Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Λάσκαρης: «Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις στον Άρη…»

Ευχές για μία επιτυχημένη σεζόν έδωσε -μέσω δήλωσής του- ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος έκανε λόγο για εκπλήξεις τον επόμενο μήνα!

Λάσκαρης: «Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις στον Άρη…»
Μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στον Άρη, ευχήθηκε με δήλωσή του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος μάλιστα έκανε λόγο και για άλλες εκπλήξεις τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Εμμανουήλ Λάσκαρη:

«Η σεζόν ξεκινά σήμερα για τον Άρη και εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα για τους αθλητές, τους προπονητές το προσωπικό γενικά της ομάδας μας και φυσικά τους φιλάθλους μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη που δούλεψαν αυτό το διάστημα μαζί μας ώστε, βήμα βήμα, να ολοκληρώσουμε την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της ομάδας μας και να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας. Τον επόμενο μήνα έρχονται κι άλλες εκπλήξεις…

Ως εκπρόσωπος και μέλος της οικογένειας Λάσκαρη, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν και αγκάλιασαν στον Άρη. Τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας και τους περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: