Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μπορεί και χωρίς Αγκουέρο...!!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μαθαίνει να παίζει χωρίς τον Σέρχιο Αγουέρο και το έδειξε στον Γ΄ προκριματικό του Europa League, έστω και σε έναν αντίπαλο που δεν είναι στα μέτρα της, όπως η Στρόμγκοντσετ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να ήταν... επικίνδυνο για την ομάδα του Γκρεγκόριο Μανθάνο (νίκη με 2-1), όμως, οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν και στη ρεβάνς, αυτή τη φορά με 2-0.

Ο Αντριάν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 13΄, οι Νορβηγοί πίεζαν για να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως, δεν κατάφεραν τίποτα ουσιαστικό. Έτσι στο 93΄ «χτύπησε» ο Ρέγες, για να διαμορφώσει τελικό 2-0.

ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ: Κβαρασέι, Μάντσεν, Άντερσεν, Άας, Καμαρά (69΄ Μπέργκετ), Στόρφλορ, Κόνραντσεν (69΄ Νορντκβέλε), Σανκό, Βίλσβικ, Αμπού, Κεϊτά.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ζοέλ, Λόπεζ, Περέα, Ντομίνγκεζ, Σίλβιο, Ρέγες, Γκάμπι (74΄ Ραούλ Γκαρσία), Πάουλο Ασουνσάο, Σάλβιο (65΄ Χουανφράν), Φορλάν, Αντριάν (82΄ Φιλίπε Λουίζ).

«Καθάρισε» σε ένα δίλεπτο

Στην έδρα της μπορεί η Βόρσκλα Πολτάβα να είχε παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στην Σλίγκο Ρόβερς, όμως, στη ρεβάνς της Ιρλανδίας, πήρε τη νίκη και την πρόκριση. 

Μάλιστα, οι Ουκρανοί «καθάρισαν» την πρόκριση μέσα σε ένα δίλεπτο με γκολ των Ζακάρλιουκα (16΄) και Ρέμπενοκ (17΄).

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ: Κλαρκ, Πέερς, Βέντρε, Ράιαν, Μπλίνκχορν (69΄ Ντίλον), Μακ Γκίνες, Πάουελ, Κίρμπι, Ντο, Κρετάρο (69΄ Ράσελ), Γκριν (55΄ Ντόιλ).
ΒΟΡΣΚΛΑ: Ντολγκάνσκι, Σελίν, Κουρίλοφ, Ντάλκου, Τσεσνάκοφ, Ζακάρλιουκα, Κριβοσέενκο, Ρεμπενόκ, Κρασνοπέροφ (80΄ Οσιπένκο), Μαρκόσκι, Σάτσκο (68΄ Μπέζους).

Από τα έντεκα βήματα...

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Αλάνια Βλαντικαφκάζ, απέναντι στην Ακτόμπε. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, όπως και στο πρώτο ματς, με τους φιλοξενούμενους Ρώσους να προηγούνται με τον Μπικμάεφ (55΄) και την Ακτόμπε να ισοφαρίζει στο 75΄ με τον Ντζίλας.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι κι έτσι στα πέναλτι, η Αλάνια πήρε τη νίκη με 4-2 (συνολικό σκορ 5-3), με τον Κόμιτς να αποκρούει τις εκτελέσεις των Μανέ και Ντζίλας. 

ΑΚΤΟΜΠΕ: Μποϊτσένκο, Κενζισαρίεφ, Σμάκοφ, Τσιτσούλιν, Πράιμους, Κχαϊρούλιν, Λογκβινένκο, Σεμένοφ (62΄ Μπάντλο), Μάλετιτς, Μανέ, Ντζίλας.
ΑΛΑΝΙΑ: Κόμιτς, Γκριγκορίεφ, Γκράτσεφ, Γκνανού (105΄ Τζιγκολάεφ), Ντα Κόστα, Μπικμάεφ, Γκαμπούλοφ, Στογιάνοφ, Κουμπούλοφ (47΄ Ντούντιεφ), Ντανίλο Νέκο, Τσαρικάεφ. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: