Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Διαμαντίδης: «Θα πάμε καλύτερα»!

Όταν το λέει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, κάτι παραπάνω ξέρει… Ο μεγάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης κι έδωσε το σύνθημα για τη νέα προσπάθεια που θα ‘ναι καλύτερη.

Διαμαντίδης: «Θα πάμε καλύτερα»!
Νέα προσπάθεια, νέα αρχή για τον Παναθηναϊκό... Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ζήτησε τη στήριξη όλων στα νέα παιδιά του τριφυλλιού, προκειμένου να αναδειχθούν και να αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου και εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως φέτος η χρονιά θα 'ναι πολύ καλύτερη (χωρίς να οριοθετήσει συγκεκριμένους στόχους) υπό τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τις μεταγραφές που έγιναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 3D:

«Είναι μία καινούρια χρονιά, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες, καινούριος προπονητής. Θα είναι δύσκολη η αρχή. Όταν αλλάζει η ομάδα και ο προπονητής προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο στυλ παιχνιδιού. Θα περιμένουμε τον προπονητή αλλά και τα παιδιά που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες να επιστρέψουμε για να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε και στους τρεις στόχους όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

Για τις απουσίες: «Θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστούμε, είναι λογικό. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση».

Για τα νέα παιδιά: «Περιμένουμε από τα παιδιά να παίξουν, να βοηθήσουν την ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Πρέπει, όμως, αυτά τα παιδιά να τα βοηθήσουμε και να τα προστατεύσουμε. Παίζετε κι εσείς πολύ μεγάλο ρόλο και εύχομαι αυτός ο ρόλος που έχετε να προστατεύσει αυτά τα παιδιά με προσοχή και σύνεση. Και εμείς και οι προπονητές και η ομάδα, αλλά και εσείς, πρέπει να τα βοηθήσουμε».

Για το στόχο της ομάδας: «Δε θέλω να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Βλέπω παίκτες που θα μας βοηθήσουν και έναν προπονητή ο οποίος έχει δείξει τη δουλειά του με την εθνική ομάδα. Για όλους θα είναι κάτι διαφορετικό αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: