Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Το περίεργο με Φορτούνη στα πρωτοσέλιδα!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας διαβάζει τον σημερινό αθλητικό Τύπο και κάνει μια σημαντική διαπίστωση γι΄ αυτά που γράφουν για χάρη του "νέου ηγέτη" του Ολυμπιακού. Ο Φουρτούνης άνοιξε το σκορ στο ματσάκι με τον Πανιώνιο κι όχι μόνον γι΄ αυτό χρίστηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Περίεργο!
Τελικά, οι εφημερίδες του Ολυμπιακού τον έχουν στην πλάκα τον ηγέτη τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Ολόκληρο καλοκαίρι και δεν αφιέρωσαν ούτε ένα πρωτοσέλιδο στον Κώστα Φορτούνη.
Έτσι είναι. Τα πρωτοσέλιδα κάθε μέρα "υπέφεραν" από τις φωτογραφίες και τα ονόματα των νεομεταγραφέντων. Τεράστια προβολή στους... συνεργάτες του ηγέτη. Στους οπαδούς του. Στους υπηρέτες του. Στους παραστάτες του.
Μια στιγμή. Άλλες εφημερίδες λένε ότι ο Φορτούνης θα είναι ΞΑΝΑ ηγέτης. Άλλες ότι είναι ο ΝΕΟΣ ηγέτης. Μια άλλη διαφωνεί, ότι ηγέτης είναι ο Ντα Κόστα.
Μπέρδεμα. Αυτά δεν είναι δημοκρατικά πράγματα! Να αποφασίσουν. Να ψηφίσουν. Να βγάλουν αποτέλεσμα. Ποιος ήταν, ποιος είναι, ποιος θα είναι ηγέτης στον πρωταθλητή. Καθαρά πράγματα, όχι παιχνίδια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό δεν γίνεται, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Μπήκε στο νόημα γρήγορα αυτός ο Μάρκος ο Σύλβας του Ολυμπιακού. Ξύπνιο παλληκάρι φαίνεται, του είπε δυο κουβέντες και ο Βίτορ Περέιρα. Για το λόγο αυτό έκανε αυτό που έκανε πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Τι έκανε; Αυτό που υπό κανονικές συνθήκες δεν γίνεται. Εχεις μπροστά σου πρεμιέρα πρωταθλήματος, στην έδρα σου, και προλαβαίνεις να στηθείς στην τηλεόραση για να δεις τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι του οποίου ξεκινά δυο ώρες πριν από το δικό σου και τελειώνει λίγα λεπτά πριν τη σέντρα σου.
Κι όχι μόνο παρακολουθούσε ο Σύλβα, αλλά κατέγραφε κιόλας αυτά που έβλεπε. Δηλαδή; Ηταν προσηλωμένος σε αυτό που έβλεπε. Δεν είχε το μυαλό του αλλού, ούτε έκανε ξεπέτα. Ετσι καταγράφει το ρεπορτάζ, όχι εγώ. Ο άνθρωπος έχει συνειδητοποιήσει πόσο της πλάκας είναι το πρωτάθλημα κι ότι το έχει στο τσεπάκι. Εκτός κι αν το ρεπορτάζ λέει πίπες. Χαίρετε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: