδειξε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού. «Στόχος να φτάσουμε ψηλά» είπε και πρόσθεσε: «Το ρόστερ ολοκληρώθηκε»!

Τζόρτζεβιτς: «Παίζω μόνο για να κερδίζω!»
Παναθηναϊκός είσαι, στοχεύεις πάντα στην κορυφή... Αυτό είναι το «ζουμί» των όσων είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (κι ενώ θα αναχωρήσει άμεσα λόγω εθνικής Σερβίας).

Ο νέος κόουτς του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως με την απόκτηση του Φελντέιν ολοκληρώθηκαν οι φετινές μεταγραφές της ομάδας και υπογράμμισε πως θέλε μόνο να νικά και να κατακτά τίτλους. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα «χτίσει» τους πράσινους!

Αναλυτικά:

«Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστια ιστορία σαν κλαμπ αυτός ο σύλλογος. Ξέρω που ήρθα, έχω αποδεχτεί την πρόκληση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, σημασία έχει η ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος πως η δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Θέλουμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, ο Μάνος και εγώ, αποφασίσαμε το ρόστερ. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε. Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη. Δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Έχουμε και καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, και θέλουμε να τους βελτιώσουμε, να τους εξελίξουμε και να τους κάνουμε καλύτερους, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

Για τον Παναθηναϊκό οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη. Για εμένα το παρκέ είναι ο απόλυτος καθρέφτης και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Παίζω για να κερδίσω. Θέλω να κερδίζω όλους τους τίτλους. Έχουμε δυναμική και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ζήτησε να φύγει ο Μπεραχίνο!!

Σαν κρατούμενος είναι πλέον στη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον ο Σάιντο Μπεραχίνο, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά η διοίκηση απέρριψε το αίτημά του.

Ζήτησε να φύγει  ο Μπεραχίνο!
Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σάιντο Μπεραχίνο στη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, αφού για πρώτη φορά ο παίκτης γνωστοποίησε τις προθέσεις του, ζητώντας από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο σύλλογος το αίτημά του απορρίφθηκε και αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα.

«Η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον έλαβε ένα γραπτό αίτημα μεταγραφής από τον Σάιντο Μπεραχίνο. Το αίτημα έχει ήδη απορριφθεί και η θέση της ομάδας δεν διαφοροποιείται από την ανακοίνωση του προέδρου, Τζέρεμι Πις από τις 18 Αυγούστου», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη εξέλιξη στην υπόθεση ευνοεί τα πλάνα της Τότεναμ, η οποία ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του παίκτη 29 εκατ. ευρώ και είναι αμφίβολο κατά πόσο η Γουέστ Μπρομ θα μπορέσει να διατηρήσεις στις τάξεις της έναν παίκτη που δεν θέλει να παραμείνει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν… κρατιέται ο Αγραβάνης!!

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί την Τρίτη (25/8) ο Δημήτρης Αγραβάνης, μετά το «κόψιμο» από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας! Έρχεται και ο Πάτρικ Γιανγκ.

Δεν… κρατιέται ο Αγραβάνης!
Ημέρα δεν θέλει να χάσει ο Δημήτρης Αγραβάνης! Ο νεαρός φόργουορντ «κόπηκε» την Κυριακή (23/8) από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας και αντί να ζητήσει μερικές μέρες ξεκούραση, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού την Τρίτη (25/8)!

Όπως είναι φυσικό, η είδηση αυτή χαροποιεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, καθώς λόγω του Ευρωμπάσκετ δεν μπορούν να υπολογίζουν ακόμη στους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ματ Λοτζέσκι, αλλά και στους Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Επίσης, το πρωί της Τετάρτης (26/8) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας, Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος είχε ζητήσει λίγες μέρες παραπάνω άδεια λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελειώνει του Μπαλοτέλι στη Μίλαν!!

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι ήρθε η Μίλαν!

Τελειώνει του Μπαλοτέλι στη Μίλαν!
Γίνεται ξανά ροσονέρο ο Μάριο Μπαλοτέλι! Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο SkySports, η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με την Μίλαν για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Εδώ και μέρες είχαν ξεκινήσει οι επαφές καθώς ο Super Mario δεν υπολογίζεται στον αγγλικό σύλλογο και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τον πιστεύει πολύ κι άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον παίκτη να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Μίλαν.

Όπως όλα δείχνουν, απομένουν τα διαδικαστικά προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός. Την Τρίτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Μπαλοτέλι και στη συνέχεια να υπογράψει.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Κωνσταντινέας: «Σφυρίζουν διαιτητές που είναι αρεστοί στην ΕΠΟ»

Για ύπαρξη φατριών στο χώρο της διαιτησίας και για επιλογή ρέφερι ανάλογα με τις συμπάθειες της ΕΠΟ έκανε λόγο ο Πέτρος Κωνσταντινέας μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κωνσταντινέας: «Σφυρίζουν διαιτητές που είναι αρεστοί στην ΕΠΟ»
Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο χώρο της διαιτησίας εν όψει της νέας σεζόν μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο πρώην ρέφερι έκανε λόγο για «καλές» και «κακές» αλλαγές στο πίνακα διαιτησίας στην ΚΕΔ ενώ στάθηκε στο ρόλο που πρέπει να επιτελούν οι αρχιδιαιτητές που πρέπει πρώτα απ’ όλα να προστατεύουν τους διαιτητές και «όχι να τους κατσαδιάζουν πριν από την έναρξη της σεζόν».

Παράλληλα, ιδιαίτερα αιχμηρός παρουσιάστηκε κατά της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι σφυρίζουν διαιτητές που της είναι αρεστοί χαρακτηρίζοντας την Ομοσπονδία ως «μια παρέα που ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά της Ευελπίδων».

Τέλος, έκανε λόγο για ανακριβή τεστ για την επιλογή των διαιτητών ενώ εξέφρασε την απορία για το πώς είναι δυνατόν το ίδιο ΔΣ της ΕΠΟ να είχε «κόψει» τους Τσαχειλίδη και Βασσάρα και πλέον να είναι πάλι στο χώρο της διαιτησίας υπό την ίδια διοίκηση.

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά ο Πέτρος Κωνσταντινέας:

Αφού ο Πέτρος Κωνσταντινέας αποκάλυψε ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπήρξαν στους πίνακες διαιτησίας:

«Στους πίνακες υπάρχουν καλές και κακές αλλαγές. Υπάρχουν κάποιοι που αισθάνονται αδικημένοι. Πρέπει, όμως, να σχολιάσουμε εκτός από τους διαιτητές και τους παρατηρητές. Σύμφωνα με το προσωπικό μου κριτήριο, ανέβηκαν και καλοί διαιτητές και παρατηρητές, αλλά έμειναν και κάποιοι που δεν άξιζαν.

Τα κριτήρια διά στόματος Τσαχειλίδη για τα Facebook, ήταν κάτι που είχε γίνει πριν από τρία χρόνια. Θα ήταν καλύτερο να πολεμήσουν οι Τσαχειλίδης και Βασσάρας να κάνουν επαγγελματίες τους διαιτητές. Φυσικά, δεν πρέπει να δίνουν δικαιώματα οι ρέφερι, αλλά αυτά με τις απαγορεύσεις γίνονται μόνο σε καθεστωτικές χώρες. Οι αρχιδιαιτητές πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και να αφήσουν τους διαιτητές ήσυχους»
.

Για τις εκθέσεις των παρατηρητών και τα τεστ επιλογής ανέφερε:

«Ποιο είναι το κριτήριο για να γυρίσει μια έκθεση πίσω. Αν είναι να πηγαίνει κατευθείαν ο αρχιδιαιτητής στο βίντεο και να βαθμολογεί. Ας πληρώσουν πρώτα τα χρωστούμενα στους διαιτητές και να οργανώσουν ακαδημίες διαιτητών. Στα τεστ επικρατεί το παλιό φαινόμενο. Τα τεστ δεν είναι ακριβή. Σε όσους θέλουν βγάζουν κόκκινη κάρτα, όσους θέλουν τους κρατούν. Ο αρχιδιαιτητής πρέπει να βγαίνει μπροστά και να προστατεύει τους διαιτητές

Υπάρχουν φατρίες στη διαιτησία και την πληρώνουν οι διαιτητές και σφυρίζουν άνθρωποι ανάλογα με τις συμπάθειες της ΕΠΟ. Δεν μπορεί να είναι Τσαχειλίδης και Βασσάρας στη διαιτησία ενώ υπάρχουν τα ίδια πρόσωπα στην ΕΠΟ. Η ίδια διοίκηση έχει μείνει. Εγώ βλέπω διαιτητές και παρατηρητές αξιόλογοι που δεν ανέβηκαν, άλλοι που δεν άξιζαν και ανέβηκαν».


Παράλληλα, ο Πέτρος Κωνσταντινέας αναφέρθηκε στον Χιου Ντάλας:

«Ο Χιου Ντάλας πληρώνεται χωρίς να έχει αρμοδιότητες. Τον εξαφάνισαν με μύρια όσα. Ποια είναι αρμοδιότητά του; Να κρίνει τους διαιτητές μέσω βίντεο από τη Σκωτία; Αυτή τη διαιτησία θέλουμε; Να είναι η διαιτησία υπό την ΕΠΟ; Χρέος των αρχιδιαιτητών είναι να προστατεύουν τους διαιτητές, και όχι να τους κατσαδιάσουν πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Να αφήσουν τις δημόσιες σχέσεις. Το πρωτάθλημα θα είναι φέτος πολύ δύσκολο και θα υπάρχουν μεγάλες εντάσεις».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έριξε τα «βέλη» του προς την ΕΠΟ:

«Τι είναι η ΕΠΟ; Μια παρέα που οι μισοί ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά της Ευελπίδων. Οι ίδιοι οι διαιτητές δεν θα πρέπει να τους απευθύνουν καν τον λόγο. Ξέρουμε ποιοι δουλεύουν στην ΕΠΟ, ποιων οι γυναίκες δουλεύουν στην ΕΠΟ… Ας κοιτάξουν στην ΕΠΟ να εναρμονιστούν με τον κώδικα ηθικής της UEFA. Να είστε σίγουροι ότι αν μετά τις εκλογές είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αυτοί θα τελειώσουν».

Τα στοιχεία που έλειπαν από τον Ολυμπιακό!!

Ο Ντα Κόστα έχει όλο το «πακέτο», που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνας. Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας.

Τα στοιχεία που έλειπαν από τον Ολυμπιακό
Είθισται να λέμε για παίκτες που βρίσκονται λίγο καιρό σε μια ομάδα, ότι δεν ξέρουν καλά καλά ούτε τα μικρά ονόματα των συμπαικτών τους. Ο Ντα Κόστα αποτέλεσε μαζί με τον Σεμπά, τις τελευταίες προσθήκες του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο. Θα αναφερθούμε περισσότερο στον πρώτο, γιατί πολύ απλά αυτός αγωνίστηκε βασικός και συν τοις άλλοις δεν είχε πάρει μέρος σε κάποιο φιλικό παιχνίδι, ώστε να έχουμε μια εικόνα…

Ο 29χρονος αμυντικός βρίσκεται στην ομάδα περίπου μία εβδομάδα και ο Μάρκο Σίλβα δεν δίστασε να τον βάλει στη βασική ενδεκάδα, χωρίς καν να ξέρει όλα τα ονόματα των συμπαικτών του…

Πίεση ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Πανιώνιο δεν δέχθηκε για να έχει αρκετή δουλειά ο Πορτογάλος αμυντικός. Ωστόσο, στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και πάντα έπαιρνε την σωστή επιλογή. Γιατί και να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα, κάποιες φορές είναι το σωστό…

Τι είδαμε από τον Ντα Κόστα; Πρώτα απ’ όλα έναν αμυντικό που διαθέτει ταχύτητα, που είναι δυνατός και αλτικός. Στοιχεία που έλειπαν από το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και προφανώς αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε από τον Σίλβα και τους διοικούντες. Νομίζουμε, ότι ο Ντα Κόστα δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα του Θρύλου.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον Κώστα Φορτούνη, για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε (το οποίο άλλοι παίκτες αν προσπαθήσουν να το κάνουν, μπορεί και να πάθουν διάστρεμμα…), αλλά φυσικά και για εξαιρετική περιουσία που είχε στο ματς, αλλά και στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι παίκτης από τον οποίο ο κόσμος της ομάδας περιμένει πολλά, γιατί ο Φορτούνης με αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο τον έχει γεμίσει με προσδοκίες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ζλάταν διαβάζει μεγάλες αλήθειες για τον εαυτό του!

Ο Σουηδός στέκεται μπροστά στην κάμερα και διαβάζει τα Zlatan Facts που κυκλοφορούν στο twitter.

Ο Ζλάταν διαβάζει μεγάλες αλήθειες για τον εαυτό του

Αντί για ποντίκι στον υπολογιστή χρησιμοποιεί λιοντάρι, κάποτε χτύπησε δύο σμπάρους με ένα τρυγόνι και άλλα τέτοια ωραία.

Το Bleacher Report ζήτησε από τον ίδιο τον Ζλάταν να διαβάσει μπροστά από την κάμερα μερικά από αυτά και ο Σουηδός που είναι μεγάλος χαβαλές το έκανε.







 



*Πηγή: sport-fm.gr*

Βοηθό από το NBA έφερε η ΑΕΚ!

Την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Μάτοβιτς στο προπονητικό επιτελείο και στο πλάι του Ντράγκαν Σάκοτα, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Βοηθό από το NBA έφερε η ΑΕΚ
Ένα νέο μέλος θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Όπως ανακοίνωσε η «Ένωση», ο Αλεξάνταρ Μάτοβιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προπονούσε διάφορους αστέρες του NBA όπως Κλέι Τόμπσον, Ζόραν και Γκόραν Ντράγκιτς κ.α., από εδώ και στο εξής θα εργάζεται στο πλευρό του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Σέρβος κόουτς, λοιπόν, θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, στο οποίο συνεχίζουν κανονικά οι Άγγελος Κορωνιός, Νίκος Δημητρίου και Αλέξης Φαλέκας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συμφωνία μου με την ΑΕΚ. Ξέρω ότι ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Θεωρώ ότι έκανα μία πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ ώστε η ΑΕΚ να πετύχει τους μεγάλους της στόχους», ήταν τα λόγια του Μάτοβιτς στο aekbc.gr.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Βήμα μπροστά, αλλά (ακόμα) όχι ομάδα μεταλλίου!!

Γι’ αυτή την Εθνική μπάσκετ, ο πήχης έχει μπει ψηλά εξ αρχής. Ναι μεν ένας εκ των στόχων είναι η πρόκριση στο προολυμπιακό, αλλά στην πραγματικότητα οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι πολύ μεγαλύτερες. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Βήμα μπροστά, αλλά (ακόμα) όχι ομάδα μεταλλίου
Μόνο που μέχρι στιγμής, η ελληνική ομάδα δεν πείθει ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, πολύ δε περισσότερο να πάρει και το χρυσό, όπως θέλουν και οι υπεραισιόδοξοι.
Το συμπέρασμα από το τουρνουά στην Ξάνθη είναι ότι η Εθνική έκανε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την εικόνα στην Πόλη, κάτι λογικό, αφού πέρασε μία εβδομάδα. Δεν υπήρξε θεαματική βελτίωση, αλλά κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα. Η άμυνα βελτιώθηκε, έγινε πιο σκληρή, σε ορισμένες περιπτώσεις και στο όριο του φάουλ. Κάτι που είναι μονόδρομος για να έρθει οποιουδήποτε είδους επιτυχία για την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ. Μέσω της άμυνας θα έρθουν τα κλεψίματα και τα ριμπάουντ, που θα δώσουν και την ταχύτητα που χρειάζεται αυτή η ομάδα για να αναδείξει το ταλέντο της.  Γιατί ταλέντο υπάρχει στην Εθνική, γι αυτό και έχει μπει ψηλά ο πήχης.
Το πιο σημαντικό σε σχέση με το αμυντικό κομμάτι είναι και το γεγονός ότι από πλευράς τακτικής ο Φώτης Κατσικάρης δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με πέρυσι και σε πολλές περιπτώσεις εγκαταλείπεται ο περυσινός παθητικός τρόπος αντιμετώπισης των αντιπάλων… Η άμυνα γίνεται πιο επιθετική και αν τελικά βγει αυτό στο προπονητικό τιμ, τα καλύτερα θα έρθουν σίγουρα.
Στην επίθεση υπάρχει διάθεση για συνεργασία, για έξτρα πάσα (σε βαθμό υπερβολής), δεν προκύπτουν εγωισμοί. Κάτι που είναι σημαντικό και ενθαρρυντικό, διότι δείχνει τη διάθεση. Από την άλλη υπάρχουν πολλά κενά διαστήματα, που ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με τις συνεχείς αλλαγές και το ότι οι πιο πολλοί παίκτες είναι ακόμα ανέτοιμοι. Δεν έχουν φορτσάρει και δεν πρόκειται να το κάνουν πριν τις 5 Σεπτέμβρη. Ενδεχομένως και πριν από το ταξίδι στη Γαλλία.
Τι θα γίνει μέχρι τότε δεν μπορεί κανείς να το ξέρει, αυτό που βλέπουμε προς το παρόν είναι μια ομάδα που ψάχνει την ταυτότητάς και στις δύο πλευρές του γηπέδου και θα κριθεί καλύτερα στο “Ακρόπολις”, στα δυνατά ματς με Τουρκία και Λιθουανία. Φυσικά ένα φιλικό με αντιπάλους σαν την Σερβία, τη Γαλλία, την Ισπανία ή την Κροατία θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο, αλλά θα αρκεστούμε με ό,τι έχουμε… Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει η Εθνική εκεί που πραγματικά μπορεί και να δικαιώσουν όσους πιστεύουν πως ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης. Προς το παρόν μας δείχνει ότι είναι καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα κληθεί να μας τα δείξει στη συνέχεια.

Πηγή:www.superbasket.gr

Η θέση του Παναθηναϊκού για την απόφαση του CAS!!

Το CAS απέρριψε την έφερε του Παναθηναϊκού, ο οποίος σχολίασε την απόφαση αυτή, επισημαίνοντας δύο λεπτομέρειες.

Η θέση του Παναθηναϊκού για την απόφαση του CAS

Οι πράσινοι –μάλιστα- αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στην διαδικασία τόνισε πως «το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Μαρινάκη και εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον δεν θα διστάσει να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τον Ολυμπιακό, ακόμη και κατά τη διάρκειά τους» και υπενθυμίζουν τη δήλωση του Ινφαντίνο:
«Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς».
Τέλος οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού επισημαίνουν ότι παρά την απόρριψη της έφεση από το CAS η «μάχη» θα συνεχιστεί.
«Η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται. Και θα παραμείνει αταλάντευτη αυτή η θέση μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Για Καβενάγκι και Ολυμπιακό γράφουν στην Αργεντινή!!

Στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Φερνάντο Καβενάγκι, μετά τον ΑΠΟΕΛ, φέρεται να μπήκε και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Αργεντινούς!

Για Καβενάγκι και Ολυμπιακό γράφουν στην Αργεντινή!

Ωστόσο, η ιστοσελίδα της Αργεντινής «infobae.com» κάνει ακόμη πιο… περίπλοκη την περίπτωση του πρώην επιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ, καθώς μπλέκει και τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει ίδια πρόταση με τους Κύπριους και μάλιστα ο 32χρονος επιθετικός φέρεται να την κοιτά πιο «ζεστά», αφού στην ομάδα του Πειραιά αγωνίζονται οι φίλοι του, Τσόρι και Εστέμπαν Καμπιάσο!

«Μετά την αποχώρησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ, ο Καβενάγκι ταξιδεύει για την Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ο προορισμός του… Κύπρος ή Ελλάδα;», ήταν ο τίτλος της ιστοσελίδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο «σκαμνί» η ΑΕΚ για δυσφήμιση του Δ.Σ της ΕΠΟ!!

Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ για δυσφήμιση του Δ.Σ της ΕΠΟ με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Στο «σκαμνί» η ΑΕΚ για δυσφήμιση του Δ.Σ της ΕΠΟ
Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια με αφορμή την ανακοίνωση της «Ένωσης» πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, o οποίος αφήνει την θέση του σε μερικές μέρες καθώς η θητεία του έφτασε στο τέλος της, έκρινε πως στην συγκεκριμένη ανακοίνωση η ΠΑΕ δυσφήμισε το Δ.Σ της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ στις 21/08:

«Mετά από δύο χρόνια εξορίας, αλλά και αυτοκάθαρσης η ΑΕΚ είναι πλέον έτοιμη για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι που φυσικά δεν αντιμετωπίζει ως υπέρβαση ή ως γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, αυτοκριτικής και φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της που όχι μόνο στήριξε την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια αλλά συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η δυναμική ενός συλλόγου, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κινδυνεύσει ακόμα και με αφανισμό.

Αυτόν τον κόσμο καλούμε αύριο στο γήπεδο και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε βήμα της δύσκολης πορείας που ξεκινά με προοπτική να απολαύσουμε σύντομα την ΑΕΚ στο πραγματικό της μεγαλείο και στην πλήρη διάσταση της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play. H AEK θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες.

Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του.
Η ΑΕΚ επιστρέφει με μοναδικό γνώμονα τον παραδοσιακό σεβασμό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και χωρίς την παραμικρή διάθεση ανοχής απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να την βλάψει ή να απειλήσει τα αγωνιστικά της δικαιώματα.
Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ χωρίς την παραμικρή διάθεση ρεβανσισμού, αλλά για να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που θα αποτελεί γιορτή για τον πραγματικό φίλαθλο ασχέτως συλλογικών προτιμήσεων. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει».

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Με (σχεδόν)… φουλ βασικούς κατεβαίνει στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Μπεργκ και Νίνης επανέρχονται στην αρχική σύνθεση ενόψει πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Σάντσεθ μένει εκτός.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Έτοιμος για την πρεμιέρα του με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός (21:30).

Ο Γιάννης Αναστασίου επαναφέρει στην αρχική σύνθεση –εν αντιθέσει με το ματς με την Καμπάλα- τους Μπεργκ και Νίνη, ενώ ο Σάντσεθ μένει εκτός ενδεκάδας.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Στιλ, δεξί μπακ ο Μπούρμπος (αντί του τραυματία Βέμερ), αριστερό ο Νάνο και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα ‘ναι οι Κουτρουμπής-Ταυλαρίδης.

Τριάδα στον άξονα (λογικά επανέρχεται το 4-3-3) θα αποτελείται από τους Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, οι Νίνης Καρέλης θα βρίσκονται στην επίθεση, βοηθώντας ουσιαστικά τον μοναδικό προωθημένο, Μπεργκ.

Η αρχική ενδεκάδα: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης, Καρέλης, Μπεργκ *Πηγή: sport-fm.gr*

Ντρέιπερ: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με την Κροατία»


Χαρούμενος που επέστρεψε στην εθνική Κροατία, έστω και λόγω του τραυματισμού του Όλιβερ Λαφαγέτ, δήλωσε ο Ντοντέι Ντρέιπερ.

Ντρέιπερ: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με την Κροατία»

«Συμφώνησα χωρίς πρόβλημα. Αυτοί είναι οι φίλοι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Ζάγκρεμπ», δήλωσε αρχικά ο Ντοντέι Ντρέιπερ κατά την άφιξή του στην Κροατία και πρόσθεσε:

«Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω σε μία εβδομάδα θα έχω βρει το ρυθμό μου. Επίσης, πιστεύω πως φέτος μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, απ’ ό,τι είχαμε παίξει στη Σλοβενία πριν από δύο χρόνια. Τότε, ο καθένας ήξερε το ρόλο του και ελπίζω πως αυτό θα βοηθήσει και τώρα. Μου αρέσει πολύ να παίζω με αυτά τα παιδιά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού!!


Όπως μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντώνης Καρπετόπουλος η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο CAS κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ απορρίφθηκε.

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αντώνης Καρπετόπουλος το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμη την «κίνηση» που έκαναν οι πράσινοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι το τριφύλλι δεν είχε να κερδίσει τίποτα ακόμη και αν γινόταν αποδεκτή η προσφυγή καθώς τη θέση του Ολυμπιακού δεν θα την έπαιρνε καμία ελληνική ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με… στιλ κορυφαία η Φρέιζερ!

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της η Σέλι Αν Φρέιζερ, που με χαρακτηριστική άνεση κατέκτησε το χρυσό στα 100μ. με χρόνο 10:76. Δεύτερη η Σκίπερς με εθνικό ρεκόρ.

Με… στιλ κορυφαία η Φρέιζερ
Οι κορυφαίοι του κόσμου στα 100μ. είναι απ’ την Τζαμάικα! Μετά τον Γιουσέιν Μπολτ ήρθε και η σειρά της Σέλι Αν Φρέιζερ να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της και κατέκτησε το τρίτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με χρόνο 10.76 η Τζαμαϊκανή τερμάτισε με χαρακτηριστική άνεση, αφήνοντας πίσω της την φοβερή Ντάφνι Σκίπερς, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση με ρεκόρ Ολλανδίας (10.76). Τρίτη τερμάτισε η Τόρι Μπάουι απ’ τις ΗΠΑ με 10.86.

Στο τριπλούν γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησε η Κατερίν Ιμπαργκουέν με άλμα στα 14.90μ. που είναι και η κορυφαία προσωπική της επίδοση για φέτος. Η Κολομβιανή άλτρια διατήρησε τα σκήπτρα στο αγώνισμά της, έχοντας μάλιστα ένα ακόμα φοβερό άλμα πέρα απ’ αυτό που της χάρισε τη νίκη.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κνιάζεβα Μινένκο με 14.78 (ρεκόρ Ισραήλ) και τρίτη η Όλα Ριπάκοβα με 14.77μ.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στα 10.000μ. η Τσέριγιοτ κατέκτησε την πρώτη θέση με 31:41:31, αφήνοντας πίσω την Μπούρκα απ’ την Αιθιοπία με 31:41:77. Η έκπληξη όμως έγινε στην τρίτη θέση και αυτό γιατί στα τελευταία μέτρα η Αμερικάνα Χαντλ άρχισε να πανηγυρίζει, με αποτέλεσμα να χάσει το χάλκινο μετάλλιο στο νήμα απ’ την συμπατριώτισσα της, Ίνφελντ (31:43:49 έναντι 31:43:58).

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 3000μ. στιπλ αναδείχτηκε ο Κενυάτης Εζεκιέλ Κεμπόι, κατακτώντας τον τέταρτό του τίτλο στη σειρά με χρόνο 8:11:28. Την τριάδα συμπλήρωσαν οι συμπατριώτες του Κόνσεσλους Κιπρούτο και Μπρίμιν Κίπροπ Κιπρούτο με 8:12.38 και 8:12.54 αντίστοιχα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ!!

Πρόκειται για την αποκάλυψη του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του να μην περάσουν απαρατήρητες.

Στην εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ
Ο λόγος για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ που μέσω της παρουσίας του κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μία φορά θέση στην εθνική Λευκορωσίας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκορμπούνοφ κατάφερε να χριστεί για πρώτη φορά διεθνής από το προηγούμενο προσκλητήριο της εθνικής ομάδας της χώρας του λόγω της αγωνιστικής του απόδοσης με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντρέι Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση στον Γκορμπούνοφ από την Π.Ο. Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων της Εθνικής της Ομάδας με Ουκρανία (5 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (8 Σεπτεμβρίου).

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα αναχωρήσει για το Μινσκ την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πλατανιά στα Χανιά».

Πήρε Τσετίν η Νταρουσάφακα!!

Με τη φανέλα της Νταρουσάφακα θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Σερχάτ Τσετίν, ο οποίος τη σεζόν 2014/15 ήταν στη Φενερμπαχτσέ.

Πήρε Τσετίν η Νταρουσάφακα
Άλλαξε… στρατόπεδο ο Σερχάτ Τσετίν. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε, ύστερα από ένα χρόνο, από τη Φενερμπαχτσέ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νταρουσάφακα. Τη σεζόν που πέρασε, σε 22 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 3,1 πόντους, 1 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ.

«Ο Σερχάτ Τσετίν υπέγραψε με τη νέα ομάδα της Ευρωλίγκας, Νταρουσάφακα», έγραψε στο Twitter ο μάνατζερ του Τσετίν, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ξέκοψαν» για Μχιταριάν!!

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ντόρτμουντ διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν δώσει τα χέρια για την μετακόμιση του Χένρικ Μχιταριάν στον «Άνφιλντ».

Το «ξέκοψαν» για Μχιταριάν

Αμφότερες διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες, που αναπτύχθηκαν το τελευταίο διάστημα, και τις ήθελαν να έχουν δώσει τα χέρια για τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό.

Έτσι, ο 26χρονος θα παραμείνει κάτοικος Βεστφαλίας, εκτός απροόπτου και τη φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραιτήθηκε από την Παρτίζαν ο Ντανίλοβιτς!!

Την παραίτησή του από την προεδρία της Παρτίζαν υπέβαλε τη Δευτέρα (24/8) ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, με το σύλλογο από τη Σερβία να διανύει τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του!

Παραιτήθηκε από την Παρτίζαν ο Ντανίλοβιτς!
Η κρίση στην Παρτίζαν συνεχίζεται και το μέλλον της είναι πιο αβέβαιο από ποτέ! Μετά τη φημολογούμενη απομάκρυνση του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, τη Δευτέρα (24/8) ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου!

«Δεν μπορώ να το κάνω πια. Δεν μπορώ να μείνω, κατέχοντας απλά έναν τίτλο. Δεν μπορώ να βοηθήσω τη ζωή μου πια και η ζωή μου είναι η Παρτίζαν», είπε αρχικά ο Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως η σερβική ομάδα έχει 5 εκατ. ευρώ χρέη.

Όπως είναι φυσικό, ο απερχόμενος πρόεδρος της Παρτίζαν, αναφέρθηκε και στον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: «Σέβομαι απόλυτα τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, με τον οποίο έχουμε μία σχέση που κρατάει εδώ και 29 χρόνια. Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου και για εκείνον ήρθα στην Παρτίζαν. Είναι ειδικός σε αυτό που κάνει, αλλά ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν συμφωνώ με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και πιστεύω πως ο σύλλογος δεν πρέπει να γίνει πολιτικό κόμμα». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Επίθεση» της ΕΠΟ στον Κοντονή!!

Με επιστολή της η ΕΠΟ επιτίθεται κατά του Σταύρου Κοντονή διότι -όπως αναφέρει- επιδιώκει να μιλά απευθείας με την UEFA στην προσπάθειά του να επιβάλει τις απόψεις του.

«Επίθεση» της ΕΠΟ στον Κοντονή
Η κόντρα της ΕΠΟ με τον Σταύρο Κοντονή δεν έχει τελειώσει. Και μάλιστα συνεχίζεται…

Σήμερα η ΕΠΟ με επιστολή της, την οποία κοινοποίησε σε όλα τα μέλη της, επιτίθεται κατά του Σταύρου Κοντονή.

«Επιχειρεί να συνομιλεί απευθείας με την UEFA, στην προσπάθειά του να επιβάλει τις απόψεις του», αναφέρει η σχετική επιστολή στην οποία η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υπογραμμίζει την ξεκάθαρη θέση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την «ανεξαρτησία» των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών που είναι μέλη της.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*