Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

«Έχουμε 2% πιθανότητες με ΠΑΟΚ»!


Απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες της Μπρόντμπι να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να περάσει εκείνη στους ομίλους του Europa League, όπως δήλωσε ο Τόμας Φρανκ μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας του.

«Έχουμε 2% πιθανότητες με ΠΑΟΚ»!
Στις νίκες επέστρεψε η Μπρόντμπι, καθώς μετά το βαρύ 5-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χθες το βράδυ επικράτησε με σκορ 1-0 της Σοντερίσκε για το πρωτάθλημα Δανίας.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Τόμας Φρανκ, προπονητής της ομάδας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον προσεχή επαναληπτικό με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τόνισε ότι η ομάδα του έχει μόνο 2% για να προκριθεί εκείνη στους ομίλους του Europa League.

Παρόλα αυτά, θα παλέψει για να πετύχει τη σπουδαία ανατροπή.

«Το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη μας πλήγωσε, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν περιμέναμε να χάσουμε με 5-0 και για αυτό είναι πολύ οδυνηρό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Οι πιθανότητες για να μπούμε στους ομίλους είναι 2%. Μοιάζει με απίθανη αποστολή, αλλά θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: