Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Περιμένοντας τον Μπόα Μόρτε!!

Προ των πυλών της Λάρισας βρίσκεται ο Λουίς Μπόα Μόρτε, καθώς απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πορτογάλου εξτρέμ στους «βυσσινί», αν και ο ίδιος «θόλωσε τα νερά».
Ο 34χρονος άσος βρισκόταν σταθερά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα, και οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Γουέστ Χαμ. Ο Μπόα Μόρτε έχει να επιδείξει «πλούσιο» βιογραφικό με αξιοπρόσεκτη παρουσία στα αγγλικά γήπεδα με την φανέλα των Αρσεναλ, Φούλαμ και Σαουθάμπτον, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα των Λουριναένσε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, είχε την περασμένη σεζόν με τα «σφυριά» 28 συμμετοχές, και αποτελεί προσωπική επιλογή του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος τον γνωρίζει από την συνεργασία τους στην Φούλαμ, και ο Μπόα Μόρτε αναμένεται στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «βυσσινί».

Ο Πορτογάλος άσος ωστόσο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», δεν θέλησε να πει πολλά:«Δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι ελεύθερος, έλυσα την συνεργασία μου με την Γουέστ Χαμ. Την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσω για τη νέα μου ομάδα».
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: