Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Υπογραφές και...Ματ!!

Οι Κέβιν Στουρ-Έλεγκαρντ και Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς προβάρουν τα «κυανέρυθρα», την στιγμή που ο Πανιώνιος ρίχνει κλεφτές ματιές στον Ματ Ντάρμπισιρ.
Ο Τάκης Λεμονής έχει εισηγηθεί την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, και οι άνθρωποι του Πανιωνίου έσπευσαν να έρθουν σε συμφωνία με τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστη λύση για την μεσαία γραμμή. Ο Σέρβος χαφ αναμένεται την Πέμπτη επί ελληνικού εδάφους, και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Παράλληλα ο Κέβιν Στουρ-Έλεγκαρντ αποτελεί τον «εκλεκτό» του Τάκη Λεμονή για την αντικατάσταση του τραυματία Γιούργκεν Μάχο κάτω από τα δοκάρια. Ο Αυστριακός θα απέχει περίπου μτρεις μήνες από την αγωνιστική δράση, καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, και ο Δανός γκολκίπερ θα αναλάβει την υπεράσπιση της εστίας, υπογράφοντας το συμβόλαιο του την Πέμπτη.
Παράλληλα παραμένει στην ατζέντα των ανθρώπων του Πανιωνίου το ζήτημα της απόκτησης επιθετικού, με το όνομα του Ντάρμπισιρ να έχει προστεθεί στην σχετική λίστα. Ο Αγγλος φορ του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και θεωρείται εξαιρετική λύση για την γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων», ωστόσο η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο Πανιώνιος καλοβλέπει την περίπτωση του Ντάρμπισιρ, ωστόσο το μόνο ρεαλιστικό σενάριο αφορά σε απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, καθώς οι ετήσιες απολαβές του είναι εκτός των δυνατοτήτων του συλλόγου της Ν. Σμύρνης.
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: