Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Στάση» στο Μπριτάνια!!

πηγή: theplayer.gr


Την πρώτη της απώλεια βαθμών στην Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενήθηκε από τη Στόουκ Σίτι και έμεινε στο 1-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαν το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα, αλλά το «Μπριτάνια» είναι δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά. Ο φορμαρισμένος Νάνι άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν παθητικά και κυνήγησαν το γκολ, το οποίο ήρθε στο 52ο λεπτό με «θύτη» τον Πίτερ Κράουτς, που χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Με αυτό το στραβοπάτημα, και τις Σίτι, Τσέλσι να επικρατούν στα δικά τους παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοβαθμεί ξανά στην κορυφή με τους «πολίτες», ενώ οι «μπλε» ακολουθούν στους τρεις βαθμούς διαφορά.

Μπάγερν υπάρχει μόνο μία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 2-0
(68' Μπαλοτέλι, 89' Μίλνερ)

Άρσεναλ - Μπόλτον 3-0
(46' και 71' Φαν Πέρσι, 89' Σονγκ)

Τσέλσι - Σουόνσι 4-1
(29' Τόρες, 36' και 75' Ραμίρες, 90' Ντρογκμπά / 86' Άσλεϊ Γουΐλιαμς)

Λίβερπουλ - Γουλβς 2-1
(11' αυτ. Ρότζερ Τζόνσον, 38' Λουΐς Σουάρες / 49' Φλέτσερ)

Νιούκαστλ - Μπλάκμπερν 3-1
(27, 30' και 54' Ντεμπά Μπα / 37' Χόιλετ)

Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 0-0

Γουΐγκαν - Τότεναμ 1-2
(50' Ντιαμέ / 3' Φαν ντερ Φάαρτ, 22' Μπέιλ)

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(52' Κράουτς/ 17' Νάνι)

Κυριακή

ΚΠΡ - Άστον Βίλα (18:00)

Δευτέρα

Νόριτς - Σάντερλαντ (22:00)

Ο... διπρόσωπος νικητής!!

Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 του  Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο», δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έδειξαν τα σημάδια που τουςχαρακτήρισαν στα ματς με Μαρσέιγ και Ξάνθη. Κορυφαίος  των Πειραιωτών ήταν ο Μιραλάς που έβαλε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Φουστέρ έκανε το 2-0. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τζιμπούρ μπήκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μιραλάς που πήρε το ριμπάουντ, την έστειλε στα δίχτυα. 

Οι Πειραιώτες έχαχναν και δεύτερο γκολ και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους μέχρι 15΄. Κάπου εκεί έκαναν για λίγο κοιλιά, αλλά ξανανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να κάνουν το 2-0. 

Στο 43΄ ο Μιραλάς φαίνεται να ανατρέπεται από τον Σίλβα Τζούνιορ και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών, με τον Φουστέρ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην συνέχεια δεν είδαμε κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 2-0. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Εργοτέλη να δείχνουν ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους.  

Μάλιστα, στο 55΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, με τον Μπούντιμιρ να εκτελεί εκπληκτικά το φάουλ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Φράνκο Κοστάντσο. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι δεν έχουν πολλές δυνάμεις. Και εκεί που οι Κρητικοί έψαχναν το 2-2, ο Μαρκάνο έκανε το 1-3 και έδωσε άλλο τόνο στη ροή του αγώνα.  Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν τα παράτησαν και συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ και το πέτυχαν στο 85΄ με τον Ρομάνο.  

Μάλιστα, οι Κρητικοί έψαξαν και το τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αποτέλεσμα ήταν να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+3΄ Τέλος αγώνα. 

88΄ Την θέση του Μιραλάς παίρνει ο Μέρλμπεργκ. 

85΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Ρομάνο βάζει και δεύτερο γκολ, ξαναβάζοντας τον Εργοτέλη στο παιχνίδι. 

83΄ Ο Τζούνιορ κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. 

81΄ Ο Κυριακίδης αντικαθιστά τον Γιαλούση. 

76΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μαρκάνο με σουτ μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

73΄ Ο Χαβίτο αντικαθιστά τον Φουστέρ. 

72΄ Ο Κατσικοκέρης παίρνει την θέση του Μπούντιμιρ. 

66΄ Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη.

62΄ Ο Ιμπαγάσα αντικαθιστά τον Αμπντούν.

60΄ Ο Τζιμπούρ έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πίρσον έδιωξε με τα πόδια. 

55΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.  Ο Ρομάνο εκετελεί απευθείας το φάουλ και μειώνσει σε 1-2.

50΄ Το σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει εύκολα ο Κοστάντσο. 

48΄ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

46΄ Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σαρρής απίρνει την θέση του Χίμπλινγκερ.

A΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45+1΄ Τέλος του πρώτου μέρους.

44΄ Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς.

43΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς ανατρέπεται στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει πέναλτι και ο Φουστέρ ευστοχεί από τα 11 βήματα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 


42΄ Κίτρινη κάρτα στον Σίλβα Τζούνιορ.

38΄ Αυτά τα τελευταία λεπτά το ματς είναι ισορροπημένο. 

30΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο. 

25΄ Κίτρινη κάρτα στον Ρομάνο.

24΄  O Mαρκάνο κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πίρσον αποκρούει δύσκολα σε κ΄λορνερ.

16΄ Η μπάλα φτάνει στον Χίμπλινγκερ μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε αν την ακουμπήσει και να την στείελι στα δίχτυα του Κοστάντσο.

9΄Καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό που δείχνει πολύ απειλητικός σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. 

4΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ κάνει το σουτ, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και ο Μιραλάς που παίρνει το ριμπάουντ, ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.


1΄ Έναρξη αγώνα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλης.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ορμπάιθ, Αμπντούν και Μιραλάς.

Μικρά - μικρά

* 19:29: Όρκο νίκης έδωσαν πριν το ξεκίνημα του ματς, οι παίκτες των "ερυθρόλευκων".



* 19:03: Νέα ένταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων της αστυνομίας. Κάποιοι οπαδοί κατάφεραν, παρόλα αυτά, να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

* 18:14: Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν λόγω της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο σημείο, να εισέλθουν στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. 
 
πηγή: theplayer.gr
 



Μπάγερν υπάρχει μόνο μία!!

πηγή: theplayer.gr

Νικήτρια στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν αναδείχθηκε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 3-0, με την «υπόθεση-νίκη» να τελειώνει από το πρώτο 20λεπτο.

Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σε αυτό βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ. Συγκεκριμένα, ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ στο 19ο ο Φαν Μπούιτεν που είχε προωθηθεί, έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Οι «ασπιρίνες» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να μην απειληθούν, ενώ έχασαν και μερικές καλές ευκαιρίες για διέυρυνση του σκορ, πρoτού ο Ρόμπεν σκοράρει στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23/9

Στουτγκάρδη-Αμβούργο 1-2
(18’ Χάρνικ-51’ Μπρούμα, 67’ Τέσε)

Σάββατο 24/9

Σάλκε-Φράιμπουργκ 4-2
(33' Φαρφάν, 62' Χούντελααρ, 67' Χόλτμπι, 74' Ραούλ /3' Σισέ, 83' Γέρντισεκ)

Μάιντς-Ντόρτμουντ 1-2
(33' Μέλερ/ 64' Πέρισιτς, )

Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη 1-0
(76' πεν. Ντάεμς)

Βόλφσμπουργκ-Καϊζερσλάουτερν 1-0
(63' Ντεζάγκα)

Άουγκσμπουργκ-Ανόβερο 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν 3-0
(5' Μίλερ, 19' Φαν Μπούιτεν, 91' Ρόμπεν)

Κυριακή 25/9

Κολωνία-Χόφενχαϊμ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα (18:30)

Θύελλα αντιδράσεων για τα προνόμια των βουλευτών...!!

Θύελλα αντιδράσεων συνεχίζουν να προκαλούν οι υψηλές απολαβές και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές μέσα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία και ενώ οι πολίτες στενάζουν κάτω από το βάρος των σκληρών οικονομικών μέτρων.
Θύελλα αντιδράσεων για τα προνόμια των βουλευτών...
Το θέμα έθιξε πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις πολλών βουλευτών, ωστόσο την ίδια ώρα κόμματα, αλλά και μεμονωμένα στελέχη κομμάτων, ζητούν περαιτέρω περικοπές.
Οι μειώσεις στις συνολικές αποδοχές των βουλευτών από το 2010 υπολογίζονται σε 40.500 ευρώ περίπου ετησίως, και η ετήσια βουλευτική αποζημίωση (χωρίς το όφελος από την τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια, την παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, την ενοικίαση γραφείων για τους βουλευτές της περιφέρειας, την παροχή αυτοκινήτου και επιστημονικού συνεργάτη κ.ά.) κυμαίνεται πλέον μεταξύ 70.000 και 80.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) ή 5.800 έως 6.600 ευρώ μηνιαίως.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας το Σάββατο στον ΒΗΜΑ 99,5 τάχθηκε υπέρ της περαιτέρω μείωσης των οικονομικών απολαβών των βουλευτών.
Παράλληλα, είπε πως βουλευτής χωρίς αποζημίωση είναι «σπόνσορας συμφερόντων», αφήνοντας αιχμές κατά των πλούσιων βουλευτών και όσως εξαρτώνται από οικονομικά συμφέροντα.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλης, μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία να μην αμοίβονται οι βουλευτές από τις επιτροπές.
Την ερχόμενη Τρίτη ο ίδιος και οι 4 βουλευτές του κόμματος του, όπως είπε, θα παραιτηθούν των απολαβών τους από τις επιτροπές. Ανέφερε ακόμη πως θα καταθέσει πρόταση ώστε η κίνηση αυτή να κατοχυρωθεί νομοθετικά για όλους τους βουλευτές.
Από την πλευρά της ΝΔ η Φωτεινή Πιπιλή, επιτέθηκε κατά των μελών των ΔΣ ανεξάρτητων αρχών, τα οποία, όπως είπε, εκτός των απολαβών τους, αμοίβονται χωριστά για κάθε συνεδρίαση.
Τόνισε πάντως πως η ίδια θα ζητήσει να καταργηθούν τα προνόμια διάθεσης αυτοκινήτων για βουλευτές και δημόσιους λειτουργούς.
Απαντώντας από την ίδια συχνότητα ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης, είπε ότι έχουν περικοπεί οι αμοιβές στα 6.000 ευρώ μικτά, παραδέχθηκε ότι η αμοιβή για κάθε συνεδρίαση είναι επιπλέον 350 ευρώ για τα μέλη αν και υποστήριξε ότι προσπαθεί να μειώσει τις συνεδριάσεις ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα.
Πηγή: in.gr

Ξεπουλήστε για να σας σώσουμε!!

Σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας με άμεση μείωση του χρέους και ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων υπό την εποπτεία της Ε.Ε, επεξεργάζεται η γνωστή εταιρεία συμβούλων Roland Berger, σύμφωνα με την οικονομική επιθεώρηση WiWo.

Το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης Τρόιχαντ, υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης, για τις ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα.

Σε αυτήν θα περιέλθουν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου, τα οποία είναι ιδιωτικοποιημένα στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, αυτοκινητόδρομοι κ.α., αλλά όχι «πολιτιστικά αγαθά».

Η εταιρία Roland Berger υπολογίζει την αξία τους στα 125 δισ. ευρώ. Προτείνει να διατεθούν τα 60 δισ. για την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδας προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης και το υπόλοιπο να αναλάβει ο προσωρινός μηχανισμός στήριξης EFSF.
Με τον τρόπο αυτό το χρέος της Ελλάδας «θα μειώνονταν από το 145% στο 90% του ΑΕΠ», δήλωσε στη WiWo, ο διευθυντής της Roland Berger, Μάρτιν Βίτι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Wiwo ισχυρίζεται ότι το σχέδιο είναι εν γνώσει του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος είπε ότι «αυτές οι σκέψεις είναι στη γραμμή που σκεφτόμαστε κι εμείς».
 

Πηγή: Newsbomb.gr
 

Νικηφόρο ντεμπούτο για Ρανιέρι!!

πηγή: theplayer.gr
Όπως συνηθίζεται, η ομάδα που αλλάζει προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, νικάει το πρώτο της παιχνίδι... λόγω αύρας. Έτσι, η Ίντερ παρότι αγχώθηκε επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Μπολόνια, με τον Ρανιέρι να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της.

Ο Τζιανπάολο Πατσίνι άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό και έδειξε στον απολυμένο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι πως έπρεπε να τον πιστέψει πιο πολύ, ενώ στην επανάληψη, παρότι ο Ντιαμάντι ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66', οι «νερατζούρι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Μιλίτο στο 81ο και γκολ του Λούσιο στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Παναγιώτης Κονέ αγωνίστηκε βασικός για τη Μπολόνια, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μόρλεο στο 84ο λεπτό.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική:

Σάββατο

Μπολόνια-Ίντερ 1-3
(66' πεν. Ντιαμάντι/ 39' Πατσίνι, 81' πεν. Μιλίτο, 87' Λούσιο)

Μίλαν-Τσεζένα (21:45)
Νάπολι-Φιορεντίνα (21:45)

Κυριακή

Κιέβο-Τζένοα (13:30)
Κατάνια-Γιουβέντους (16:00)
Αταλάντα-Νοβάρα (16:00)
Κάλιαρι-Ουντινέζε (16:00)
Λάτσιο-Παλέρμο (16:00)
Σιένα-Λέτσε (16:00)
Πάρμα-Ρόμα (21:45)

Πρώτη ήττα για Βαλένθια!!

πηγή: theplayer.gr


Μεγάλη νικήτρια στο πρώτο χρονικά ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η Σεβίλλη, η οποία επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με εννέα παίκτες! Με δέκα τελείωσε η Βαλένθια. Πήρε βαθμό από το «Σαν Μαμές» η Βιγιαρεάλ.

Με πολύ δυνατές αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βαλένθια τράβηξε τα βλέμματα αφού... δεν αγωνίζονταν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να παίρνιε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Φρεντερίκ Κανουτέ στο 18ο λεπτό. Άξιο αναφοράς είναι πως στο ματς βγήκαν τρεις κόκκινες κάρτες, με τους Τροχόφσκι και Εσκουντέ να αποβάλλονται για τους γηπεδούχους και τον Αντουρίθ από πλευράς «νυχτερίδων».

Την ίδια ώρα, στο 1-1 έμειναν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι που πέρυσι διένυσαν πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος προβληματίζουν έχοντας μόλις δύο βαθμούς σε έξι παιχνίδια. Ο Γκαμπιλόντο στο 44΄ έδωσε το έναυμασα για πανηγυρισμούς στο «Σαν Μαμές», το οποίο πάγωσε στο 53', όταν σκόραρε ο Νιλμάρ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο, 24/09

Σεβίλλη – Βαλένθια 1-0
(18' Κανουτέ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1
(44' Γκαμπιλόντο/ 53' Νιλμάρ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο (21.00)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00)

Κυριακή, 25/09

Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (13.00)
Λεβάντε – Εσπανιόλ (17.00)
Γρανάδα – Οσασούνα (19.00)
Σπόρτινγκ Χιχόν – Ρασίνγκ Σανταντέρ (21.00)
Σαραγόσα – Μάλαγα (23.00)

Δευτέρα, 26/09

Χετάφε – Ρεάλ Μπέτις (22.00)