Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

"Γεια σας, είμαστε οι επενδυτές"!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κατέβηκε (μαζί με τον Ζήση Βρύζα) στα αποδυτήρια και γνώρισε στους ποδοσφαιριστές (γι΄ αυτό βγήκαν όλοι μαζί από τα αποδυτήρια) τον Βασίλη Φλωρίδη και τον Γιώργο Σαχπατζίδη.
"Γεια σας, είμαστε οι επενδυτές"!
Μετά από αυτήν την εξέλιξη σημαίνει ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φλωρίδης είπε στους παίκτες ότι όλα θα πάνε καλά στο μέλλον για την ομάδα του ΠΑΟΚ και να μη φοβούνται τίποτα...
Πηγή: paok24.gr

Η αρπαχτή του Κολίνα δεν λύνει το πρόβλημα

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει το ανέκδοτο με τον Κολίνα που θα έρθει Ελλάδα για ιδιαίτερα στους διαιτητές.
Η αρπαχτή του Κολίνα δεν λύνει το πρόβλημα
Ωραία, ήρθε ο Πλατινί, έβγαλε την αναμνηστική με τον ΓΑΠ, του χάρισε και ένα λάβαρο της ΟΥΕΦΑ.
Και μετά; Στη διάρκεια του τελευταίου 15θημέρου το ποδόσφαιρο ζει δίχως κανένα νέο σχετικά με το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα που έβαλε η ΕΠΟ, ύστερα από αυτή τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για να βάλει ευρωπαϊκές προδιαγραφές στο πρωτάθλημα, το οποίο, παρεμπιπτόντως, ετοιμάζεται να ξεκινήσει στην ώρα του, όπως πολύ καλά καταλαβαίνουμε μετά την απόφαση για την αυριανή κλήρωση, από την οποία θα προκύψει το πρόγραμμα της νέας σεζόν.
Ωραίο το εφέ με τον Πιερλουίτζι Κολίνα, που τάχα θα περάσει από εδώ για να κάνει ιδιαίτερα στους διαιτητές και να τους σουλουπώσει, μόνο που μέσα του δεν κρύβει αλήθεια. Διότι, ναι, ο Ιταλός την κάνει αυτή τη δουλειά, και την έκανε αποτελεσματικά στην Ουκρανία. Μόνο που εκεί, προκειμένου να κάνει τη δουλειά, οι Ουκρανοί τον πλήρωσαν πολύ ακριβά. Οχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την ομάδα που έχει οργανώσει για να αναλαμβάνει τέτοια εγχειρήματα. Οι Ουκρανοί, που έχουν βαλθεί να αξιοποιήσουν την ευκαιρία του Euro και να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημά τους, έβγαλαν λεφτά και τα έδωσαν στον εκλεκτό του Πλατινί για τη διαιτησία. Και είδαν αποτελέσματα, διότι ο Ιταλός ήταν συχνά-πυκνά παρών και οι συνεργάτες του έμειναν μόνιμα για μήνες. Το περσινό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μου διηγήθηκε ένας Ουκρανός συνάδελφός μου, ήταν το πιο ήσυχο διαιτητικά πρωτάθλημα που πέρασε η χώρα τα τελευταία χρόνια. Ναι, εδώ όμως τον Κολίνα ποιος ακριβώς θα τον πληρώσει; Η ΕΠΟ; Η Superleague; Κανένας από αυτούς; Θα μας τον κάνει δώρο ο Μισέλ επειδή μας αγάπησε;
Η ατζέντα του Ιταλού δεν είναι απλώς φορτωμένη. Είναι πλήρης. Δεν είναι μόνο τα εξτραδάκια που μαζεύει με περιοδείες ή με την παράδοση σεμιναρίων, όπως αυτό του ερχόμενου Οκτωβρίου στο Λονδίνο, στο «Leaders in Football conference». Είναι, κυρίως, η δουλειά που έχει να κάνει εν όψει του ερχόμενου Euro. Τον Δεκέμβριο πρέπει να ανακοινώσει τα ονόματα των 12 διαιτητών που θα σφυρίξουν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Και έχει ακόμη μπροστά του πολλά ζητήματα να λύσει πάνω σε αυτό το θέμα, διότι πρέπει να βρει λειτουργικούς κανόνες για την επιλογή των δύο έξτρα βοηθών, ώστε να είναι η ΟΥΕΦΑ, οι ομοσπονδίες και όλοι ευχαριστημένοι από αυτόν. Από πού και γιατί να προκύπτει ότι ο Ιταλός διαιτητοστάρ θα παρατήσει στην άκρη μια τόσο σοβαρή και μεγάλη δουλειά σαν το Euro για να ασχοληθεί με τον Τσινιάρη και τον Καλόπουλο;
Εγραψα Καλόπουλος και θυμήθηκα ότι είχε το θράσος να ψάξει τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Φάκο για να τον ρωτήσει αν πρόκειται ή όχι να τον βάλει κι αυτόν στο μάτι, διότι, είπε, θέλει να ξέρει αν θα σφυρίξει στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να μην το πιστέψω ότι συνέβη, αλλά το μετέφερε με μεγάλη σαστιμάρα ο συνταξιούχος δικαστικός και δεν μπορώ να βρω λόγο για να το αμφισβητήσω. Σε αυτή τη χώρα ζούμε, γι' αυτό το πρωτάθλημα μιλάμε. Για το πρωτάθλημα στο οποίο ένας διαιτητής Καλόπουλος δεν νιώθει ότι πρέπει να σταματήσει να τυραννάει το ποδόσφαιρο. Μόνο αν του το επιβάλουν, μέσα από τιμωρία, θα το πράξει.

Σε αυτό το πρωτάθλημα, αυτής της χώρας, της οποίας ο διοικητής ποδοσφαίρου κάνει πως δεν ακούει την ανάγκη να βάλει άμεσα τουλάχιστον τους 5 διαιτητές στα παιχνίδια από αυτή τη σεζόν, μήπως και προλάβουν να διορθώσουν κάποια από τα εξοργιστικά λάθη που κάνουν οι ρεφερίδες, θα αρκεί μια βόλτα για αρπαχτή που θα κάνει ο Κολίνα για να λυθεί το πρόβλημα;
Είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσει στην ώρα του το νέο πρωτάθλημα, αλλά και από αυτούς που φοβούνται ότι όποτε και αν αρχίσει, θα μας απογοητεύσει. Ολα αυτά που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν αλλάζουν την αντίληψη και τη συμπεριφορά αυτών που διοικούν το ποδόσφαιρο κι αυτών που επιχειρούν σε αυτό. Η συμπεριφορά τους θυμίζει αυτή των πολιτικών, που δεν είχαν αντιληφθεί, κλεισμένοι στη γυάλα του σαλονιού τους, την οργή του κόσμου και κυκλοφορούσαν στον δρόμο μέχρι τα πρώτα γιαούρτια.
Περιμένω από την πιο σιωπηλή ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ευρώπης να μας δείξει αν έχει καταλάβει το μέγεθος της αγανάκτησης του ποδοσφαιρόφιλου. Να μας δείξει με πράξεις ότι ετοιμάζεται για ένα πρωτάθλημα που θα φαίνεται, με την πρώτη ματιά, πιο καθαρό, πιο δίκαιο και πιο ασφαλές από τα προηγούμενα. Τα όσα (δεν) κάνει στην υπόθεση της διαιτησίας είναι ένας πολύ κακός οιωνός. Και μη χειρότερα…

Πολύ λάδι τον έβγαλες τον Ζεσουάλντο στο sportfm.gr. Θεωρείς ότι δεν έχει ευθύνη;
Εχει και μάλιστα σημαντική, ανέλυσα τη σκέψη μου στο ραδιόφωνο. Το πιο ανησυχητικό σχετικά με τον Φερέιρα όμως είναι ότι κλονίζει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών που έχουν υποστηρίξει με αφοσίωση το πλάνο του, διότι δεν έχει ικανοποιητικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Γιατί ο Τζόρβας και όχι τουλάχιστον ο Κοτσόλης; Γιατί ο Σαριέγκι και όχι ο Καντέ, που εκτός των άλλων έχει αριστερό και ικανότητα να υποστηρίξει τον Σπυρόπουλο; Γιατί πας να πάρεις την πρόκριση με δύο παρόμοια φορ, που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί, και δίχως τροφοδότη πίσω τους; Γιατί έξω ο Καραγκούνης σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια για να αφήσει χώρο στον Μαρίνο και τον Κλέιτον, που δεν έχουν πάρει βαρύ ματς στην ποδοσφαιρική ζωή τους; Γιατί στον άξονα ο Νίνης κι όχι δεξιά, εκεί που (προχθές) έκανε καλύτερο ματς από οποιοδήποτε άλλο;
Ο Φερέιρα θεωρεί ότι ζει σε μια χώρα και μια ομάδα που ο καθένας ψάχνει κάποιον δίπλα για να του ρίξει τις ευθύνες και να κρυφτεί πίσω του. Εχει δίκιο. Σε τέτοια χώρα και τέτοια ομάδα ζει. Μόνο που αυτό θα έπρεπε να έχει προσπαθήσει νωρίτερα να το αλλάξει. Για να το κάνει πρέπει να πάψει τις αόριστες τοποθετήσεις εντός αποδυτηρίων, εντός ομάδας, και να πει την αλήθεια. Να ζήσει με την αλήθεια και να πάρει αποφάσεις, να κάνει επιλογές με βάση την αλήθεια. Διαφορετικά, θα ανοίξει περισσότερο την τρύπα στο νερό. Δεν θα καταφέρει κάτι παραπάνω. Και είναι κρίμα, διότι είναι κανονικός προπονητής, του πανεπιστημίου και όχι του νταραβεριού.
ΠΗΓΗ: sday.gr

Χαλαρά... (video)

Αυτός ο ΠΑΟΚ βγάζει πολλά... γούστα! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 3-0 (σκόρερ οι Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης και Φωτάκης), απέναντι στην Βαλερένγκα και προκρίθηκε στα play-off του Europa League με δύο νίκες (5-0 συνολικό σκορ).

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως, κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλή μπάλα, ενθουσίασε τον κόσμο της, που είχε γεμίσει την Τούμπα και έδειξε ότι δεν έχει… ξεχάσει τις περσινές μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της.

Και όλα αυτά υπό το βλέμμα των υποψήφιων αγοραστών του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, Φλωρίδη-Σαχπατζίδη, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από τα επίσημα της Τούμπας, μαζί με τον  Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Τζάμπα» αποκλεισμός για την Ανόρθωση, πέρασε η Ομόνοια

Κρίμα για την Ανόρθωση! Μετά την ήττα της με 2-0 στην Κύπρο από την Ραμποτνίτσκι η ομάδα της Αμμοχώστου  στη ρεβάνς των Σκοπίων προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Ρέζεκ (50’) και Ράμος (64’) αποτέλεσμα που έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Ωστόσο ο Κούμπεφ μείωσε στο... 87 για τους γηπεδούχους, τέρμα που ήταν αρκετό για να αποκλειστούν οι «μπλε». 

Η άλλη κυπριακή ομάδα που έδινε την δική της «μάχη» η Ομόνοια ηττήθηκε, αλλά τουλάχιστον πήρε την πρόκριση. Η Ομόνοια που στο «ΓΣΠ» είχε επικρατήσει με 3-0  ηττήθηκε 1-0 από την Ντεν Χάαγκ αλλά προκρίθηκε χάρη στο σκορ του α αγώνα.The Player

Έκανε τον... Κινέζο ο Σνάιντερ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ σε δηλώσεις που έκανε από το Πεκίνο, όπου βρίσκεται η Ίντερ για το Σούπερ Καπ με τη Μίλαν, δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τον φέρνουν με το... ένα πόδι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Έκανε τον... Κινέζο ο Σνάιντερ
«Σαν ποδοσφαιριστής βάζω συνεχώς στόχους και ο πρώτος από όλους για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι το ιταλικό Super Cup του Σαββάτου. Είναι πολύ όμορφο που βρισκόμαστε στο Πεκίνο και σε συνδυασμό με τη σημασία της αναμέτρησης που είναι και το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πως υπάρχουν οπαδοί της ομάδας σου σε όλο τον κόσμο και το γεγονός πως μας στηρίζουν ακόμη και στο Πεκίνο, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για νίκη»
ήταν τα λόγια του Σνάιντερ.

Λάζλο Μπόλονι-«Ένα μικρό δώρο στον κόσμο μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βαλερένγκα με 3-0 έμεινε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα βήμα μπροστά...
«Ένα μικρό δώρο στον κόσμο μας»
«Το σημερινό αποτέλεσμα ίσως δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, διότι η ομάδα μας είχε άγχος μέχρι να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου. Αυτό έγινε με το πρώτο γκολ που πετύχαμε. Είναι θετικό ότι στους δύο πρώτους αγώνες μας δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ σημειώσαμε πέντε. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι σήμερα κάναμε ένα βήμα εμπρός στην εικόνα που παρουσιάσαμε σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Όσλο» δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τις εντυπώσεις του από την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τόνισε ότι
"είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε τόσος κόσμος για να μας δει και να μας υποστηρίξει. Νομίζω ότι αυτή η νίκη είναι ένα μικρό δώρο για τον κόσμο μας".

Αποθέωση για Γκαρσία, Κοντρέρας!

Αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ την στιγμή της αντικατάστασης του Πάμπλο Γκαρσία από τον Πάμπλο Κοντρέρας!
Αποθέωση για Γκαρσία, Κοντρέρας!
Χαμός έγινε στο γήπεδο της Τούμπας την ώρα της αλλαγής του Γκαρσία από τον Κοντρέρας. Τόσο ο Ουρουγουανός, όσο και ο Χιλιανός γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς του "Δικεφάλου"!

Κάτι παρόμοιο έγινε και στην αντικατάσταση του Βιερίνια, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας.

Στα επίσημα της Τούμπας Σαπχατίζης, Φλωρίδης!!

Δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους σχετικά με τις προθέσεις τους για τον ΠΑΟΚ οι Βασίλης Φλωρίδης, Γιώργος  Σαπχατζίδης  οι οποίοι βρίσκονται στα επίσημα της  Τούμπας και παρακολουθούν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα.

Νωρίτερα προηγήθηκε η συνάντηση των δύο επιχειρηματιών με τους Ζαγοράκη, Βρύζα, Κατσαρή από την οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες. 
πηγή: theplayer.gr

Ανανέωσε ο Βερόν!!

Μπορεί πλέον να διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, αλλά έχει αποδείξει ότι ακόμα δεν τα έχει... φάει τα ψωμιά του.

Ο λόγος για τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο οποίος για ακόμα μία σεζόν ήταν ο «ηγέτης» της Εστουντιάντες. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου της Λα Πλάτα, δεν μπορούσε παρά να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο.

Έτσι ο Βερόν θα συνεχίσει να παραδίδει μαθήματα... μαγείας στα αργεντίνικα γήπεδα μέχρι τον Ιούνιο του 2012... και βλέπουμε... 
πηγή: theplayer.gr

Μπορεί και χωρίς Αγκουέρο...!!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μαθαίνει να παίζει χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο και το έδειξε στον Γ΄ προκριματικό του Europa League, έστω και σε έναν αντίπαλο που δεν είναι στα μέτρα της, όπως η Στρόμγκοντσετ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να ήταν... επικίνδυνο για την ομάδα του Γκρεγκόριο Μανθάνο (νίκη με 2-1), όμως, οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν και στη ρεβάνς, αυτή τη φορά με 2-0.

Ο Αντριάν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13΄, οι Νορβηγοί πίεζαν για να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως, δεν κατάφεραν τίποτα ουσιαστικό. Έτσι στο 93΄ «χτύπησε» ο Ρέγες, για να διαμορφώσει τελικό 2-0.

ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ: Κβαρασέι, Μάντσεν, Άντερσεν, Άας, Καμαρά (69΄ Μπέργκετ), Στόρφλορ, Κόνραντσεν (69΄ Νορντκβέλε), Σανκό, Βίλσβικ, Αμπού, Κεϊτά.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ζοέλ, Λόπεζ, Περέα, Ντομίνγκεζ, Σίλβιο, Ρέγες, Γκάμπι (74΄ Ραούλ Γκαρσία), Πάουλο Ασουνσάο, Σάλβιο (65΄ Χουανφράν), Φορλάν, Αντριάν (82΄ Φιλίπε Λουίζ).

«Καθάρισε» σε ένα δίλεπτο

Στην έδρα της μπορεί η Βόρσκλα Πολτάβα να είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στην Σλίγκο Ρόβερς, όμως, στη ρεβάνς της Ιρλανδίας, πήρε τη νίκη και την πρόκριση. 

Μάλιστα, οι Ουκρανοί «καθάρισαν» την πρόκριση μέσα σε ένα δίλεπτο με γκολ των Ζακάρλιουκα (16΄) και Ρέμπενοκ (17΄).

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ: Κλαρκ, Πέερς, Βέντρε, Ράιαν, Μπλίνκχορν (69΄ Ντίλον), Μακ Γκίνες, Πάουελ, Κίρμπι, Ντο, Κρετάρο (69΄ Ράσελ), Γκριν (55΄ Ντόιλ).
ΒΟΡΣΚΛΑ: Ντολγκάνσκι, Σελίν, Κουρίλοφ, Ντάλκου, Τσεσνάκοφ, Ζακάρλιουκα, Κριβοσέενκο, Ρεμπενόκ, Κρασνοπέροφ (80΄ Οσιπένκο), Μαρκόσκι, Σάτσκο (68΄ Μπέζους).

Από τα έντεκα βήματα...

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Αλάνια Βλαντικαφκάζ, απέναντι στην Ακτόμπε. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, όπως και στο πρώτο ματς, με τους φιλοξενούμενους Ρώσους να προηγούνται με τον Μπικμάεφ (55΄) και την Ακτόμπε να ισοφαρίζει στο 75΄ με τον Ντζίλας.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι κι έτσι στα πέναλτι, η Αλάνια πήρε τη νίκη με 4-2 (συνολικό σκορ 5-3), με τον Κόμιτς να αποκρούει τις εκτελέσεις των Μανέ και Ντζίλας. 

ΑΚΤΟΜΠΕ: Μποϊτσένκο, Κενζισαρίεφ, Σμάκοφ, Τσιτσούλιν, Πράιμους, Κχαϊρούλιν, Λογκβινένκο, Σεμένοφ (62΄ Μπάντλο), Μάλετιτς, Μανέ, Ντζίλας.
ΑΛΑΝΙΑ: Κόμιτς, Γκριγκορίεφ, Γκράτσεφ, Γκνανού (105΄ Τζιγκολάεφ), Ντα Κόστα, Μπικμάεφ, Γκαμπούλοφ, Στογιάνοφ, Κουμπούλοφ (47΄ Ντούντιεφ), Ντανίλο Νέκο, Τσαρικάεφ. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για αμυντικό χαφ!!

Ο Ντιόπ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο όμως δεν βιάζονται για τον αντικαταστάτη του.
Δεν βιάζεται η ΑΕΚ για αμυντικό χαφ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διοίκηση θα εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις χαφ που έχουν παρουσιαστεί ή θα εμφανιστούν στη συνέχεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτηθεί παίκτης στη συγκεκριμένη θέση τέλη Αυγούστου, όπου θα πιο οικονομικές λύσεις...
πηγή: sportdog.gr

Θα φορέσει φέσι ο Παπαλουκάς;

Η Eφές Αναντολού εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή.
Θα φορέσει φέσι ο Παπαλουκάς;
Η τουρκική ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει τον Αυστραλό, Πάτρικ Μιλς, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με την φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στον 34χρονο Έλληνα γκαρντ.

Ο "Τεο" επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και η Εφές είναι μία από αυτές, καθώς το φάιναλ φορ διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη και οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν το ρόστερ της.
πηγή: sportdog.gr

"Όλα ομόφωνα κι όλα ήσυχα"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.
"Όλα ομόφωνα κι όλα ήσυχα"
"Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά την πρώτη του συνεδρίαση, η οποία ολοκληρώθηκε προ ολίγου στην έδρα της ΠΑΕ", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και συνεχίζει:

"Στη θέση του Προέδρου εξελέγη ο κ. Δημήτρης Γόντικας.
Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου.
Μέλη του Συμβουλίου θα είναι οι: Π. Γιαννακόπουλος, Θ. Γιαννακόπουλος, Π. Δάβαρης, Λ. Πολέμης, Τ. Βεκρής, Ι. Γεωργάνας, Α. Μήτσου, Μ. Πενθερουδάκης, Β. Σαμαράς, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Σ. Λουμίδης, Σ. Τζήμας, Σ. Σωπήλης, Β. Κωνσταντίνου, Κ. Ελευθεράκης, Μ. Λομβάρδου – Ζούλα, Μ. Μαυροκουκουλάκης, Μ. Δομάζος.
Τη Διοικούσα Επιτροπή θα απαρτίζουν οι κκ. Γόντικας, Χατζηνικολάου, Πολέμης και Σπηλιωτόπουλος.
Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κκ. Γεωργάνας, Δάβαρης και Λουμίδης.
Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.
Απουσίασαν από τη συνεδρίαση οι κκ. Γιαννακόπουλος Θ., Γιαννακόπουλος Π. και Μαυροκουκουλάκης
Δι’ εξουσιοδοτήσεως ψήφισαν οι κκ. Βεκρής, Δάβαρης, Ελευθεράκης και Μήτσου".

Έκαψε όλη την Κέρκυρα γιατί ήθελε να δει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετούν...!!

Ένας 30χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία ότι έβαλε μία από τις πολλές πυρκαγιές, που ξέσπασαν, με διαφορά ολίγων λεπτών, στην Κέρκυρα, προχθές το απόγευμα.
Έκαψε όλη την Κέρκυρα γιατί ήθελε να δει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετούν...
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, είδαν τον 30χρονο στα χωριά Λάκωνες, Αλειματάδες και Βίστωνας.
Όταν ρωτήθηκε γιατί έβαλε τις φωτιές είπε ότι ήθελε να βλέπει τα πυροσβεστικά αεροπλάνα να πετούν, φαίνεται πως είπε ο παρανοϊκός εμπρηστής.
Πηγή: newstoday.gr

“Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα”

Ο Ρίκι Φατί μετά τη φιλική ήττα από την Αλ Χιλάλ τόνισε οτι ο Άρης έδειξε θετικά στοιχεία, προσθέτοντας οτι “προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα”.
Αναλυτικά:
«Παίξαμε τρία δύσκολα παιχνίδια, δουλεύουμε καλά στην προετοιμασία. Φαίνεται και στο γήπεδο αυτό. Δείξαμε θετικά στοιχεία. Υπάρχουν και αρκετοί νέοι παίκτες, προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον πιο επιθετικό ρόλο που του έχει ανατεθεί: 
«Μου αρέσει αυτή η θέση. Προσπαθούμε να το δουλέψουμε με τον προπονητή. Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ και όπου μου ζητηθεί. Στην επίθεση έχουμε μόνο τον Ντάνι (σ.σ. Τσέζαρεκ) αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλοι». 
«Τους ευχαριστούμε γιατί έρχονται αρκετοί φίλαθλοι και μας βλέπουν», ανέφερε για την παρουσία του κόσμου στα φιλικά, λέγοντας τέλος πως «σιγά σιγά θα βρεθούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για τη Σούπερ Λίγκα». 
Πηγή: sport-fm.gr

Παρελθόν και επίσημα ο Μπέος!!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ντιφερντάνζ, ανακοινώθηκε πως ο Ολυμπιακός Βόλου οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου.
Παρελθόν και επίσημα ο Μπέος
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη όλων των μετόχων, αλλά και του Δ.Σ. αποφασίστηκε όπως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα οδηγηθεί σε προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου, ώστε να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση το συντομότερο δυνατόν. Το ποιοι θα συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες»

Χαρίζει ο Ντιόπ!!

Η ΑΕΚ κερδίζει ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ από την αποχώρηση του Ντιόπ! Διαβάστε τι περιλαμβάνει η συμφωνία της 'Ένωσης" με τον Σενεγαλέζο και τι προβλέπεται αν πάει σε άλλη ομάδα.
Χαρίζει ο Ντιόπ!
Το γεγονός ότι ο Σενεγαλέζος ήθελε πάση θυσία να φύγει, τον ανάγκασε να δεχτεί όλους τους όρους που έθεσε η ΑΕΚ.

Η συμφωνία, λοιπόν, για να μείνει ελεύθερος ο Ντιόπ και να βρει την επόμενη ομάδα του είναι η εξής: Ο Σενεγαλέζος αρχικά χαρίζει 100.000 ευρώ από τις περσινές οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπό του και έτσι η ΑΕΚ πλέον δεν του οφείλει τίποτα.

Επίσης, η ΑΕΚ θα πάρει 200.000 ευρώ αν πάει ο Ντιόπ σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, ενώ η ΑΕΚ πάρει θα πάρει 1 εκατ. ευρώ αν ο Ντιόπ πάει σε ομάδα από το Ντουμπάι ή την Τουρκία.

Επιπλέον, υπάρχει όρος στη συμφωνία που θέλει την ΑΕΚ να παίρνει 3 εκατ. ευρώ αν ο Σενεγαλέζος πάει σε ελληνική ομάδα, όμως το τελευταίο σενάριο είναι απίθανο να συμβεί.
Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για φέτος, αλλά και για του χρόνου, εφόσον ο 33χρονος μέσος μείνει εκτός ομάδας για μία σεζόν.

Πηγή: aek365.gr

Και τώρα... Λέρτορα!!

Ο Φεντερίκο Εντουάρντο Λέρτορα αποτελεί το νέο όνομα, που έρχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Και τώρα... Λέρτορα
Ο 22χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο προτάθηκε στον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει εκφραστεί με θετικά σχόλια για την αξία του ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» Εντουάρντο Μαθία. Αγωνίζεται στη Φέρο Καρίλ Οέστε της Χιλής, ωστόσο, αυτή τη στιγμή στις προθέσεις των πρωταθλητών υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
Τη δεδομένη περίοδο στον Ολυμπιακό αναζητούν επειγόντως παίκτη ενδεκάδας, που να καλύπτει με επιτυχία την νευραλγική θέση του ανασταλτικού μέσου, ωστόσο, ο Μαθία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθούν οι «ερυθρόλευκοι» με τον νεαρό μέσο, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Χιλής κοστολογούν τον Λέρτορα κοντά στις 600.000 ευρώ , αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να διαπραγματευθεί την απόκτησή του ακόμη και με 350.000 ευρώ.
Πηγή: katimagiko.gr

Μεταπτυχιακό σε... χασισέλαιο!!

Να αξιοποιήσει τις γνώσεις που απέκτησε από το Πολυτεχνείο όπου σπούδαζε θέλησε 30χρονος ο οποίος κατασκεύασε μια συσκευή παραγωγής... χασισέλαιου.
Μεταπτυχιακό σε... χασισέλαιο
Ο 30χρονος που πήγε για διακοπές στην Κρήτη, κατέληξε στα κρατητήρια, αφού αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 11 νάιλον συσκευασίες με 117 γραμμάρια χασίς καθώς και την επίμαχη συσκευή.
Όπως προέκυψε από την Αστυνομία, ο τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου για λόγους ασφαλείας απέφυγε να μεταφέρει τη συσκευή παραγωγής χασισέλαιου στις αποσκευές του, αλλά την πακετάρισε και την έστειλε στον Αγιο Νικόλαο μέσω του ΚΤΕΛ. Οταν όμως πήγε να την παραλάβει έπεσε σε μπλόκο του ΤΑΕ Λασιθίου και συνελήφθη.
ΠΗΓΗ : e-go.gr

Προκρίθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας!!

Η ΑΕΚ Λάρνακας εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Europa League, αποκλείωντας την τσεχική Μλάντα Μπόλεσλαβ!
Προκρίθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας!
Η κυπριακή ομάδα απέσπασε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Μπόλεσλαβ και σε συνδυασμό με το νικηφόρο 3-0 του πρώτου αγώνα πέρασε στα πλέι οφ, όπου αύριο θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό της!

Δυο μέρες... μόνο!!

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως ό,τι είναι να γίνει για την απόκτηση επιθετικού θα γίνει μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για την Ιταλία όπου και θα γίνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρά την ήττα με 2-3 από την Αλ Χιλάλ.
Δυο μέρες... μόνο
«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έγιναν πολλές ευκαιρίες και εμείς είχαμε πολλές φάσεις και τρία δοκάρια για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Ο Άρης είχε καλή απόδοση και σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό της. Ήταν μια ενδιαφέρουσα προετοιμασία και άκρως εποικοδομητική», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα του επιθετικού.
«Σήμερα τα γκολ τα έβαλαν αυτοί που είναι εκφραστές των επιθέσεων. Έχει καταντήσει ρουτίνα να μιλάμε για τον επιθετικό. Έχω ένα πλήρες ρόστερ και το έχω ξαναπεί αυτό. Αν πάρουμε επιθετικό θα πρέπει να γίνει μέχρι να αναχωρήσουμε για Ιταλία. Δηλαδή τις δύο επόμενες ημέρες», είπε ο τεχνικός του Άρη.

«Ο Τζίγκερ θα τα ελέγχει πάλι όλα...»

Μπορεί να λέει πως δεν συμμετέχει στην ΠΑΕ, αλλά δικοί του άνθρωποι συνεχίζουν να "τρέχουν" τον Παναθηναϊκό, καθώς δύο εκ των τεσσάρων της διοικούσας, είναι επιλογές Γιάννη Βαρδινογιάννη!
«Ο Τζίγκερ θα τα ελέγχει πάλι όλα...»
Αν και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον τελευταίο χρόνο έχει δηλώσει επανειλημμένως πως πρόθεση του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με ποσοστό μόλις 30%, οι κινήσεις που γίνονται δεν... επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Στο σημερινό Δ.Σ., από το οποίο απουσίαζαν όλοι οι βασικοί μέτοχοι, δηλαδή οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας και αδελφοί Γιαννακόπουλοι, εκλέχτηκε νέα διοικούσα επιτροπή, το... 50% της οποίας προέρχεται από το “στρατόπεδο” Τζίγκερ.

Συγκεκριμένα δύο στις τέσσερις επιλογές για την διοικούσα, δηλαδή οι Δημήτρης Γόντικας και Γιώργος Σπηλιοτόπουλος είναι άνθρωποι της πλευράς Βαρδινογιάννη. Κάποιοι χαρακτήρισαν το γεγονός... τυχαίο, όμως όσοι ξέρουν καλά τα παρασκηνιακά του “τριφυλλιού” αναφέρουν πως πρόκειται για ακόμα μία κίνηση στρατηγικής.

«Με δύο στους τέσσερις και με τον πρόεδρο μέσα σε αυτούς, ο Βαρδινογιάννης θα αποφασίζει ό,τι θέλει. Τι μας... κοροϊδεύει ότι φεύγει;», λένε άνθρωποι από τα απέναντι στρατόπεδα του πολυμετοχικού.

Όσον αφορά τα άλλα δύο μέλη της διοικούσας, ο Λεωνίδας Πολέμης είναι γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, πρώην μέλους της ΠΕΚ, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου θεωρείται “ανεξάρτητος” και είναι παλιός φίλος της ομάδας με ακριβό διαρκείας εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην... πράσινη επικαιρότητα ως μέλος της «Παναθηναϊκών Παρέμβασης».
πηγή: sportdog.gr

ΣουτΑΡΗ και σπάει τα δοκάρια!

Παρά την ήττα με σκορ 3-2 από την Αλ Χιλάλ, ο Άρης ήταν και πάλι εντυπωσιακός δημιουργικά, φτιάχνοντας αρκετές φάσεις, ανάμεσά τους και τρία δοκάρια (!) καταφέρνοντας όμως να αξιοποιήσει μονάχα τις δύο με «δράστες» τους Τσέζαρεκ και Σολτάνι. Για τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας σκόραραν οι Γιου, Καχτάνι (πεν.) και Αλ Φραϊντί, αναδυκνείοντας κενά στην αμυντική λειτουργεία των «κίτρινων». novasports fm

Αλλού υπόσχεται, αλλού ανακοινώνεται!

Αν και ο Μάριους Σουμουντίκα πριν από λίγες ημέρες δήλωνε θετικός να συνεχίσει στην Καβάλα ακόμα και στην Football League, σήμερα ανακοινώθηκε από ομάδα της Ρουμανίας, αν και ακόμα έχει συμβόλαιο με τον ΑΟΚ!
Αλλού υπόσχεται, αλλού ανακοινώνεται!
Ο Σουμουντίκα είχε ενημερώσει την διοίκηση της Καβάλας πως θα πάει για λίγες ημέρες στην Ρουμανία, ώστε να παρακολουθήσει κάποιο προπονητικό σεμινάριο, ωστόσο όπως φαίνεται μάλλον είπε ψέματα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επαφές με τους ανθρώπους της Άστρα Πλοϊέστι και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία άμεσα. Μάλιστα, η πρόσληψή του ανακοινώθηκε και επίσημα, πριν καν λυθεί το συμβόλαιό του με την Καβάλα!
 

Και η Γαλατά στο σκάνδαλο;

Μετά τις Φενερμπαχτσέ, Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας, είναι πολύ πιθανό και η Γαλατάσαραϊ να είναι μπλεγμένη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Τουρκία.
Και η Γαλατά στο σκάνδαλο;
Κι αυτό γιατί, σήμερα στις 11 το πρωί, είχαμε "ντου" από τις τουρκικές αρχές με εισαγγελικό ένταλμα σε τρία μέρη. Στο "Φλόρια Μετίν Οκτάι", στο νεότευκτο "Τουρκ Τέλεκομ Αρένα" και στο σπίτι του στελέχους της "Τσιμ Μπομ Μπομ", Μπουλέντ Τουλούν, ψάχνοντας για στοιχεία σχετικά με το ματς της Φενέρ με την Ντενιζλίσπορ.

Πρόκειται για τον αγώνα που είχε λήξει ισόπαλος 1-1 την περίοδο 2005-2006, με το αποτέλεσμα του οποίου έπαιρνε το πρωτάθλημα η Γαλατά που είχε κερδίσει 3-0 την Καϊσερίσπορ.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο νούμερο ένα κατηγορούμενος του σκανδάλου, Αζίμ Γιλντιρίμ, πρόερδος της Φενέρ, έιχε υποστηρίξει πως η Γαλατά χρημάτισε παίκτες της Ντενιζλί να τα δώσουν όλα, ενώ είχε από κοντά και τους διαιτητές μέσω κορυφαίων στελεχών της ομοσπονδίας.

Έτσι, λοιπόν, οι αρχές αναζήτησαν στοιχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν βάση τα όσα είπε ο πρόεδρος της Φενέρ.

Όπως είναι λογικό η διοίκηση της Γαλατά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι έχει σχέση με το σκάνδαλο και παράλληλα εξυπηρέτησε τις αρχές στην έρευνά τους τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στο γήπεδο της ομάδας.

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Προκριματικά Europa League και σήμερα. Χθες πέρασαν 2 από τις 4 επιλογές μας σε ένα δύσκολο όπως εξελίχθηκε κουπόνι.
Τα παιχνίδια σήμερα είναι επίσης δύσκολα αφού είναι η ρεβάνς. Τον ΠΑΟΚ περιμένω να παίξει κλειστά οπότε το under είναι καλή επιλογή. Περιμένω επίσης την Ατλέτικο να σκοράρει μέσα στην Σουηδία απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Avanti να δούμε τι έχουμε:

ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ  UNDER (1,75)
ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER (1,52)
ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ  G/G (1,60)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Manuela Arcuri)
Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Ανακοίνωσε Σουμουντίκα η Άστρα!!

Μπορεί ο Μάριους Σουμουντίκα να ανήκει ακόμη στην Καβάλα, αλλά ανακοινώθηκε από την Άστρα Πλοϊέστι. Βέβαια στην ανακοίνωση υπάρχει η υποσημείωση πως ο 40χρονος προπονητής περιμένει να λυθούν κάποια προβλήματα στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Καβάλας. 

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στο νέο τεχνικό επιτελείο της Άστρα, το οποίο θα αποτελείται από τους Σινέσκου Βαλεντίν, Σίλβιου Λουνγκ (προπονητής τερματοφυλάκων), Γκάμπι Βοκίμ και Μπέμπε Μπαρμπουλέσκου. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι αποτέλεσαν συνεργάτες του Σουμουντίκα και στην Καβάλα. 
πηγή: theplayer.gr

Οριστικά τέλος ο Ντιόπ!!

Τίτλους τέλους στην καριέρα του στην ΑΕΚ, έβαλε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος με δήλωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, για να είναι κοντά στην οικογένειά του.

Έτσι, οι προσπάθειες που κατέβαλαν τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να τον μεταπείσουν, έπεσαν στο κενό και αυτός που... πονοκεφαλιάζει περισσότερο από κάθε άλλον, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η δήλωση του Ντιόπ:

«Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω. 

Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.

Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.

Papa Bouba Diop».

«Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα»

Σίγουρος ότι ο  ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα αν αφοσιωθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Τουρσουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα: “Μέτα το πρώτο αποτέλεσμα, όχι άπλα έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά θα έλεγα ότι είμαστε με το ενάμιση πόδι στον επόμενο γύρο, αρκεί η ομάδα να μπει σοβαρά, πειθαρχημένα και δυναμικά.  Είμαστε πολύ καλύτεροι αρκεί να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά, να νικήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο με την εικόνα μας”. 

-Για τον Μπόλονι και τα στοιχεία που έχει δώσει στην ομάδα: “Ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν στους ρόλους τους, δηλαδή δεν διακρίνουμε αναρχία στο ποδόσφαιρο που παίζει. Είναι νωρίς να κρίνουμε τον Μπόλονι, αλλά έχει δώσει στοιχεία την ομάδα και από την αρχή έδειξε το στίγμα του. Είναι σοβαρός, δουλεύει πάρα πολύ και είναι πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές. Έδειξε η ομάδα ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είδαμε καλές κινήσεις από ποδοσφαιριστές και αυτό είναι ένα μικρο λιθαράκι που έχει βάλει στην ομάδα ο Μπόλονι”.

-Για το αν ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να διεκδικήσει καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα: “Τα τελευταία τρία χρόνια δείχνει ότι μπορεί να φτάσει σε πιο προνομιούχες θέσεις. Έχει την ομάδα, το υλικό και την δυναμική του κόσμου. Μπορεί με αξιώσεις να φτάσει πολύ ψηλά. Αυτή τη στιγμή που ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η Α.Ε.Κ. ταλανίζονται από προβλήματα, ο Π.Α.Ο.Κ.  έχει τη δυνατότητα για να τα καταφέρει, αρκεί να υπάρχει ηρεμία, να πιστέψουν στους παίκτες και στον προπονητή. Υπάρχει μια αναταραχή στα διοικητικά της ομάδας αλλά νομίζω ότι αν αφοσιωθεί η ομάδα μόνο στο αγωνιστικό, έχει τις δυνατότητες και τους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα”.

-Για το πως περιμένει να δει φέτος τον Π.Α.Ο.Κ.:“Όταν έχεις χαμηλά το κεφάλι και δουλεύεις χωρίς πολλά λόγια είναι ό,τι καλύτερο. Από εκεί και πέρα όμως, είναι στην φύση του Π.Α.Ο.Κ. να πρωταγωνιστεί. Τα τελευταία τρία χρόνια, το έχει καταφέρει αυτό, δημιούργησε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα Ελπίζουμε και φέτος να δούμε κάτι καλό για να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες τόσο του κόσμου, όσο των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Υπάρχει νοοτροπία, υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές με εμπειρία και αυτοί που  ξέρουν πού βρίσκονται και την δυναμική που έχει η ομάδα και γι΄ αυτό υπάρχει η ανάλογη πορεία. Θα μου πείτε ότι δεν έχει γίνει το παραπάνω βήμα. Δεν είναι εύκολο. Παίζουν πολλά ρόλο, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι δεμένη. Έχουν μείνει οι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να μείνουν και έχουν έρθει οι παίκτες που έπρεπε να έρθουν. Υπάρχουν οι δυνατότητες ώστε ο Π.Α.Ο.Κ. να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

-Για τον Λαζάρ: “Όταν θέλεις να διεκδικήσεις με αξιώσεις μεγαλύτερα πράγματα πρέπει να κινηθείς ανάλογα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ή δύο έτοιμους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να αλλάξουν τη ροή και να βοηθήσουν τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Ο Λαζάρ έδειξε ότι είναι έμπειρος και ότι... το έχει. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται. Ο προπονητής έχει δει την ομάδα και βαδίζει στο πλάνο που έχει στο μυαλό του. Υπάρχει συνεργασία με τη διοίκηση. Πιστεύω ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις”. 

-Για τον Βιεϊρίνια και το ενδεχόμενο μεταγραφής του: “Δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο αν φύγει ο Βιεϊρίνια. Αν θέλεις να κάνεις μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα τότε νομίζω ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μένουν. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Υπάρχει όμως και το οικονομικό κομμάτι. Αν έρθει μια μεγάλη πρόταση που μπορεί να σε βοηθήσει οικονομικά και μπορέσεις με αυτά τα χρήματα να πάρεις κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές, τότε μπαίνεις σε ένα δίλημμα. Είμαι υπέρ στο να μείνει ο Βιεϊρίνια στην ομάδα. Αν πωληθεί θα είναι λάθος, αλλά νομίζω ότι αν ήθελε ο ΠΑΟΚ να τον πουλήσει, θα το είχε κάνει. Οι διοικούντες ξέρουν τι θα πει Βιερίνια, το ποια είναι τα οικονομικά ανοίγματα και το πώς πρέπει να κινηθούν. Είναι πολύ καλός και είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα”.


-Τις διοικητικές προσπάθειες του Θοδωρή Ζαγοράκη  “Τα  τελευταία χρόνια έχει γίνει τεράστια προσπάθεια. Η ομάδα ήταν στο μηδέν και τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να πρωταγωνιστούμε. Χαιρόμαστε να βλέπουμε την ομάδα και είναι κρίμα αυτό το οικοδόμημα να καταστρέφει από τη μια μέρα στην άλλη”.

Χαραλαμπίδης: «Ζω το όνειρό μου»

Οι παλιοί συνηθίζουν να κάνουν… καψώνια στους νέους. Στον συγκεκριμένο… ρούκι, όμως, άπαντες δείχνουν σεβασμό για τον επιπλέον λόγο ότι είναι ετών 35! Ο έμπειρος γκαρντ, Κώστας Χαραλαμπίδης, είναι ο προτελευταίος που κλήθηκε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, είναι αποφασισμένος όμως να κάνει τα πάντα για να δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού της Λιθουανίας., όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Ο.Ε.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Πως αντέδρασες όταν δέχθηκες την κλήση να ενσωματωθείς στην προετοιμασία;

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου… Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ήμουν και σε διακοπές, όλο αυτό μου ήταν εντελώς ξαφνικό. Εκείνη τη στιγμή τα ένιωσα όλα μαζί… Ξαφνιάστηκα, ενθουσιάστηκα, γενικώς ένιωσα πολλά συναισθήματα… Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα και τον Βασίλη Σπανούλη με τον τραυματισμό του που ήταν δύσκολα… Γενικώς ήταν περίεργο όλο αυτό και όλα έγινα πολύ γρήγορα…».

-Πέρασε από το μυαλό σου να απαντήσεις αρνητικά;

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να αρνηθώ. Επειδή δεν έχω παίξει και σε καμία άλλη εθνική και χωρίς να θέλω να πω ότι είναι απωθημένο, αυτή την εμπειρία με αυτή την Εθνική, που είναι αναγνωρισμένης αξίας ομάδα και έχει κατακτήσει τόσα πολλά, ήθελα να την ζήσω. Αυτή είναι η αλήθεια και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ».

-Αν και 35 ετών είσαι «ρούκι» στην ομάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά που μετέχεις σε προεπιλογή της Εθνικής. Πως το βιώνεις όλο αυτό;

«Είναι εντελώς αντιφατικό… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Από τη μία είμαι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα και από την άλλη ο προτελευταίος που ήρθε ως προσθήκη. Είναι αντιφατικό, αλλά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πώς να χειριστώ μια τέτοια κατάσταση. Έτσι και αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια που παίζω μπάσκετ έχω μάθει ότι από την στιγμή που μπαίνεις μέσα σε ένα γήπεδο και αγωνίζεσαι έχεις αντιπάλους , έχεις συμπαίκτες και δεν σκέφτεσαι ούτε τα χρόνια σου, ούτε τι κουβαλάς μαζί σου. Μπαίνεις και παίζεις. Από την στιγμή που είσαι σε ένα γήπεδο, όλοι είναι ίσοι».

-Όλα αυτά τα χρόνια γίνεται πολύς λόγος για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Εσύ το επιβεβαιώνεις αυτό;

«Με το που βρέθηκα στην πρώτη προπόνηση, στην πρώτη μου συνάντηση με τα παιδιά και τους προπονητές, πραγματικά ένιωσα ότι είναι όπως το άκουγα… Την Εθνική την παρακολουθούσα πάντα και άκουγα και από τα παιδιά πόσο οικογενειακό είναι το κλίμα και  δεν ήταν τυχαίο το ότι ήρθαν και οι επιτυχίες. Όλα παίζουν ρόλο. Το ότι είμαι μέλος και εγώ της ομάδα και συμμετέχω είναι καθημερινή πρόκληση. Οι προπονήσεις και μόνο είναι πρόκληση για εμένα».

-Η παρουσία του Ηλία Ζούρου στον πάγκο, με τον οποίο έχεις συνεργαστεί και στον Πανελλήνιο έπαιξε κάποιο ρόλο;

«Από την πλευρά μου φυσικά και παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί είναι ένας κόουτς που συνεργάστηκα πάρα πολύ καλά, πετύχαμε κάποια πράγματα με τον Πανελλήνιο, είχαμε αγαστή συνεργασία. Από τη μία βρέθηκα λίγο καθυστερημένα στην ομάδα, αλλά από την άλλη ξέρω τον τρόπο παιχνιδιού και την φιλοσοφία του, οπότε είναι πιο εύκολο για εμένα να συνεργαστώ γιατί είναι αρκετά πράγματα που τα έχω δουλέψει και τα έχω κάνει».

-Στόχος όλων όσων βρίσκονται στην προετοιμασία είναι η 12άδα και εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση. Σωστά;

«Δεν το συζητώ… Από την στιγμή που βρέθηκα να συμμετέχω στην προετοιμασία της Εθνικής έθεσα ως νέο προσωπικό στόχο να είμαι στην 12άδα. Είναι πρόκληση μεγάλη για εμένα να κάνω το κάτι παραπάνω».

-Οι αλλαγές είναι πολλές. Θεωρείς ότι η ομάδα έχει βρει χημεία, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό;

«Τη χημεία ως ένα σημείο μπορούμε να τη διαμορφώσουμε. Το ότι υπάρχουν απουσίες είναι δεδομένο και είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται εύκολα. Τα κενά που έχουν αφήσει τα παιδιά που δεν είναι εδώ είναι πολύ σημαντικά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ομαδική προσπάθεια θα μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω πως θα μπούμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού και μια φιλοσοφία που θα έχει να κάνει με το ότι θα παρουσιάσουμε ένα ομαδικό σύνολο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είμαι σίγουρος για αυτό και για την προσπάθεια. Επίσης, αυτό είναι μια ομαδική πρόκληση… Το να καταφέρει η Εθνική μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες να είναι πάλι σε υψηλό επίπεδο».

-Το ότι δεν γνώριζες με σιγουριά που θα αγωνίζεσαι την φετινή σεζόν, σε προβλημάτισε; 

«Από τη μία υπήρχει η αβεβαιότητα για το μέλλον μου επαγγελματικά. Από την άλλη, όμως, είναι μια βεβαιότητα ότι είμαι εδώ και πραγματικά το μυαλό μου είναι εξ ολοκλήρου στην προσπάθεια που κάνουμε… Όσο και αν ακούγεται βαρύ αυτό που θα πω, η Εθνική ήταν ένα από τα όνειρα μου και τώρα το ζω…».

-Το τουρνουά στην Κύπρο θεωρείς ότι είναι καθοριστικό τεστ;

«Είναι τα πρώτα φιλικά μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα πατήματά μας και να κάνουμε αυτά που μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Είναι αγώνες προετοιμασίας και ως τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε… Τα σημαντικά παιχνίδια είναι αργότερα…»....

Πάει να κάνει... χαλάστρα στη Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ!!

Ένα ισχυρό πλήγμα ενδέχεται να προκαλέσει στη Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ, σε περίπτωση, τελικά, που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στα πλέι οφ του Champions League.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα στο οικονομικό και προς το παρόν ο Αλσατός τεχνικός φέρεται να υπολογίζει κανονικά τον παίκτη ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων της ομάδας.

Έτσι, ο Βενγκέρ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κανονικά τον Ισπανό διεθνή στα πλέιφ οφ για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεδομένων των απουσιών των τιμωρημένων για τον πρώτο αγώνα Σαμίρ Νασρί και Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Αν βέβαια συμβεί κάτι τέτοιο και οι «Κανονιέρηδες» πάρουν την πρόκριση, τότε ο Φάμπρεγας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις ευρωπαϊκές προσπάθειες της νέας του ομάδας, καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της UEFA να παίξει με δύο ομάδες στην ίδια διοργάνωση την ίδια σεζόν. Περιορισμός που δεν ισχύει αν τελικά η Άρσεναλ αποκλειστεί. 
πηγή: theplayer.gr

Στο μικροσκόπιο θάνατος συντρόφου ποδοσφαιριστή!!

Στο μικροσκόπιο της βραζιλιάνικης αστυνομίας βρίσκεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης συντρόφου ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν πήδηξε ηθελημένα ή σπρώχθηκε από το παράθυρο του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον 15ο όροφο.

Η επικεφαλής των ερευνών, Ελιζαμπέτε Σάτο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο θάνατος της Φλάβια Ανάι ντε Λίμα θεωρείται ύποπτος, καθώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Όπως εξήγησε, ο Ράφαελ Σίλβα, επιθετικός της Πορτουγκέσα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι η κοπέλα του πήδηξε από το παράθυρο την Κυριακή έπειτα από έντονο καυγά που είχαν. Όπως, όμως, εξηγεί η Σάτο, βρέθηκαν κηλίδες αίματος και σπασμένα έπιπλα στο διαμέρισμα του 20χρονου.

Η ομάδα του παίκτη δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. 
πηγή: theplayer.gr

Αισιόδοξος για παραμονή του Μάτα ο Έμερι!!

Αισιόδοξος ότι ο Χουάν Μάτα θα παραμείνει στη Βαλένθια παρά την πρόταση που φέρεται να έχει από την Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Ουνάι Έμερι.

Οι «Κανονιέρηδες» αναζητούν... φρέσκο αίμα, μετά και τη διαφαινόμενη φυγή του Σεσκ Φάμπρεγας, αλλά, σύμφωνα με τον προπονητή των «Νυχτερίδων», αυτός δεν θα είναι ο Μάτα:

«Ο Μάτα πέρασε μία περίοδο συνεχούς αμφιβολίας για το μέλλον του. Τώρα, όμως, όλοι πιστεύουμε ότι θα μείνει στη Βαλένθια». 
πηγή: theplayer.gr

«Τελειώνει» του Μπλάζιτς στον Παναιτωλικό!!

Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Σρέντιαν Μπλάζιτς. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού παρέθεσαν γεύμα το μεσημέρι της Πέμπτης (04/08) στο 29χρονο γκολκίπερ. Εν συνεχεία ο παίκτης θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Όσον αφορά στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο μέσος από το Μάλι θα πάρει μέρος και στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές θα εισηγηθεί για την περίπτωσή του.

Την Παρασκευή η συνέντευξη Τύπου του Σάντος!!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό της Εθνικής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη που θα γίνει στις 10 Αυγούστου. Την Παρασκευή στις 11 το πρωί ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την αποστολή.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


Την Παρασκευή 5/8/2011 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο «Vouliagmeni Suites», ο κ. Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (10/8).
 

Η Superleague έστειλε πρόσκληση στον Ηρακλή για την κλήρωση του πρωταθλήματος! !

Κίνηση με νόημα, κίνηση από... συνήθεια ή, απλά άγνοια; Ό,τι και να ισχύει,  η διοργανώτρια του πρωταθλήματος απέστειλε πρόσκληση στην ΠΑΕ  να παραστεί στην κλήρωση της Παρασκευής!

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, η συγκεκριμένη πρόσκληση και αυτό ίσως να αποτελεί οιωνό για θετικές εξελίξεις ακόμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ανάλογες προσκλήσεις στάλθηκαν σε 18 ομάδες όπου συμπεριλαμβάνονται: Λάρισα, Πανσερραϊκός, Ηρακλής και Λεβαδειακός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωί της Παρασκευής θα υπάρχει νωρίτερα και συνέλευση της Σουπερλίγκα , όπου αναμένεται να ειπωθούν αρκετά και να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο.


Πηγή: www.iraklis1908.gr

Πανιώνιος και Άρης για Ντάρμπισιρ!!

Αρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται υπό παραχώρηση έχουν πολλές προτάσεις.  Ένας από αυτούς είναι και ο Ματ Ντάρμπισιρ για τον οποίο ενδιαφέρονται Άρης και  Πανιώνιος. 

Τις τελευταίες ώρες οι «κίτρινοι» φέρονται να έχουν μπει αρκετά δυνατά για την απόκτηση του και αρχίζουν να αποκτούν περισσότερες ελπίδες από τους «κυανέρυθρους». Βέβαια το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο «Νταρμπιγκολ» αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. 
πηγή: theplayer.gr

Ξέρει να διαλέγει ο Ιταλός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρητό, «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», επιβεβαιώνει ο γάμος της Κατρινέλ Μένγκια με τον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή, Μάσιμο Μπραμπάτι. Διαφέρουν ηλικιακά κατά 20 χρόνια, αφού το πανέμορφο μοντέλο είναι μόλις 25 χρονών…
Ξέρει να διαλέγει ο Ιταλός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κατρινέλ Μένγκια γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου του 1985 στη Ρουμανία, στην οποία έμελλε να λάμψει ως μοντέλο λίγα χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα στα 16 της, την ανακάλυψε ένας ατζέντης μέσα στη μέση του δρόμου και της πρότεινε να συνεργαστούνε στο πρακτορείο μοντέλων, όπου εργαζόταν.
Το 2001 έλαβε μέρος στα καλλιστεία της χώρας της για το διαγωνισμό Ford Model's Supermodel of the World, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση. Το… ασημένιο μετάλλιο δεν απογοήτευσε, καθώς είχε όλα τα προσόντα για να κάνει μία μεγάλη καριέρα.

Η Κατρινέλ λίγο αργότερα μετακόμισε στο Μιλάνο, το κέντρο της μόδας για να προωθήσει καλύτερα την καριέρα της.  Εκεί έκλεισε και μια ιδιαίτερα κερδοφόρα και σημαντική συμφωνία με τον οίκο Giorgio Armani και μάλλον εκεί γνώρισε και τον Μάσιμο Μπραμπάτι. Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τορίνο, Μπάρι και Παλέρμο να την περνά κατά 20 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην σχέση τους. Οι δύο τους μετά την γνωριμία τους παντρεύτηκαν πολύ γρήγορα και ζουν μαζί πλέον στην Ιταλία.

Η όμορφη Ρουμάνα εκτός από πασαρέλα, έχει κάνει και κάποια διαφημιστικά για την τηλεόραση, ενώ από το βιογραφικό της δεν λείπουν οι φωτογραφήσεις στο FHM και το Maxim. Έχει ύψος 1.75, καφέ μάτια και αναλογίες 89-61-89.