Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Καψούρης με τον Παναθηναϊκό ο πρίγκηπας»!

Την βεβαιότητα του πως ο Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέφρασε  ο Γρηγόρης Δαμουλάκης με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday. Ο επιχειρηματίας από την Ιεράπετρα, ο οποίος έκανε την κράτηση σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας για τον πρίγκιπα, παράλληλα αναφέρθηκε και στην λατρεία του Σουλτάν Μπιν Νασέρ για τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Sportday:

«Όντως χρησιμοποιήθηκε η κάρτα μου, αλλά ακυρώθηκε τελικά η κράτηση. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα, αλλά λύθηκε. Ούτως ή άλλως, ο πρίγκιπας ήρθε λίγες μέρες μετά στην Αθήνα. Μία εβδομάδα μετά, αν θυμάμαι, και έμεινε για δύο μέρες».

- Στην Αθήνα ή την Ελούντα;
«Στην Αθήνα και μετά ήρθε και στην Κρήτη. Συναντήθηκα μαζί του, τα είπαμε για λίγη ώρα και μου άφησε άριστες εντυπώσεις».

- Δηλαδή;
«Φαίνεται ότι έχει τρομερή οικονομική επιφάνεια. Έδειξε σοβαρός, μορφωμένος, είναι εμφανίσιμος και κυρίως λατρεύει το ποδόσφαιρο και πλέον και τον Παναθηναϊκό. Είναι καψούρης με την ομάδα. Η υπόθεση με τον πρίγκιπα απ' όσο γνωρίζω τρέχει περίπου 4-5 μήνες. Όταν η ομάδα μπάσκετ πήρε το έκτο Ευρωπαϊκό κόντρα στους Ισραηλινούς, τρελάθηκε από τη χαρά του».

- Ο πρίγκιπας αποδείχθηκε ότι υπάρχει. Αλλά πώς αποδεικνύεται η οικονομική επιφάνειά του; Σας είπε ποιες εταιρείες έχει; Κάτι που να δείχνει τις δυνατότητές του να αναλάβει τον Παναθηναϊκό;
«Γνωρίζω ότι ασχολείται με κατασκευαστικές εταιρείες. Τίποτα περισσότερο. Φαινόταν όμως ότι έχει πολλά χρήματα από τη συμπεριφορά του. Είναι υπαρκτά τα χρήματα και είναι πολλά. Επειδή είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας διαχειρίζονται αρκετοί μαζί πολλά χρήματα και έχουν διάφορες επιχειρήσεις. Τους έχουμε ανάγκη τέτοιους επενδυτές στην Ελλάδα. Αυτοί και στην Ανατολή έχουν πλέον το χρήμα».

- Εσάς σας έχει πει ο κ. Τσάκας ότι θα προχωρήσει η υπόθεση;
«Απ' όσο γνωρίζω, ναι. Όλα δείχνουν ότι η ιστορία είναι σχεδόν τελειωμένη. Εγώ πιστεύω ότι είναι τυπικό και ότι ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει μάλλον στον πρίγκιπα. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις. Κατανοώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης μπορεί να είναι διστακτικός, αλλά νομίζω ότι το θέμα δεν θα χαλάσει και θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

Για το αν στις βλέψεις του πρίγκιπα βρίσκεται μόνο ο Παναθηναϊκός:
«Απ' όσο γνωρίζω, δεν τον ενδιαφέρει να επενδύσει μόνο στον Παναθηναϊκό. Οι στόχοι του είναι να αγοράσει και κάτι άλλο. Όχι φυσικά σε αθλητικό επίπεδο. Είναι πανίσχυρος με τους συνεργάτες του. Θα ρίξει πολλά χρήματα».

Για τη σχέση του με τον Βλάση Τσάκα:
«Με τον Τσάκα είμαστε φίλοι. Γνωριζόμαστε περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Είναι Παναθηναϊκός και ενδιαφέρεται πολύ για την ομάδα. Προσπαθεί μήνες να πείσει τον πρίγκιπα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Κουβέντιαζε μέρες μαζί του γι' αυτό. Η γνωριμία τους έχει ισχυρούς δεσμούς, διότι έγινε μέσω έμπιστου προσώπου του πρίγκιπα. Είναι βαθιά η σχέση τους και το κλειδί στην υπόθεση είναι ο Τσάκας. Μόνο αυτός από την Ελλάδα μπορεί να παίξει ρόλο. Κανέναν άλλον δεν εμπιστεύεται ο Σαουδάραβας στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: