Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Άνοιγμα Αλεξανδρή προς τη Σάρισα!!


alexandris

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει πιάσει δουλειά και προσπαθεί εν μέσω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της ΚΑΕ να βρει παίκτες οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ενημερωθεί έως ένα βαθμό για το μπάτζετ το οποίο Θα έχει στα χέρια του για να το διαχειριστεί και επίσης γνωρίζει ότι μέρος από αυτό θα προέρχεται από την ΣΑΡΙΣΑ η οποία μετά τη γενική συνέλευσή της είχε ανακοινώσει ότι θα βοηθήσει και θα καλύψει το οικονομικό κομμάτι του τεχνικού τιμ και μερικά συμβόλαια παικτών.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει από την αρχή την υποστήριξη της ΣΑΡΙΣΑ και δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει και πάλι με τα μέλη της προκειμένου να τους πείσει να …αυξήσουν την οικονομική τους βοήθεια προς την ομάδα όσον αφορά τον φετινό μπάτζετ για να μπορέσει και ο ίδιος να κάνει καλύτερα τη δουλειά του και να ενισχύσει το ρόστερ . Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχουν επιχειρηματίες μέσα στην εν λόγω εταιρεία οι οποίοι μπορούν να δώσουν μεγάλες λύσεις σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, όμως πρέπει ο ίδιος να μιλήσει μαζί τους και να προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα το οποίο φαίνεται πως υπάρχει με την διοίκηση της ΚΑΕ.
Βέβαια αυτό δεν είναι εύκολο τη στιγμή που η οικονομική κατάσταση στρην χώρα δεν είναι η καλύτερη, αλλά ο «Τίγρης» πιστεύει ότι αξίζει μία προσπάθεια αισιοδοξώντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Το μπάτζετ της ομάδας με πρόχειρους υπολογισμούς έχει υπολογιστεί με πρόχειρους υπολογισμούς έχει προσδιοριστεί στις 400.000 ευρώ, το χαμηλότερο της τελευταίας δεκαετίας και αντιλαμβάνεται κάποιος ότι με μία μικρή ενίσχυση, την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα καλό ρόστερ.
Τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ από την πλευρά τους περιμένουν με ενδιαφέρουν την σημερινή συνέντευξη Τύπου προκειμένου και αυτοί να ενημερωθούν για την εξέλιξη των ενεργειών του Θανάση Τζεβελέκη και του Γιάννη Δαμιανίδη για το θέμα των οφειλών προ την Εφορία και ανάλογα με αυτά που θα ακούσουν θα έχουν συνάντηση για να πάρουν αποφάσεις. Μέσα στους «κόλπους» της ΣΑΡΙΣΑ επικρατεί η άποψη ότι θα πρέπει να γίνει μία υπέρβαση προκειμένου να μπορέσουν να αυξήσουν την βοήθειά τους προς την ομάδα και με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την στήριξή τους προς το πρόσωπο του Βεγγέλη Αλεξανδρή.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: