Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ξέρει να διαλέγει ο Ιταλός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρητό, «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», επιβεβαιώνει ο γάμος της Κατρινέλ Μένγκια με τον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή, Μάσιμο Μπραμπάτι. Διαφέρουν ηλικιακά κατά 20 χρόνια, αφού το πανέμορφο μοντέλο είναι μόλις 25 χρονών…
Ξέρει να διαλέγει ο Ιταλός! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Κατρινέλ Μένγκια γεννήθηκε την 1 Οκτωβρίου του 1985 στη Ρουμανία, στην οποία έμελλε να λάμψει ως μοντέλο λίγα χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα στα 16 της, την ανακάλυψε ένας ατζέντης μέσα στη μέση του δρόμου και της πρότεινε να συνεργαστούνε στο πρακτορείο μοντέλων, όπου εργαζόταν.
Το 2001 έλαβε μέρος στα καλλιστεία της χώρας της για το διαγωνισμό Ford Model's Supermodel of the World, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση. Το… ασημένιο μετάλλιο δεν απογοήτευσε, καθώς είχε όλα τα προσόντα για να κάνει μία μεγάλη καριέρα.

Η Κατρινέλ λίγο αργότερα μετακόμισε στο Μιλάνο, το κέντρο της μόδας για να προωθήσει καλύτερα την καριέρα της.  Εκεί έκλεισε και μια ιδιαίτερα κερδοφόρα και σημαντική συμφωνία με τον οίκο Giorgio Armani και μάλλον εκεί γνώρισε και τον Μάσιμο Μπραμπάτι. Μπορεί ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τορίνο, Μπάρι και Παλέρμο να την περνά κατά 20 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην σχέση τους. Οι δύο τους μετά την γνωριμία τους παντρεύτηκαν πολύ γρήγορα και ζουν μαζί πλέον στην Ιταλία.

Η όμορφη Ρουμάνα εκτός από πασαρέλα, έχει κάνει και κάποια διαφημιστικά για την τηλεόραση, ενώ από το βιογραφικό της δεν λείπουν οι φωτογραφήσεις στο FHM και το Maxim. Έχει ύψος 1.75, καφέ μάτια και αναλογίες 89-61-89.






 







Δεν υπάρχουν σχόλια: